Keystone logo

Zomercursus Opleidingen in Food and Beverage Management 2024

Filters

Filters

  • Zomercursus
  • Food and Beverage Studies
  • Food and Beverage Business
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (0)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

Clear filters

Zomercursus Opleidingen in Food and Beverage Management

Zomercursussen bieden studenten van alle achtergronden een kans om hun leerervaring en ervaring in het hoger onderwijs te verbeteren. Als een cursus 'tussen semesters' worden zomercursussen in veel verschillende vakken aangeboden en kunnen ze helpen je kennis, focus en passie te vergroten.

Wat is een zomercursus in het beheer van voedingsmiddelen en dranken? Veel cursussen met betrekking tot eten en drinken management introduceren studenten in de basis taal en methodologie die wordt gebruikt in de voedingsindustrie, en hebben betrekking op onderwerpen zoals het beheren van klanten en het koppelen van wijn en voedsel in instellingen voor hospitality. Cursussen kunnen variëren, afhankelijk van de klas, maar sommige bieden mogelijk extra inzicht in foodservice management, catering, het organiseren van speciale evenementen, en keuken en cultuur. De focus ligt typisch op management versus voedselbereiding.

Met het versterkte zelfvertrouwen, het leiderschap en de interpersoonlijke vaardigheden die je in deze zomercursus kunt opdoen, kun je meer kansen krijgen om hogerbetaalde banen te vinden in jouw interessegebied. Bedrijfsspecifieke methodologieën en taal zullen ook uw potentieel om te slagen benadrukken bij het interviewen voor posities.

Hoewel de cursus meestal tussen enkele dagen en enkele weken duurt, biedt elk programma verschillende opties, weerspiegeld in de kosten van elke cursus. Het wordt aanbevolen dat u contact opneemt met de scholen waarin u bent geïnteresseerd om meer specifieke details te vinden.

Een cursus in eten en drinken management kan een student leiden tot veel kansen op werk, met inbegrip van voedsel-gerelateerde functies, zoals restaurant manager, traiteur of chef-kok. Sommige studenten kunnen hun kennis echter op andere gebieden gebruiken, zoals hotelmanagement, huwelijksplanning of schoolvoeding. Andere studenten kunnen hun opleiding voortzetten, gebruikmakend van de kennis die ze opdoen in filantropische ondernemingen of overheidsorganisaties.

De studenten van vandaag zullen merken dat het gemakkelijk is om te profiteren van de zomercursussen vanwege online-opties. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.