We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo

8 Voorbereidende opleiding Opleidingen in Kunststudies 2024

Filters

Filters

  • Voorbereidende opleiding
  • Kunststudies
Vakgebieden
  • Kunststudies (8)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Voorbereidende opleiding Opleidingen in Kunststudies

Een voorbereidend jaar is bedoeld om de student voor te bereiden op het eerste jaar van het hoger onderwijs. De cursussen ondernomen vele malen onder meer talen en undergraduate-niveau cursussen die de basis voor verder leren te leggen.

Wat is een voorbereidend jaar in kunst? Het is een studie die zich richt op die onderwerpen die u nodig hebt om te begrijpen voor universitaire toelatingsexamens. Zo zal een voorbereidend jaar in de artistieke velden en architectuur behoren onderwerpen zoals kunst en kunstgeschiedenis voor toekomstige kunstenaars, en cursussen in de meetkunde en technisch tekenen voor toekomstige architecten. Een groot scala aan cursussen zijn beschikbaar in mediastudies, de geesteswetenschappen, en artistieke gebieden. Core modules zoals Engels en vaardigheden voor de Universiteit Studie 1 en 2 helpen met basis Engels communicatieve vaardigheden.

De voordelen van deze studie zijn vele. Je zal meer communicatieve vaardigheden hebben en beter voorbereid op de toekomst, geavanceerde studie.Met meer onderwijs komt meer mogelijkheden voor een hoger loon.

Kosten aanzienlijk variëren tussen verschillende scholen die dezelfde mate bieden. Het is verstandig om de opties te onderzoeken en te begrijpen alle kosten en collegegeld kosten voor het aanbrengen.

De carrières beschikbaar voor studenten die beginnen met universitaire studies in de kunst zijn talrijk, en omvatten zowel de creatieve en technische loopbaan. Zo kan een student die mediastudies kiest werken als een professionele journalist of uiteindelijk als hoogleraar mediastudies of communicatie. Journalisten interviewen kengetallen relevant zijn voor belangrijke kwesties en feiten aan het publiek te melden. Digitale media, misschien fotografie en video uiteindelijk een belangrijke rol spelen in deze carrière. Een kunstenaar of architect zou werken met klanten om een ​​passend ontwerp voor het werk in opdracht te bepalen en te creëren renderings en een definitief ontwerp.

Internationaal opties bestaan ​​voor studenten die geïnteresseerd zijn in de kunsten.Online cursussen zijn een geweldige manier om te beslissen of een programma voor u geschikt is. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.