ASC International House Language School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

ASC International House (IH CSA) is in 1974 opgericht in Genève. Wij zijn aangesloten bij International House World Organisation, een netwerk van 155 scholen in 53 landen om onderwijs van hoge kwaliteit en persoonlijke service te bieden.

Naast de taalcursussen aangeboden aan het grote publiek en de bedrijven en organisaties in de regio, is de AUC IH toegewijd aan het opleiden van kinderen via Zwitserland en buurland Frankrijk.

ASC IH werkt samen met meer dan 200 docenten om studenten te helpen bereiken van de doelen die ze hebben ingesteld. We waren de eerste school in het westen van Zwitserland kunnen worden toegekend in 2001 de Zwitserse kwaliteitscertificaat EduQua (vernieuwd in 2013).

Public Company

Met 40 jaar ervaring op het gebied van taalonderwijs, ASC IH biedt cursussen op maat van een lange lijst van klanten alle veeleisender dan anderen.

De cursussen zijn ontwikkeld na een uitgebreide taal audit en een gedetailleerde analyse van de behoeften van de klant. De audit in kwestie is gratis en vrijblijvend. Het laat ons toe om een ​​gepersonaliseerde dienst aan elk van onze klanten trainingsprogramma suggereren. Onze account managers zijn altijd beschikbaar om eventuele vragen van een administratieve of onderwijs te beantwoorden.

General Public

Sinds 1974, ASC IH biedt taalcursussen upscale door hooggekwalificeerde onderwijsgevenden geleverd en heeft een solide reputatie opgebouwd voor zijn innovatieve en vooruitstrevende methoden.

Vandaag bieden wij een breed scala van de groep of individuele lessen. De keuze van de aangeboden talen omvatten het Frans, Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Russisch, Chinees, Arabisch en Japans.

Onze media center is volledig uitgerust en activiteiten worden begeleid door een permanent lid van ons docententeam. Het is gratis toegankelijk voor studenten, individueel of via hun bedrijf ingeschreven. We bereiden ook diverse onderzoeken van officiële taal.

Kinderen

ASC IH is toegewijd aan de opvoeding van kinderen door onze Engels sprekende of tweetalige scholen die een volledig leerplan van het basisonderwijs naar pre-universiteit. Daarnaast zijn er activiteiten extra begeleiding en zomerkampen aanbieden van echte waarde in het onderwijs.

Onze internationale scholen zijn gelegen tussen Genève en Vevey / Montreux en onze zomerkampen. De taal opleidingscentra ook een website in het Pays de Gex. Cursussen op maat ondersteuning, voorbereiding van de proef en onze branche educatieve consulting zijn beschikbaar voor al onze leerlingen en hun ouders door Zwitserland.

Locaties

Genève

ASC International House

Address
ASC International House 72, rue de Lausanne
CH-1202 Genève, Genève, Zwitserland
Telefoonnr.
+41 22 731 85 20