Northern Air Training

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een wereldwijde leverancier van helikoptertraining

Het begon allemaal als een zeer kleine vliegschool met één Schweizer 300 die in 2008 alleen PPL bood. Het aantal studenten groeide en we boden toen modulaire CPL en verschillende typebevoegdverklaringen aan. Onze concurrerende geïntegreerde CPL-cursus heeft sindsdien studenten uit alle delen van de wereld aangetrokken.

We ontwikkelen ons eigen trainingsmateriaal voortdurend om een zo efficiënt mogelijke training te bieden. Toen we ons realiseerden dat de helikoptertraining al heel lang in de lucht hangt, hebben we besloten om een betere opleiding en een betere klanttevredenheid te ontwikkelen. In onze gedachten komt kwaliteit altijd voor kwantiteit. Wij van Northern Air Training streven ernaar om altijd in de frontlinie te staan van de toekomstige luchtvaarttraining voor helikopters.

Welkom bij Northern Air Training en ons team!

Rickard Jansson
Verantwoordelijke manager
112132_action-air-aircraft-aviation-41174.jpeg

Onze helikopter en simulator

Robinson R44

We gebruiken een van de meest voorkomende helikopters ter wereld. Het is een vier zittende veilige en stabiele helikopter met een capaciteit die veel groter is dan alleen trainen. Robinson R44 wordt gebruikt voor zowel politie- als militaire operaties in veel landen en natuurlijk voor civiele missies over de hele wereld.

AS355 Full Body Cockpit

In alle vliegtrainingen naar een licentie en natuurlijk het MCC gebruiken we onze FNPTII AS355-simulator. Je leert hoe je een vliegtuig bestuurt in een multi-pilootomgeving en de basisprincipes in Instrument Flying. We gebruiken de geavanceerde AS355-simulator met meerdere motoren, een cockpit voor het hele lichaam en de nieuwste software bij onze hand. Op onze trainingsfaciliteit in Göteborg.112131_pexels-photo-1686990.jpeg

Locaties

Opslaan

Address
Säve Flygplatsväg,32
423 73 Opslaan, Provincie Västra Götaland, Zweden