IHM Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

IHM Business School biedt open cursussen, geavanceerde educatieve programma's en bedrijfsspecifieke leerprogramma's. Het programma-aanbod is gericht op zowel bedrijven als individuele professionals die manieren zoeken om hun zakelijk inzicht te verbeteren. De onderwerpen lopen uiteen van marketing & sales, leiderschap, management, communicatie, financiën en bedrijfseconomie.

IHM Business School zet zich in om het concurrentievermogen van de Zweedse handel en industrie te vergroten. We combineren praktijk, theorie en digitale leerelementen om onderwijs relevant en effectief te maken voor werkende professionals.

Alle cursussen en programma's die beschikbaar zijn op de campussen in Stockholm, Göteborg en Malmö worden in het Zweeds gegeven. Veel cursussen en programma's zijn ook online beschikbaar. Op maat gemaakt leren op maat is beschikbaar in het Engels.

Een overheidsinstantie erkent IHM Business School als aanbieder van leerresultaten op universitair niveau. Het is een particuliere, onafhankelijke school die volledig eigendom is van de non-profit stichting IHM .

Locaties

Gårda

Address
Fabriksgatan,25
412 50 Gårda, Provincie Västra Götaland, Zweden

Kungsholmen

Address
Warfvinges väg,39
104 25 Kungsholmen, Stockholm County, Zweden

Malmö

Address
Norra Vallgatan,102
211 21 Malmö, Skåne län, Zweden

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: