Ersta Sköndal University College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Ersta, Sköndal Bräcke University College, legt zich toe op sociale werkstudies, verpleging en gezondheidszorg, psychotherapie, theologie en kerkmuziek met een expliciete ethische en diaconale oriëntatie.

Het University College werd opgericht op 1 januari 1998 door de fusie van de bachelor-, postuniversitaire en onderzoeksprogramma's van de Ersta Society for Diaconal Work en The Stora Sköndal Foundation.

Een onderscheidend kenmerk van het University College is dat het cursussen aanbiedt waarin theorie wordt gecombineerd met praktijk, onderzoek met studies in het veld en bijzondere aandacht voor vragen binnen levensbeschouwingen en wereldbeelden, professionalisering en maatschappelijke vraagstukken.

Het University College heeft drie campussen, Ersta en Sköndal in Stockholm en Bräcke in Göteborg, met ongeveer 1700 studenten. Beide campussen bieden een unieke studieomgeving met een combinatie van oude traditie en nieuwe interdisciplinaire samenwerking en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Locaties

Södermalm

Address
Stigbergsgatan,30
116 28 Södermalm, Stockholm County, Zweden

Farsta

Address
Herbert Widmans väg,12
128 06 Farsta, Stockholm County, Zweden

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: