Hankuk University Of Foreign Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

De HUFS Spirit: Beacon of the Global Era

Hankuk University Of Foreign Studies werd in 1954 opgericht om getalenteerde individuen te produceren die Korea's modernisering en de oorzaak van wereldvrede verder konden bevorderen. Gebaseerd op oprecht begrip en diepe liefde voor het Koreaanse volk en de mensheid, heeft de ondernemende geest van HUFS Korea geholpen een belangrijke aanwezigheid in de wereld te vestigen, waarmee nationale tegenspoed uit de Koreaanse oorlog werd overwonnen.

HUFS zal blijven werken aan vrede voor de hele mensheid door haar voortdurende zoektocht naar de waarheid en het creëren van een nieuwe cultuur. Dit houdt voornamelijk in dat alle middelen worden geconcentreerd op het aanmoedigen van getalenteerde mensen voor Korea in de wereld en voor de wereld in Korea.

Educatieve filosofie

Geïnspireerd door het idee van vrije democratie, moedigt HUFS de ontwikkeling van de individualiteit van studenten aan en versterkt hun leiderschapskarakter om hen in staat te stellen zeer capabele mensen te zijn die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van Korea en de wereld.

Daarbij wijkt het nooit af van zijn grondgedachte van 'waarheid, vrede en schepping'. HUFS is ook in beweging om zijn onafhankelijkheid als een privéschool te vestigen, zonder de aard ervan als openbare onderwijsinstelling uit het oog te verliezen.

Daarnaast tracht de HUFS zich te onderscheiden van andere instellingen voor hoger onderwijs en haar onderscheidend vermogen te behouden, zoals blijkt uit de naam van haar school.

Founding Spirit

Waarheid: waarheden die ons leven leiden als bakens aan de horizon We besteden onze levens aan het zoeken naar waarheid en versterken het fundament van alle academische studies met het licht van de waarheid, en breiden onze kennis en ervaring over onszelf en de wereld uit.

Vrede: wederzijds voordelige relaties tussen individuen, tussen naties, en tussen mens en natuur. HUFS is toegewijd aan academische en culturele uitwisseling met andere etnische groepen en zij die andere ideologieën verdedigen om de weg vrij te maken voor dialoog en instemming van de mensheid, zodat uiteindelijk de mensheid kan vreedzaam naast elkaar bestaan ​​en gedijen

Creatie: bevordering van de Koreaanse cultuur om de wereld te verrijken Opgericht op basis van liefde voor het land, bevordert HUFS de Koreaanse cultuur om de wereld te verrijken in het tijdperk van openheid en legt de basis voor de creatie van een nieuwe cultuur geschikt voor globalisering.

Philosophy of Education

HUFS ontleent zijn onderwijsfilosofie aan de geest van het motto van de school, Waarheid, Vrede en Creativiteit . Studenten worden aangemoedigd om de idealen van de liberale democratie te omarmen en een gevoel van individualiteit en leiderschap te cultiveren om een ​​bijdrage te leveren aan de verrijking en welvaart van de natie en de wereld als geheel.

HUFS-doelstellingen

HUFS cultiveert verlichte burgers met een mondiaal perspectief en creatieve professionals die in de toekomst de fusie van de culturen van de wereld zullen leiden. Studenten worden opgeleid in de vrije kunsten die de geesteswetenschappen omvatten, evenals de sociale en natuurlijke wetenschappen om een ​​degelijke basis van kennis te bouwen.

Bovendien worden studenten opgeleid in een of meer vreemde talen, een prominente functie en prioriteit bij HUFS. In combinatie met de taalcursus is de studie van regionale geopolitiek, economie, maatschappij en cultuur in verschillende delen van de wereld, om echte wereldburgers te koesteren.

Locaties

Seoul

Address
107 Imun-ro, Dongdaemun-gu, Seoul, Korea
02450 Seoul, Seoul, Zuid-Korea

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden