Lees de Officiële Beschrijving

Levendige, multiculturele en dynamische, de Universiteit van Johannesburg (UJ) deelt het tempo en de energie van de kosmopolitische Johannesburg, de stad waarvan hij de naam draagt. Trots Zuid-Afrikaan, de universiteit leeft tot zijn Afrikaanse roots, en goed voorbereid op zijn rol bij het actualiseren van het potentieel dat het hoger onderwijs in petto heeft voor de ontwikkeling van het continent.

Het fenomenale succes verhaal van de universiteit is er een die critici heeft verrast en won meer dan sceptici. Als een instelling die prat gaat op zijn toegankelijke excellence, na slechts 11 jaar UJ zich heeft gevestigd als een instelling van de wereldwijde uitmuntendheid en wereldklasse gestalte.

In de eerste vijf jaar van het bestaan, UJ verdubbelde haar geaccrediteerde onderzoeksoutput en verhoogde het aantal vooraanstaande Zuid-Afrikaanse Research Stoelen van geen tot zeven. Deze opmerkelijke prestatie werd bereikt ruim voor de voor 2015 vastgestelde doelstelling. De 2010 onderzoek uitkomst was het gevolg van UJ verlangen, tijdens de eerste periode, tot UJ te vestigen als een grondig onderzoek gerichte universiteit.

UJ is de eerste en enige Afrikaanse universiteit toegelaten tot de zeer gerespecteerde consortium van 28 onderzoeksintensieve universiteiten in de wereld, Universitas 21 - een belangrijke bevestiging van de groeiende internationale statuur van UJ.

UJ beschikt wereldklasse, internationaal erkende academische programma's op basis van curricula geïnformeerd door cutting-edge ontwikkelingen in zowel undergraduate en postgraduate onderwijs. Programma UJ's, binnen haar negen faculteiten, zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op de wereld van het werk en voor wereldburgerschap. De universiteit heeft vier campussen, namelijk de Auckland Park Bunting Road Campus; de Auckland Park Kingsway Campus; de Doornfontein Campus; en het Soweto Campus.

Op basis van de keuzes van UJ's Orange Carpet eerstejaars studenten - die met een APS score gelijk aan en groter dan 40 punten - het vlaggenschip programma's zijn onder andere: Accounting; Elektrische en elektronische / mechanische / civiele / Mijnbouw; LLB / BA Recht / BCom wet; Wiskunde / Toegepaste Wiskunde; IT / Computer Sciences; Menselijke Fysiologie; Optometrie; Financiën; Psychologie; en de lerarenopleiding.

Om UJ's onderwijs, onderzoek en innovatie doelen te realiseren, UJ heeft, de afgelopen acht jaar, investeerde meer dan R2 miljard in de upgrading en uitbreiding van het leven en leren faciliteiten op al haar campussen en in het creëren van een veilige en veilige, wereldklasse leer- en onderzoeksomgeving voor zowel medewerkers als studenten.

UJ introduceerde ook handheld apparaten (een tablet of laptop) in het eerste jaar klaslokalen in 2014, in een poging om deze jonge geesten te verbinden met de wereld van e-kennis die ze groeien in en om hun vermogen om bij te dragen en te concurreren transformeren.

UJ's afgestudeerde slagingspercentage staat nu op 83,4% en de totale jaarlijkse afgestudeerde output is meer dan 11.400 studenten. Het eerste jaar Experience Programme van de Universiteit (FYE), een initiatief aanbieden van academische vaardigheden wapening met een accent op studenten mentoring medestudenten, is een van de steunprogramma's die helpen de school naar de universiteit overgang te vergemakkelijken. Bijna 1.300 studenten docenten, geselecteerd uit derdejaars niveau en hoger, fungeren als een interface tussen studenten en docenten. UJ introduceerde ook academische adviseurs in University woningen en goedgekeurd off-campus accommodatie faciliteiten. Onder UJ's Academic Excellence Programme, worden 250 studieadviseurs serveren 2.000 eerstejaars studenten in 25 woningen.

Opvallend ook is dat UJ, met meer dan 49.500 studenten; 2300 internationale studenten; 6.700 promovendi en gerenommeerde wetenschappelijk personeel, is een instelling met een bewonderenswaardige afstuderen tarief. UJ is de thuisbasis van 133 nominale onderzoekers, van wie er zes A-label, en heeft zeven National Research Foundation Stoelen. Daarnaast produceert het grootste aantal zwarte accountants van alle geaccrediteerde residentiële universiteiten in het land.

Terwijl UJ streeft mondiaal excelleren en gestalte, de Universiteit overweegt zijn nationaal reageren op een manier die alleen UJ kan. In dit verband, onder de Zuid-Afrikaanse zes vooraanstaande universiteiten, alleen UJ biedt met succes toegang tot bijna 2.000 eerstejaars studenten die afkomstig zijn uit de armste gemeenschappen, hen, waar nodig, met top-up NSFAS financiering, studietoelagen en twee gezonde maaltijden per dag .

In de komende tien jaar, heeft UJ ingesteld zes strategische doelen, te weten:

Global Excellence in onderzoek en innovatie.
Global Excellence in Teaching and Learning.
Een internationaal profiel Fit for Global Excellence en Stature.
Een uitstekende Student Experience.
Active Global Reputation Management, en
Een instelling en People Fit for Global Excellence en Stature.

Visie

Een internationale universiteit van keuze, verankerd in Afrika, dynamisch vormgeven van de toekomst.

Missie

Inspirerende haar gemeenschap om te transformeren en te dienen de mensheid door middel van innovatie en de gezamenlijke streven naar kennis.

waarden

VERBEELDING GESPREK REGENERATIE ethische grondslag

Vormgeven van de toekomst

denken onafhankelijk
Het ontwikkelen van een kosmopolitische identiteit
Exposeren ambitie en gedrevenheid
De goedkeuring van ondernemende aanpak

Samen leren van onze diversiteit

gezamenlijk het maken van verstandige beslissingen

Engaging zinvol met elkaar
Display wederzijds respect
toonaangevende consultatively

Het ontwikkelen van duurzaam door middel van creatieve bijdrage

Introspecting voor vernieuwing

Innoveren voor het algemeen welzijn
Het maken van positieve verandering
Profiteren van kansen over het hoofd gezien

Treasuring academische vrijheid

Op zoek naar evenwicht in het streven naar kennis

Uitdagingen met moed en het verdienen van vertrouwen
Verantwoordelijk handelen door eerlijk, consistent en transparant
Deelnemen aan en het helpen van de gemeenschap (Ubuntu) *
  • Ubuntu is het vermogen om mededogen, rechtvaardigheid, wederkerigheid, waardigheid, harmonie en de mensheid uit te drukken in het belang van het bouwen, onderhouden en versterken van de gemeenschap. Ubuntu spreekt tot onze onderlinge verbondenheid, onze gemeenschappelijke menselijkheid en de verantwoordelijkheid om elk die voortvloeit uit onze verbinding.
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

University of Johannesburg

Het doel van de Advanced Diploma is om de student voor te bereiden voor verder leren op het gebied van accounting, auditing en belastingen. Het programma zal ook de stud ... [+]

Het doel van de Advanced Diploma is om de student voor te bereiden voor verder leren op het gebied van accounting, auditing en belastingen. Het programma zal ook de student op de arbeidsmarkt voor te bereiden door het inschakelen van een student om geïntegreerde kennis en gevorderde conceptueel denken vaardigheden toe te passen om complexe problemen in Accounting, Auditing en belastingen.

TOELATINGSEISEN

De toelatingseisen voor de Advanced Diploma in Accountancy is een diploma of National Diploma met Financial Accounting, Auditing of Internal Auditing en belastingen op een 3e jaar niveau en Grade 12 Wiskunde met een minimum van 4 APS. Studenten met een APS onder 4 voor Wiskunde of met Grade 12 wiskundige geletterdheid zal alleen worden overwogen na afloop van de Wiskunde voor Diploma studenten module aangeboden door de faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit van Johannesburg naar alle tweede en derde jaar Diploma studenten die geïnteresseerd zijn in de verdere nastreven studies aan de Universiteit van Johannesburg.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Advanced Diploma in Retailing is de toegepaste en praktische competenties van de afgestudeerde ontwikkelen in de overname, het begrip en de toepassing van ... [+]

Het doel van de Advanced Diploma in Retailing is de toegepaste en praktische competenties van de afgestudeerde ontwikkelen in de overname, het begrip en de toepassing van de detailhandel principes. Het biedt een intensieve, gerichte en toegepaste specialisatie op het gebied van Retail om ervoor te zorgen dat afgestudeerden hebben een diep en systematisch inzicht in de huidige denken, praktijk, theorie en methodologie op het gebied van Retail.

Toelatingseisen

Een aanvrager moet een passend diploma of Bachelor's Degree of een gelijkwaardige opleiding vasthouden NQF niveau 6, zoals bepaald door een comité inzake de status.

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Advance Diploma is het verbreden en verdiepen van de kennis, inzicht, inzicht en vaardigheden met als doel het verder leren in Economics. Het programma i ... [+]

Het doel van de Advance Diploma is het verbreden en verdiepen van de kennis, inzicht, inzicht en vaardigheden met als doel het verder leren in Economics. Het programma is ontworpen om de student op de arbeidsmarkt te bereiden door hen te voorzien van de instrumenten om de juiste interpretatie en het begrip van de economie op een micro-economische en macro-economisch niveau, binnen het kader van het ondernemingsklimaat.

TOELATINGSEISEN

De toelatingseisen voor de Advanced Diploma in de economie zijn een diploma, National Diploma of BTech met de economie als een belangrijke tot 3 jaar niveau (met een gemiddelde van 55% voor Economie 3 en een totaal gemiddelde van 55% voor de desbetreffende kwalificatie en een APS minimum van 4 voor wiskunde). Studenten met een APS onder 4 voor Wiskunde of met Grade 12 wiskundige geletterdheid zal alleen worden overwogen na het succesvol afronden van de Wiskunde voor Diploma studenten module aangeboden door de faculteit Bètawetenschappen voor alle tweede en derde jaar Diploma studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van verdere studies aan de Universiteit .... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Advanced Diploma in Financial Markets is kennis van het vakgebied van de financiële markten en de handel van de student te ontwikkelen. ... [+]

Het doel van de Advanced Diploma in Financial Markets is kennis van het vakgebied van de financiële markten en de handel van de student te ontwikkelen. Het programma bestaat uit een gerichte curriculum van de student voor te bereiden op een carrière in de financiële markten. Het curriculum omvat tien onderwerp gebieden, variërend van Inleiding tot de financiële markten te Theory of Corporate Events op de handel in financiële markten en het afsluiten van financiële transacties Market. Het beheersen van het curriculum zullen de studenten te voorzien van de mogelijkheid om de beginselen op de financiële markten te synthetiseren en financiële instrumenten toe te passen op een professionele manier. Fundamentele kennis van de wereldwijde investeringen in de financiële markt industrie relevant wordt opgedaan waardoor de kwalificatie student om te werken in de huidige wereld van de professionele financiële markten industrie. Het programma benadrukt deskundigheid, integriteit, en de toepassing van de ethiek in een professionele omgeving. De succesvolle student zal een globale en Zuid-Afrikaanse financiële vooruitzichten markt en een grondige kennis van de markt, die hen zal voorzien van een competitief voordeel voor de werkgelegenheid te krijgen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Advanced Diploma is het Diploma of National Diploma studenten voor te bereiden voor verder leren op het gebied van Financieel Management en Management Acc ... [+]

Het doel van de Advanced Diploma is het Diploma of National Diploma studenten voor te bereiden voor verder leren op het gebied van Financieel Management en Management Accounting.

Het programma zal de student op de arbeidsmarkt voor te bereiden door hen in staat om integrale kennis en geavanceerde conceptuele denken vaardigheden om complexe problemen in Financial Management innovatief te lossen toe te passen.

TOELATINGSEISEN

De toelatingseisen voor de Advanced Diploma in Financial Management zijn van een diploma of National Diploma met Financial Accounting en Management Accounting bij een 3 jaar niveau en Grade 12 Wiskunde met een minimum van 4 APS. Studenten met een APS onder 4 voor Wiskunde of met Grade 12 wiskundige geletterdheid zal alleen worden overwogen na afloop van de Wiskunde voor Diploma studenten module aangeboden door de faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit van Johannesburg naar alle tweede en derde jaar Diploma studenten die geïnteresseerd zijn in de verdere nastreven studies aan de Universiteit van Johannesburg.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze opleiding is om studenten met de kennis en vaardigheden om software oplossingen te ontwikkelen om zakelijke problemen efficiënt op te lossen met behulp ... [+]

Het doel van deze opleiding is om studenten met de kennis en vaardigheden om software oplossingen te ontwikkelen om zakelijke problemen efficiënt op te lossen met behulp van de nieuwste technologieën. Het produceert de diplomaat met ingesteld op de nieuwste technologieën en hulpmiddelen toe te passen bij het ontwikkelen van een optimale softwareoplossing voor een bedrijf theoretische en praktische vaardigheden.

Toelatingseisen

Alle passende bachelor's degree of 3 jaar Diploma in Information Technology, met ten minste één jaar ervaring in softwareontwikkeling. Aanvragers moeten een gemiddelde van 60% tijdens het laatste jaar van de studie.

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

... [+]

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de Advance Diploma is het Diploma of National Diploma studenten voor te bereiden op het gebied van Property Valuation and Management. Het zal ook een kans v ... [+]

Het doel van de Advance Diploma is het Diploma of National Diploma studenten voor te bereiden op het gebied van Property Valuation and Management. Het zal ook een kans voor studenten om professionele taxateurs worden na het succesvol afronden van de eisen van de Zuid-Afrikaanse Raad voor het Makelaardij Beroep (SACPVP).

TOELATINGSEISEN

De toelatingseisen voor de Advanced Diploma in Property Valuation and Management zijn van een diploma of National Diploma met een specialisatie in beheer van onroerend goed of gelijkwaardig en Grade 12 Wiskunde met een minimum van 4 APS. Studenten met een APS onder 4 voor Wiskunde of met Grade 12 wiskundige geletterdheid zal alleen worden overwogen na afloop van de Wiskunde voor Diploma studenten module aangeboden door de faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit van Johannesburg naar alle tweede en derde jaar Diploma studenten die geïnteresseerd zijn in de verdere nastreven studies aan de Universiteit van Johannesburg.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Certificaat

University of Johannesburg

Breid uw marketing horizon door het bijwonen van onze zeer gewaardeerde programma in Marketing en Customer Centricity ontworpen om de behoeften van het beoefenen of aspir ... [+]

Heb je jezelf in een positie waar je de marketing te doen voor uw afdeling of organisatie, en je echt behoefte aan betere marketing kennis? Je positie sluit uit de lange tocht om een ​​marketing kwalificatie verkrijgen en studeren met een bos van schoolverlaters niet echt een beroep op u niet. Maar je moet een manier vinden om een ​​succesvolle marketeer te worden te vinden.

Lees verder .... omdat de weg naar marketing succes door het Certificaat wordt uitgevoerd in Marketing & Customer Centricity ... Wie zou moeten deelnemen?

Kandidaten die moet worden toegepast zijn onder meer:

Mensen in marketing, sales of PR posities, die hebben geen marketing opleiding. Mensen uit de business units die steeds meer nodig hebben om hun business unit of een product op de markt / diensten die worden aangeboden. Mensen die willen vullen hun engineering of technische vaardigheden basis met marketing expertise. Onderwerp van de erkenningsregeling ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Vraag informatie aan
Engels
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

The Department of Quality and Operations Management at the University of Johannesburg, offers certificate courses to individuals who would like to upgrade their formal qu ... [+]

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Deeltijd
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

University of Johannesburg

... [+]

Neem voor meer informatie contact op met:

Universiteit van Johannesburg

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Korte cursussen in Geesteswetenschappen ... [+]

Titel DUUR Prijs Toelatingseis Contact Geavanceerde Nieuwgrieks GRK 3001 (Advanced Nieuwgrieks) 10 maanden R3000 Intermediate Nieuwgrieks Mevrouw Marilena Triantafyllou marilenap @ uj.ac.za Basic Bijbels Hebreeuws teksten (Basic Bijbels Hebreeuws teksten) 1 Semester R3000 Bijbels Hebreeuws voor beginners Dr GE Lier gelier@uj.ac.za Basic Gesproken Arabisch (Basic Gesproken Arabisch) 1 Semester R3000 rang 12 Dr SM Mathee smathee @ uj.ac.za Bijbels Hebreeuws voor beginners (Bijbels Hebreeuws voor beginners) 1 Semester R3000 rang 12 Dr GE Lier gelier@uj.ac.za Intermediate Bijbels Hebreeuws (Intermediate Bijbels Hebreeuws) 1 Semester R3000 Ba... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Short Courses in Science ... [+]

Short Courses in Science Titel DUUR Prijs Toelatingsvoorwaarden Contact details Certificate in Cyber ​​Security Op aanvraag beschikbaar R20000 Rang 12 2 jaar ervaring in de industrie in de Cyber ​​Security science@uj.ac.za Higher Certificate in Information Technology 1 jaar full-time (minimum) 2 jaar Part-time R32000 rang 12 science@uj.ac.za Uitgebreid Kaart Work Skills 6 dagen met inbegrip van de beoordeling R6000 Graad / diploma en bij voorkeur leerkrachten aardrijkskunde op FET-niveau. Mevrouw Thea Schoeman 011 559 3226 theas@uj.ac.za Basis Kaart Work Skills 6 dagen met inbegrip van de beoordeling R5500 Mevrouw Thea Schoeman 011 559... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Korte cursussen in de Economische en Financiële Wetenschappen ... [+]

Korte cursussen in de Economische en Financiële Wetenschappen Titel DUUR Prijs Toelatingsvoorwaarden Contact Programma in Commercial Accounting Februari.-november. R15000 rang 12 Diploma goedkeuring plus de vereiste Admission Points Score (APS) APS - 18 (wiskunde) of 20 (wiskundige geletterdheid) Mevrouw M Vermaak / de heer H Coovadia mvermaak @ uj.ac.za Competition Economics 1 week in één semester per jaar R11350 BCom, BCom (Law), LLB of het equivalent en een achtergrond in het mededingingsrecht en beleid. Dr Simon Roberts sroberts @ uj.ac.za Geavanceerde Onroerend goed Financiële Concepts 3 dagen R5280 Intermediate Onroerend goed Financiële ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Short Courses programma's worden aangeboden door de Faculteit Ingenieurswetenschappen en de gebouwde omgeving ... [+]

Titel DUUR Prijs Toelatingsvoorwaarden Contact Civil Engineering Science (Introduction to Concrete Technology) 3 dagen R10000 Grade 12. Erkenning van eerdere leren zullen worden op basis van de kandidaten 'ervaring in betontechnologie of gerelateerd veld voor een periode van ten minste 1 jaar Mr J Bester jannesb@uj.ac.za Civil Engineering Science (Concrete Technology) 3 dagen R10000 Grade 12 plus een minimum van twee jaar ervaring in de betontechnologie of een aanverwante fi in de gebouwde omgeving. Succesvolle afronding van de SLP Inleiding tot de betontechnologie. Erkenning van vroegere leren zullen worden gebaseerd op de kandidaten ervaring betontechnologie of ger... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Korte cursussen in Management ... [+]

Titel DUUR Prijs Toelatingsvoorwaarden Contact Business Management (Advanced Certificate in Business Management: Project Management) 1 jaar R34740 Higher Certificate in Business Management (Project Management) Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Centrum voor sociaal ondernemerschap en Sociale Economie (CSESE) (Asset-based sociaal-economische ontwikkeling) Drie opeenvolgende dagen. De werkelijke contacttijd is acht uur per dag R3900 NQF 4 kwalificatie of werken voor / beheren van een maatschappelijke onderneming Vongani Manganye csese@uj.ac.za Centrum voor sociaal ondernemerschap en Sociale Economie (CSESE) (Business Incubator Management) Drie blokken afstand ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

NQF niveau Onderwijzen en leren: Manager Faculteit Bedrijfskunde Universiteit van Johannesburg ... [+]

NQF niveau

Onderwijzen en leren:

Manager

Faculteit Bedrijfskunde

Universiteit van Johannesburg

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

University of Johannesburg

Studenten met een diploma in Public Relations en Communicatie moet in staat zijn om gespecialiseerde public relations activiteiten uit te voeren; produceren communicatiem ... [+]

Studenten die een diploma / Uitgebreide Diploma in Public Relations en Communicatie moet in staat zijn om:

Uitvoeren gespecialiseerde public relations activiteiten. Produceer communicatiemedia voor public relations context. Gebruik theorie om vorm te geven aan de bredere context waarin een public relations beoefenaar functies. Gebruik administratie en leidinggevende kwaliteiten als public relations professional. Curriculum voor Diploma in Public Relations en Communicatie

Target: Het doel van de opleiding is het ontwikkelen van de student de competentie om te plannen, toe te passen, te implementeren en public relations en communicatie management praktijken te evalueren in een verscheidenheid van het bedrijfsleven en sociale contexten. ... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

... [+]

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

... [+]

Uitkomsten Conduct en weergave kennis en toepassing van project- en supply chain management principes, de kwaliteit en de productiviteit te verbeteren. [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het Diploma in Financial Services Operations is om de kennis van de student op het gebied van financiële diensten en haar activiteiten te ontwikkelen. ... [+]

Het doel van het Diploma in Financial Services Operations is om de kennis van de student op het gebied van financiële diensten en haar activiteiten te ontwikkelen. Het programma bestaat uit een gerichte curriculum van de student voor te bereiden op een carrière in de financiële dienstverlening. Het beheersen van het curriculum zullen de studenten te voorzien van de mogelijkheid tot financiële diensten operaties principes synthetiseren op een professionele manier. Fundamentele kennis van de wereldwijde financiële dienstverlening aan de sector financiële dienstverlening relevant wordt opgedaan waardoor de kwalificatie student om te werken in de huidige wereld van de professionele financiële dienstverlening operaties industrie. Het programma benadrukt 5 deskundigheid, integriteit, en de toepassing van de ethiek in een professionele omgeving. De succesvolle student zal een globale en Zuid-Afrikaanse financiële vooruitzichten voor de markt en een diepgaand begrip van de omgeving die hen zal voorzien van een competitief voordeel voor de werkgelegenheid te krijgen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van dit diploma is om boekhoudkundige kennis en vaardigheden om de bevoegdheid te waarborgen bij de uitvoering van de rapportage functies, waardoor de belasting ... [+]

Het doel van dit diploma is om boekhoudkundige kennis en vaardigheden om de bevoegdheid te waarborgen bij de uitvoering van de rapportage functies, waardoor de belasting diensten en management consulting services op een boekhoudkundige technicus niveau, en om deze ingebedde kennis praktisch om te zetten in een boekhoudkundige softwareprogramma.

Mogelijke Carrière Technicus van de boekhouding Boekhouder Cost Accountant Toelatingsvoorwaarden minimum APS 20 met wiskunde 22 met wiskundige geletterdheid Engels: 3 Wiskunde: 3 Wiskundige geletterdheid: 5

OPMERKINGEN:

De programma's worden gepresenteerd in alleen in het Engels. De prestatie niveau (ratin... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De Vakgroep Architectuur biedt de Master of Architecture, die onvoorwaardelijke validatie van de Architectural Beroep (Sacap) en de Commonwealth Association for Architect ... [+]

Architectural professionals zijn betrokken bij de vormgeving van de gebouwde omgeving. Hun inspanningen zijn overal zichtbaar, van de eenvoudige bouw van een goedkope huisvesting project om de verfijnde bouw van wolkenkrabbers. Architectural professionals zijn werkzaam in het ontwerp, de technologische oplossing en het beheer van bouwprojecten.

De Vakgroep Architectuur biedt de Master of Architecture, die onvoorwaardelijke validatie van de Architectural Beroep (Sacap) en de Commonwealth Association for Architecture (CAA) heeft.

Diploma in Architectuur Brochure

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student het verkrijgen van deze kwalificatie zal competentie demonstreren bij het analyseren en toepassen van de principes van de mode-systeem van productie tot consum ... [+]

De student het verkrijgen van deze kwalificatie zal competentie demonstreren bij het analyseren en toepassen van de principes van de mode-systeem van productie tot consumptie, om m eet marktvraag.

Het programma is opgezet om de resultaten aangetoond door het vermogen van de student om te produceren:

Ontwikkelen en toepassen van een productie-strategie die marktonderzoek, ontwikkeling van het ontwerp, het brandmerken, marketing, merchandising en distributie van een assortiment dat voldoet aan de behoeften van een geïdentificeerde mode doelgroep weerspiegelt. Pas geavanceerde textiel toepassing, manuele vaardigheden en computer-technologie (CAD / CAM) aan de productieprocessen van een breed scala van mode-producten. Ontwikkelen van technische pakketten die te analyseren, op te lossen en problemen met betrekking tot de technische productontwikkeling en verbetering van de kwaliteit van de mode-producten te communiceren. Solliciteer zaken, personeel en principes operations management om de kwaliteit, productiviteit en winstgevendheid in verband met de mode productie te verbeteren. Verrichten basisonderzoek in een geselecteerde gespecialiseerde gebied van de mode-keten: technische productontwikkeling; textiel-technologie en de toepassing; productie- en kwaliteitssystemen; marketing en branding; materiaal en product sourcing; en de goedkeuring en de consumptie van de mode items. carrière opportunaties ... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Witn een diploma in Business Information Technology, de IT-beoefenaars bieden oplossingen voor zakelijke problemen door de toepassing van computer-gebaseerde technologie ... [+]

Witn een diploma in Business Information Technology, de IT-beoefenaars bieden oplossingen voor zakelijke problemen door de toepassing van computer-gebaseerde technologie en technieken.

Toelatingseisen Minimum APS: 22 met Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 6 (70% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het diploma programma omvat Sieraden Practice dat Jewellery Design, Tekenen en fabricagetechnieken omvat. Andere belangrijke gebieden van studie omvatten Edelsteenkunde, ... [+]

De universiteit van Johannesburg (UJ) is gelegen in de metropool Johannesburg en is een van de dynamische Jewellery knooppunten van Zuid-Afrika. De state of the art faciliteiten in combinatie met de expertise van de lezingen personeel maakt de UJ ministerie van Jewellery Ontwerp een van de beste instelling om te studeren op weg naar een carrière in de sieraden industrie. Het doel van de afdeling is om brede vaardigheden in verband met sieraden ondernemerschap te cultiveren. Studenten worden aangemoedigd om een ​​reeks van competenties die hen in staat stelt om hun volledige creatieve potentieel te bereiken ontwikkelen.

Het diploma programma omvat Sieraden Practice dat Jewellery Design, Tekenen en fabricagetechnieken omvat. Andere belangrijke gebieden van studie omvatten Edelsteenkunde, Technology, Contextuele Studies en Design Management. De afdeling bevordert een dubbele focus op de commerciële en high-end fijne juwelen met de nadruk op conceptueel ontwerp.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De succesvolle eten en drinken operaties student zal de juiste kennis, technische en persoonlijke vaardigheden op operationeel en toezichthoudende niveaus binnen de voedi ... [+]

De succesvolle eten en drinken operaties student zal de juiste kennis, technische en persoonlijke vaardigheden op operationeel en toezichthoudende niveaus binnen de voedings- en drankenindustrie in Zuid-Afrika of internationaal bezitten.

Mensen kunnen werken in voedsel en drank-eenheden, private en uitvoerende catering, marketing en promotie, opleiding of op het gebied van eten en drinken binnen de industrie.

Toelatingseisen Minimum APS: 22 met Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten die dit diploma hebben behaald zal bevoegd zijn om supervisors, managers en de hoeveelheid landmeters ondersteunen. ... [+]

Dit is een brede basis kwalificatie bedoeld om diplomaten te bereiden op de toezicht- en middle management niveau van de werkgelegenheid in de bouwsector en voor het technisch en ondersteunend niveau in de hoeveelheid landmeetkundige beroep.

Een National Diploma in het betreffende gebied van studie zal worden gegund aan gegadigden na de succesvolle afronding van alle theoretische en ervaringsgerichte eisen leren.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

rapport Schrijven ... [+]

rapport Schrijven [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

... [+]

Aanbevolen Onderwerp: Technische tekening. Studenten die geschikt toegang programma's zijn gepasseerd kan worden vrijgesteld van de minimumvereisten. [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

... [+]

Eindniveau uitkomsten: De kwalificatie student in staat zal zijn om:

Studenten die geschikt toegang programma's zijn gepasseerd kan worden vrijgesteld van de minimumvereisten. [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

... [+]

Plannen en implementeren van de productie van de benodigde producten. Gebruik het in de toepassing van technische methoden, vaardigheden en gereedschappen. Studenten die geschikt toegang programma's zijn gepasseerd kan worden vrijgesteld van de minimumvereisten.

Een bepaalde periode van ervaringsleren worden niet herkend als student gelijktijdig wordt geregistreerd voor drie of meer modules.

Een National Diploma in het betreffende gebied van studie zal worden gegund aan gegadigden na de succesvolle afronding van alle theoretische en ervaringsgerichte eisen leren.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Uitkomsten Communiceren, ontwikkelen, onderhouden en implementeren van software systemen. Ontwikkelen, implementeren en hardware te handhaven in de computeromgeving. ... [+]

Uitkomsten Communiceren, ontwikkelen, onderhouden en implementeren van software systemen. Ontwikkelen, implementeren en hardware te handhaven in de computeromgeving. Implementeren en onderhouden van het netwerk hardware en besturingssystemen. Beschrijven en implementeren van de theoretische principes ter ondersteuning van de computeromgeving Toelatingseisen en selectiecriteria

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Uitkomsten ... [+]

Uitkomsten [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

... [+]

Deze kwalificatie is bedoeld voor de planning van technici die werken bij de overheid en niet-gouvernementele sectoren.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Raadpleeg de Faculteit verordening EB3 voor de minimale toelatingseisen voor de Senior Certificate (tot 2008) en de National Senior Certificate (vanaf 2009). N4 certi ... [+]

Raadpleeg de Faculteit verordening EB3 voor de minimale toelatingseisen voor de Senior Certificate (tot 2008) en de National Senior Certificate (vanaf 2009). N4 certificaat met een pas van 70% in de Wiskunde en de ingenieurswetenschappen, en een pas in twee talen. Studenten die geschikt toegang programma's zijn gepasseerd kan worden vrijgesteld van de minimumvereisten. Toekenning van diploma [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

... [+]

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een National Diploma / Extended National Diploma in Logistics afgestudeerden kunnen werken als inkoopmanagers die zich bezighouden met de inkoop aspecten van het runn ... [+]

Met een National Diploma / Extended National Diploma in Logistics afgestudeerden kunnen werken als inkoopmanagers die zich bezighouden met de inkoop aspecten van het runnen van een bedrijf, zoals warehouse managers en nog veel meer.

National Diploma Toelating Minimum APS: 22 met Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +) Uitgebreide National Diploma Toelating Minimum APS: 19 met Wiskunde OR 21 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een National Diploma / Extended National in Management een afgestudeerde kan werken als een supervisor, First-lijn Manager, Senior / Middle Manager, Manager Corporate ... [+]

Met een National Diploma / Extended National in Management een afgestudeerde kan werken als een supervisor, First-lijn Manager, Senior / Middle Manager, Manager Corporate setting, Manager van het eigen bedrijf, Branch Manager, Business Advisor

National Diploma Toelating Minimum APS: 22 met Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +) Uitgebreide National Diploma Toelating Minimum APS: 19 met Wiskunde OR 21 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een National Diploma / Extended National Diploma in Human Resources Management afgestudeerden kunnen werken als human resource management de praktijk omgaan met-werkn ... [+]

Met een National Diploma / Extended National Diploma in Human Resources Management afgestudeerden kunnen werken als human resource management de praktijk omgaan met-werknemer gerelateerde kwesties in organisaties.

National Diploma Toelating Minimum APS: 22 met Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +) Uitgebreide National Diploma Toelating Minimum APS: 22 met Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een National Diploma / Extended National Diploma in Small Business Management je kunt werken als ondernemer, starten en runnen van uw eigen bedrijf, een Business Advi ... [+]

Met een National Diploma / Extended National Diploma in Small Business Management je kunt werken als ondernemer, starten en runnen van uw eigen bedrijf, een Business Advisor, het beheer van een kleine / middelgrote bedrijven, of Social Entrepreneur.

National Diploma Toelating Minimum APS: 22 met Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +) Uitgebreide National Diploma Toelating Minimum APS: 19 met Wiskunde OR 21 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Transport Managers omgaan met een verscheidenheid aan transport gerelateerde kwesties binnen een bedrijf of institutionele onderneming. ... [+]

Transport Managers omgaan met een verscheidenheid aan transport gerelateerde kwesties binnen een bedrijf of institutionele onderneming.

National Diploma Toelating Minimum APS: 22 met Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +) Uitgebreide National Diploma Toelating Minimum APS: 19 met Wiskunde OR 21 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het National Diploma in de biotechnologie is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in de biotechnologie kunnen aantonen ontwikkelen. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Het centrale doel van het National Diploma in de biotechnologie is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in de biotechnologie kunnen aantonen ontwikkelen. Het programma richt zich dan ook centraal op het toerusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene beginselen en praktische vaardigheden van toepassing zijn op de biotechnologie-industrie. Als onderdeel van de diploma studie, en in samenwerking met de betrokken werkplek instellingen / organisaties / organisaties, studenten zijn ook blootgesteld aan de relevante wereldhandel van werken om ervaring op te doen in het toepassen van de opgedane kennis en praktische vaardigheden op de werkvloer context. Het collegegeld en werkervaring in staat stellen succesvolle studenten toegang tot een aantal van de loopbaan en werkgelegenheid inzake de analytische hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De pedagogische aanpak in dienst is het leren door middel van actieve betrokkenheid bij vraagstukken en het maken van de studenten bewust van hun maatschappelijke verantw ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Het centrale doel van het Nationaal Diploma in Burgerschap is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in Burgerschap kunnen aantonen ontwikkelen. Het programma richt zich dan ook centraal op het toerusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene beginselen en praktische vaardigheden van toepassing zijn op de science-industrie. Als onderdeel van de diploma studie, en in samenwerking met de betrokken werkplek instellingen / organisaties / organisaties, studenten zijn ook blootgesteld aan de relevante wereldhandel van werken om ervaring op te doen in het toepassen van de opgedane kennis en praktische vaardigheden op de werkvloer context. Het collegegeld en werkervaring in staat stellen succesvolle studenten toegang tot een aantal van de loopbaan en werkgelegenheid inzake de analytische hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het Nationaal Diploma in de biochemie is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in de biochemie kan aantonen ontwikkelen. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Het centrale doel van het Nationaal Diploma in de biochemie is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in de biochemie kan aantonen ontwikkelen. Het programma richt zich dan ook centraal op het toerusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene beginselen en praktische vaardigheden van toepassing zijn op de biochemie industrie. Als onderdeel van de diploma studie, en in samenwerking met de betrokken werkplek instellingen / organisaties / organisaties, studenten zijn ook blootgesteld aan de relevante wereldhandel van werken om ervaring op te doen in het toepassen van de opgedane kennis en praktische vaardigheden op de werkvloer context. Het collegegeld en werkervaring in staat stellen succesvolle studenten toegang tot een aantal van de loopbaan en werkgelegenheid inzake de analytische hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het National Diploma in de natuurkunde is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in de natuurkunde kunnen aantonen ontwikkelen. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Het centrale doel van het National Diploma in de natuurkunde is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in de natuurkunde kunnen aantonen ontwikkelen. Het programma richt zich dan ook centraal op het toerusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene beginselen en praktische vaardigheden van toepassing zijn op de Natuurkunde industrie. Als onderdeel van de diploma studie, en in samenwerking met de betrokken werkplek instellingen / organisaties / organisaties, studenten zijn ook blootgesteld aan de relevante wereldhandel van werken om ervaring op te doen in het toepassen van de opgedane kennis en praktische vaardigheden op de werkvloer context. Het collegegeld en werkervaring in staat stellen succesvolle studenten toegang tot een aantal van de loopbaan en werkgelegenheid inzake de analytische hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het Nationaal Diploma in statistieken is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in Statistieken kunnen aantonen ontwikkelen. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Het centrale doel van het Nationaal Diploma in statistieken is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in Statistieken kunnen aantonen ontwikkelen. Het programma richt zich dan ook centraal op het toerusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene beginselen en praktische vaardigheden van toepassing zijn op de industrie statistieken. Als onderdeel van de diploma studie, en in samenwerking met de betrokken werkplek instellingen / organisaties / organisaties, studenten zijn ook blootgesteld aan de relevante wereldhandel van werken om ervaring op te doen in het toepassen van de opgedane kennis en praktische vaardigheden op de werkvloer context. Het collegegeld en werkervaring in staat stellen succesvolle studenten toegang tot een aantal van de loopbaan en werkgelegenheid inzake de analytische hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

... [+]

Uitkomsten [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het National Diploma in de wiskunde is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in wiskunde kunnen aantonen ontwikkelen. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Het centrale doel van het National Diploma in de wiskunde is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in wiskunde kunnen aantonen ontwikkelen. Het programma richt zich dan ook centraal op het toerusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene beginselen en praktische vaardigheden van toepassing zijn op het wiskunde-industrie. Als onderdeel van de diploma studie, en in samenwerking met de betrokken werkplek instellingen / organisaties / organisaties, studenten zijn ook blootgesteld aan de relevante wereldhandel van werken om ervaring op te doen in het toepassen van de opgedane kennis en praktische vaardigheden op de werkvloer context. Het collegegeld en werkervaring in staat stellen succesvolle studenten toegang tot een aantal van de loopbaan en werkgelegenheid inzake de analytische hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De National Diploma in Hospitality Management bereidt de gediplomeerde met operationele en bestuurlijke aspecten, die in alle grote bedrijven en ondernemende bedrijven in ... [+]

De National Diploma in Hospitality Management bereidt de gediplomeerde met operationele en bestuurlijke aspecten, die in alle grote bedrijven en ondernemende bedrijven in de horeca kan worden toegepast.

Toelatingseisen Minimum APS: 22 met Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het National Diploma in Food Technology is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in Food Technology kunnen aantonen ontwikkelen. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Het centrale doel van het National Diploma in Food Technology is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in Food Technology kunnen aantonen ontwikkelen. Het programma richt zich dan ook centraal op het toerusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene beginselen en praktische vaardigheden van toepassing zijn op de Food Technology industrie. Als onderdeel van de diploma studie, en in samenwerking met de betrokken werkplek instellingen / organisaties / organisaties, studenten zijn ook blootgesteld aan de relevante wereldhandel van werken om ervaring op te doen in het toepassen van de opgedane kennis en praktische vaardigheden op de werkvloer context. Het collegegeld en werkervaring in staat stellen succesvolle studenten toegang tot een aantal van de loopbaan en werkgelegenheid inzake de analytische hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Marketeers bepalen van de behoeften van de consument en voldoen aan eisen van de consument. ... [+]

Marketeers bepalen van de behoeften van de consument en voldoen aan eisen van de consument.

Toelatingseisen Minimum APS: 22 met Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De gekwalificeerde leerling zou technisch bevoegd zijn op het effectief en veilig proces en mankracht beheer van alle mijnbouw productie-activiteiten op het eerste niveau ... [+]

Het ministerie behoudt zich het recht voor om studenten te selecteren voor dit programma. Studenten worden geadviseerd om een ​​100% medische dossiers te waarborgen, zoals vereist voor de werkgelegenheid en ervaringsleren in de mijnen.

HOUD ER REKENING MEE DAT:

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Environmental Health Practitioners onderzoek, te identificeren, te evalueren en te controleren mogelijke gezondheidsrisico gevaren voor het milieu. ... [+]

Let op: De inschrijving van nieuwe leerlingen niet zal optreden voor het Diploma Programme indien goedkeuring is ontvangen op de Bachelor in Environmental Health bieden in 2017.

Carrière

Environmental Health Practitioners onderzoek, te identificeren, te evalueren en te controleren mogelijke gezondheidsrisico gevaren voor het milieu.

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 23 Taal van het onderwijs en leer- Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: Niet geaccepteerd Exacte Wetenschappen: 4 (50% +) Life Sciences: 4 (50% +) Extra Onderwerp 1: 4 (50% +) Extra Onderwerp 2: 4 (50% +)

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een National Diploma in Retail Business Management bereidt je voor op het werk in de detailhandel industrie. ... [+]

Een National Diploma in Retail Business Management bereidt je voor op het werk in de detailhandel industrie.

Toelatingseisen Minimum APS: 22 met Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Sports Administrator, Facilities Manager, Professional Coach, Fitness Trainer, Sport Marketer, Sport Sponsoring Manager, Events Manager en Marketer Practitioners onderzoe ... [+]

Carrière

Sports Administrator, Facilities Manager, Professional Coach, Fitness Trainer, Sport Marketer, Sport Sponsoring Manager, Events Manager en Marketer Practitioners onderzoek, te identificeren, te evalueren en te controleren mogelijke gezondheidsrisico gevaren voor het milieu.

Toelatingsvoorwaarden Minimum APS: 18 Wiskunde OR 19 met wiskundige geletterdheid Taal van het onderwijs en leer- Engels: 3 (40% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 4 (50% +) Extra Onderwerp 1: 3 (40% +) Extra Onderwerp 2: 3 (40% +) Extra Onderwerp 3: 3 (40% +) Extra Onderwerp 4: 3 (40% +)

Toelating voor internationale kandidaten is onderworpen aan het voldoen aan de compliance-eisen zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de regelgeving is er in het kader van het beleid van de universiteit. Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dat programma als gevolg van de beperkte ruimte. Alle aanvragers moeten de NBT (Nationale Benchmark Test) te voltooien voorafgaand aan de toelating. Het resultaat van de NBT zal besluiten over de plaatsing van de aanvrager. Het leven Oriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het Nationaal Diploma in Toegepaste Scheikunde is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in Toegepaste Scheikunde kunnen aantonen ont ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Het centrale doel van het Nationaal Diploma in Toegepaste Scheikunde is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in Toegepaste Scheikunde kunnen aantonen ontwikkelen. Het programma richt zich dan ook centraal op het toerusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene beginselen en praktische vaardigheden van toepassing zijn op de Toegepaste Scheikunde industrie. Als onderdeel van de diploma studie, en in samenwerking met de betrokken werkplek instellingen / organisaties / organisaties, studenten zijn ook blootgesteld aan de relevante wereldhandel van werken om ervaring op te doen in het toepassen van de opgedane kennis en praktische vaardigheden op de werkvloer context. Het collegegeld en werkervaring in staat stellen succesvolle studenten toegang tot een aantal van de loopbaan en werkgelegenheid inzake de analytische hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De National Diploma in Tourism Management bereidt de gediplomeerde met operationele en bestuurlijke aspecten om te werken in een verscheidenheid van de verschillende sect ... [+]

De National Diploma in Tourism Management bereidt de gediplomeerde met operationele en bestuurlijke aspecten om te werken in een verscheidenheid van de verschillende sectoren in verband met toerisme.

Toelatingseisen Minimum APS: 22 met Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het Nationaal Diploma in Zoology is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in Zoology kunnen aantonen ontwikkelen. ... [+]

Doornfontein CAMPUS

Het centrale doel van het Nationaal Diploma in Zoology is om afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in Zoology kunnen aantonen ontwikkelen. Het programma richt zich dan ook centraal op het toerusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene beginselen en praktische vaardigheden van toepassing zijn op de Zoölogie industrie. Als onderdeel van de diploma studie, en in samenwerking met de betrokken werkplek instellingen / organisaties / organisaties, studenten zijn ook blootgesteld aan de relevante wereldhandel van werken om ervaring op te doen in het toepassen van de opgedane kennis en praktische vaardigheden op de werkvloer context. Het collegegeld en werkervaring in staat stellen succesvolle studenten toegang tot een aantal van de loopbaan en werkgelegenheid inzake de analytische hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een Extended General National Diploma kunt u het beheer van mogelijkheden in verschillende branches op het eerste en / of middle management niveau, Training Manager, ... [+]

kansen Management in diverse branches op het eerste en / of middle management niveau, Training Manager, HRD Manager, Werkgelegenheid Relations Manager, Product Development Manager, Branch Manager, General Manager, Change Facilitator, Management Consultant, Ondernemer, Business Innovator

Toelatingseisen Minimum APS: 25 met Wiskunde OR 28 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 6 (70% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Postgraduate Certificate

University of Johannesburg

... [+]

Leerzorg specialisatie: Lichamelijke Opvoeding [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Postgraduate Diploma

University of Johannesburg

Het doel van de PGDip (Accounting Science) is om kennis, vaardigheden en toegepaste competenties op het gebied van Accounting, Auditing, Financieel Management en Belastin ... [+]

Het doel van de PGDip (Accounting Science) is om kennis, vaardigheden en toegepaste competenties op het gebied van Accounting, Auditing, Financieel Management en Belastingheffing te bieden aan studenten die van plan zijn om te kwalificeren als Chartered Accountants, zodat ze voldoen aan de vereisten zoals bepaald door de accountantsberoep.

Het programma is afgestemd op het competentiekader en de curriculumvereisten van het Zuid-Afrikaanse Instituut van Registeraccountants (SAICA). Studenten die zich kwalificeren met de PGDip (Accounting Science) kunnen zich inschrijven voor het kwalificerende examen van SAICA om zich te kwalificeren als Chartered Accountant. Het programma biedt studenten de vereiste vaardigheden en technische bekwaamheid om te werken als professionals op het gebied van boekhouding, auditing, financieel beheer en belastingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van dit programma is om de intellectuele en praktische vaardigheden van de studenten te ontwikkelen in de analyse, interpretatie en toepassing van de boekhouding ... [+]

Het doel van dit programma is om de intellectuele en praktische vaardigheden van de studenten te ontwikkelen in de analyse, interpretatie en toepassing van de boekhouding, het bestuur en de controle en interne principes auditing / belastingen. Dit programma bereidt studenten voor de boekhouding, het bestuur en de controle en interne audit of belastingen principes toe te passen in de praktijk.

Ten slotte dit programma zullen de studenten voor verdere studies in de boekhouding, het bestuur en de controle en interne audit of belastingen als wetenschap te bereiden. Afgestudeerden van dit programma zijn ook in staat om te registreren met professionele organisaties zoals de Zuid-Afrikaanse Institute of Professional Accountants (SAIPA) en het Institute of Internal Auditors (IIA). Dit programma is echter geen toegang tot de Zuid-Afrikaanse Institute of Chartered Accountants (SAICA) board examens.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

... [+]

Het programma bestaat uit een gerichte curriculum van de student voor te bereiden op een carrière in de Estate Planning. Het curriculum omvat drie onderwerp gebieden, variërend van estate planning, het beheer van landgoederen en trusts en de belasting van trusts.

Contact details:

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het programma bestaat uit een brede curriculum aan de postdoctorale student voor te bereiden op een breed scala van financieel gerelateerde specialiteiten. ... [+]

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van dit programma is om de kennis en het begrip van de studenten in de disciplines Financial Markets en Stockbroking te versterken, aangezien het vakgebied inter ... [+]

Het doel van dit programma is om de kennis en het begrip van de studenten in de disciplines Financial Markets en Stockbroking te versterken, aangezien het vakgebied interdisciplinair van aard is en het dient om de kennis van de student te versterken en te verdiepen. Het programma bestaat uit een breed curriculum om de postdoctorale student voor te bereiden op financiële marktgerelateerde specialiteiten. Het programma legt de nadruk op de toepassing, analyse en evaluatie binnen elk onderwerp, evenals de toepassing van integriteit en ethiek in een professionele omgeving. Deze kwalificatie vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, evenals het vermogen om kennis te relateren aan een reeks contexten om professioneel of hooggekwalificeerd werk te ondernemen. Mastering van het curriculum biedt studenten de vaardigheden om complexe effectenmakingsprincipes te synthetiseren om zo meerwaarde te genereren voor de entiteiten die ze gebruiken. De succesvolle student krijgt een globaal brokerperspectief dat hen een concurrentievoordeel geeft voor de werkgelegenheid.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het programma is het versterken en verdiepen van de kennis van de student en de toegepaste competenties te ontwikkelen in het analyseren, interpreteren en be ... [+]

Het doel van het programma is het versterken en verdiepen van de kennis van de student en de toegepaste competenties te ontwikkelen in het analyseren, interpreteren en begrijpen van informatie systemen auditing processen, principes en methodes. Het ontwikkelt verder dat de intellectuele onafhankelijkheid, onderzoek en professionele vaardigheden van de student. De kwalificatie bereidt studenten om een ​​zinvolle bijdrage te leveren aan organisaties informatiesystemen auditing alsmede de verwerving, het gebruik en de ontwikkeling van informatiesystemen en technologie.

Toelatingseisen

Een potentiële student moet een Hogere Beroepsopleiding hebben verkregen op NQF niveau 7 van UJ. Kandidaten uit andere universiteiten moeten een relevante Degree hebben verkregen op een NQF niveau 7 of het equivalent daarvan en zou kunnen gelden voor de toelating tot het faculteitsbestuur academische raad die elke aanvraag individueel zal beoordelen. RPL zal worden toegepast in overeenstemming met de UJ RPL beleid. In aanvulling op de minimale toelatingseisen zoals hierboven uiteengezet, moet aspirant-studenten een minimum van 60% van het gemiddelde te verkrijgen in hun laatste jaar op passende Hogere Beroepsopleiding om de postgraduate diploma te doen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

E-mail eduquiries@uj.ac.za de nadruk op de relatie tussen theorie en praktijk en de manieren waarop elk informeert en de andere verrijkt uit te breiden, te versterk ... [+]

E-mail eduquiries@uj.ac.za

de nadruk op de relatie tussen theorie en praktijk en de manieren waarop elk informeert en de andere verrijkt uit te breiden, te versterken en te consolideren hun kennis van het onderwijs, leren en evaluatie in het hoger onderwijs in de Zuid-Afrikaanse context het faciliteren van hun vermogen om te ontwikkelen, implementeren en evalueren geïnformeerde en responsief curricula en de daarmee samenhangende pedagogie, met inbegrip van het leren met de technologie ontwikkelen van hun hoedanigheid als educatieve onderzoekers

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media