Lees de Officiële Beschrijving

Levendige, multiculturele en dynamische, de Universiteit van Johannesburg (UJ) deelt het tempo en de energie van de kosmopolitische Johannesburg, de stad waarvan hij de naam draagt. Trots Zuid-Afrikaan, de universiteit leeft tot zijn Afrikaanse roots, en goed voorbereid op zijn rol bij het actualiseren van het potentieel dat het hoger onderwijs in petto heeft voor de ontwikkeling van het continent.

Het fenomenale succes verhaal van de universiteit is er een die critici heeft verrast en won meer dan sceptici. Als een instelling die prat gaat op zijn toegankelijke excellence, na slechts 11 jaar UJ zich heeft gevestigd als een instelling van de wereldwijde uitmuntendheid en wereldklasse gestalte.

In de eerste vijf jaar van het bestaan, UJ verdubbelde haar geaccrediteerde onderzoeksoutput en verhoogde het aantal vooraanstaande Zuid-Afrikaanse Research Stoelen van geen tot zeven. Deze opmerkelijke prestatie werd bereikt ruim voor de voor 2015 vastgestelde doelstelling. De 2010 onderzoek uitkomst was het gevolg van UJ verlangen, tijdens de eerste periode, tot UJ te vestigen als een grondig onderzoek gerichte universiteit.

UJ is de eerste en enige Afrikaanse universiteit toegelaten tot de zeer gerespecteerde consortium van 28 onderzoeksintensieve universiteiten in de wereld, Universitas 21 - een belangrijke bevestiging van de groeiende internationale statuur van UJ.

UJ beschikt wereldklasse, internationaal erkende academische programma's op basis van curricula geïnformeerd door cutting-edge ontwikkelingen in zowel undergraduate en postgraduate onderwijs. Programma UJ's, binnen haar negen faculteiten, zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op de wereld van het werk en voor wereldburgerschap. De universiteit heeft vier campussen, namelijk de Auckland Park Bunting Road Campus; de Auckland Park Kingsway Campus; de Doornfontein Campus; en het Soweto Campus.

Op basis van de keuzes van UJ's Orange Carpet eerstejaars studenten - die met een APS score gelijk aan en groter dan 40 punten - het vlaggenschip programma's zijn onder andere: Accounting; Elektrische en elektronische / mechanische / civiele / Mijnbouw; LLB / BA Recht / BCom wet; Wiskunde / Toegepaste Wiskunde; IT / Computer Sciences; Menselijke Fysiologie; Optometrie; Financiën; Psychologie; en de lerarenopleiding.

Om UJ's onderwijs, onderzoek en innovatie doelen te realiseren, UJ heeft, de afgelopen acht jaar, investeerde meer dan R2 miljard in de upgrading en uitbreiding van het leven en leren faciliteiten op al haar campussen en in het creëren van een veilige en veilige, wereldklasse leer- en onderzoeksomgeving voor zowel medewerkers als studenten.

UJ introduceerde ook handheld apparaten (een tablet of laptop) in het eerste jaar klaslokalen in 2014, in een poging om deze jonge geesten te verbinden met de wereld van e-kennis die ze groeien in en om hun vermogen om bij te dragen en te concurreren transformeren.

UJ's afgestudeerde slagingspercentage staat nu op 83,4% en de totale jaarlijkse afgestudeerde output is meer dan 11.400 studenten. Het eerste jaar Experience Programme van de Universiteit (FYE), een initiatief aanbieden van academische vaardigheden wapening met een accent op studenten mentoring medestudenten, is een van de steunprogramma's die helpen de school naar de universiteit overgang te vergemakkelijken. Bijna 1.300 studenten docenten, geselecteerd uit derdejaars niveau en hoger, fungeren als een interface tussen studenten en docenten. UJ introduceerde ook academische adviseurs in University woningen en goedgekeurd off-campus accommodatie faciliteiten. Onder UJ's Academic Excellence Programme, worden 250 studieadviseurs serveren 2.000 eerstejaars studenten in 25 woningen.

Opvallend ook is dat UJ, met meer dan 49.500 studenten; 2300 internationale studenten; 6.700 promovendi en gerenommeerde wetenschappelijk personeel, is een instelling met een bewonderenswaardige afstuderen tarief. UJ is de thuisbasis van 133 nominale onderzoekers, van wie er zes A-label, en heeft zeven National Research Foundation Stoelen. Daarnaast produceert het grootste aantal zwarte accountants van alle geaccrediteerde residentiële universiteiten in het land.

Terwijl UJ streeft mondiaal excelleren en gestalte, de Universiteit overweegt zijn nationaal reageren op een manier die alleen UJ kan. In dit verband, onder de Zuid-Afrikaanse zes vooraanstaande universiteiten, alleen UJ biedt met succes toegang tot bijna 2.000 eerstejaars studenten die afkomstig zijn uit de armste gemeenschappen, hen, waar nodig, met top-up NSFAS financiering, studietoelagen en twee gezonde maaltijden per dag .

In de komende tien jaar, heeft UJ ingesteld zes strategische doelen, te weten:

Global Excellence in onderzoek en innovatie.
Global Excellence in Teaching and Learning.
Een internationaal profiel Fit for Global Excellence en Stature.
Een uitstekende Student Experience.
Active Global Reputation Management, en
Een instelling en People Fit for Global Excellence en Stature.

Visie

Een internationale universiteit van keuze, verankerd in Afrika, dynamisch vormgeven van de toekomst.

Missie

Inspirerende haar gemeenschap om te transformeren en te dienen de mensheid door middel van innovatie en de gezamenlijke streven naar kennis.

waarden

VERBEELDING GESPREK REGENERATIE ethische grondslag

Vormgeven van de toekomst

denken onafhankelijk
Het ontwikkelen van een kosmopolitische identiteit
Exposeren ambitie en gedrevenheid
De goedkeuring van ondernemende aanpak

Samen leren van onze diversiteit

gezamenlijk het maken van verstandige beslissingen

Engaging zinvol met elkaar
Display wederzijds respect
toonaangevende consultatively

Het ontwikkelen van duurzaam door middel van creatieve bijdrage

Introspecting voor vernieuwing

Innoveren voor het algemeen welzijn
Het maken van positieve verandering
Profiteren van kansen over het hoofd gezien

Treasuring academische vrijheid

Op zoek naar evenwicht in het streven naar kennis

Uitdagingen met moed en het verdienen van vertrouwen
Verantwoordelijk handelen door eerlijk, consistent en transparant
Deelnemen aan en het helpen van de gemeenschap (Ubuntu) *
  • Ubuntu is het vermogen om mededogen, rechtvaardigheid, wederkerigheid, waardigheid, harmonie en de mensheid uit te drukken in het belang van het bouwen, onderhouden en versterken van de gemeenschap. Ubuntu spreekt tot onze onderlinge verbondenheid, onze gemeenschappelijke menselijkheid en de verantwoordelijkheid om elk die voortvloeit uit onze verbinding.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Advanced Diploma

University of Johannesburg

Het doel van het Advance Diploma is het verbreden en verdiepen van de kennis, het inzicht, het inzicht en de vaardigheden met het doel om verder te leren in de economie. ... [+]

Het doel van het Advance Diploma is het verbreden en verdiepen van de kennis, het inzicht, het inzicht en de vaardigheden met het doel om verder te leren in de economie. Het programma is ontworpen om de student voor te bereiden op de arbeidsmarkt door hen de hulpmiddelen te bieden voor de juiste interpretatie en begrip van de economie op micro-economisch en macro-economisch niveau, binnen een kader van de bedrijfsomgeving.

Toegangsvereisten

De toelatingseisen voor het Advanced Diploma in Economics zijn een Diploma, National Diploma of BTech met Economie als major tot het 3e jaar niveau (met een gemiddelde van 55% voor Economics 3 EN een algemeen gemiddelde van 55% voor de relevante kwalificatie EN een minimum APS van 4 voor wiskunde). Studenten met een APS lager dan 4 voor wiskunde of met rang 12 wiskundige geletterdheid worden alleen overwogen na het succesvol afronden van de module Wiskunde voor diplomastudenten aangeboden door de faculteit Bètawetenschappen aan alle tweede en derdejaars diplomastudenten die geïnteresseerd zijn in verdere studies aan de Universiteit.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het Advanced Diploma in Remedial Education is om professioneel gekwalificeerde remedial leraren en leerondersteuningsspecialisten te leveren die kunnen werke ... [+]

Het doel van het Advanced Diploma in Remedial Education is om professioneel gekwalificeerde remedial leraren en leerondersteuningsspecialisten te leveren die kunnen werken in ofwel reguliere reguliere klassen of gespecialiseerde scholen. Dit wordt gedaan door leraren te voorzien van geïntegreerde theoretische kennis, praktische vaardigheden, gespecialiseerde competentie en ervaring met evidence-based praktijken rond de pedagogiek en didactiek van orthopedagogiek voor leerlingen met specifieke leerstoornissen.

DoelgroepLeraren die hun opleiding en expertise als remedial teacher en leerondersteuningsspecialisten willen bevorderen.Leraren uit alle fasen, reguliere en speciale scholen zouden baat hebben bij dit diploma.Districtsambtenaren van het ministerie van Onderwijs die leerlingen ondersteunen die remediërend onderwijs nodig hebben.Toelatingseisen... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het Advanced Diploma in Financial Markets is om de kennis van de student over de discipline financiële markten en handel te ontwikkelen. ... [+]

Het doel van het Advanced Diploma in Financial Markets is om de kennis van de student over de discipline financiële markten en handel te ontwikkelen. Het programma bestaat uit een gericht curriculum om de student voor te bereiden op een carrière in financiële markten. Het curriculum omvat tien onderwerpgebieden, variërend van introductie tot financiële markten tot theorie van bedrijfsevenementen tot handel in financiële markten en het afsluiten van financiële markttransacties. De beheersing van het curriculum zal studenten de mogelijkheid bieden om financiële marktprincipes te synthetiseren en financiële instrumenten op een professionele manier toe te passen. Fundamentele kennis van wereldwijde investeringen die relevant zijn voor de financiële marktsector, zal de kwalificerende student in staat stellen te werken in de wereld van vandaag van de professionele financiële marktensector. Het programma benadrukt competentie, integriteit en toepassing van ethiek in een professionele omgeving. De succesvolle student krijgt een mondiaal en Zuid-Afrikaans financieel marktperspectief en een diepgaand inzicht in de markt, wat hen een concurrentievoordeel voor de werkgelegenheid oplevert.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het Advanced Diploma is om de student voor te bereiden op verder leren op het gebied van Accounting, Auditing en Taxation. Het programma zal de student ook v ... [+]

Het doel van het Advanced Diploma is om de student voor te bereiden op verder leren op het gebied van Accounting, Auditing en Taxation. Het programma zal de student ook voorbereiden op de arbeidsmarkt door een student in staat te stellen geïntegreerde kennis en geavanceerde conceptuele denkvaardigheden toe te passen op complexe problemen in Accounting, Auditing en Belastingheffing.

Toegangsvereisten

De toelatingseisen voor het Advanced Diploma in Accountancy zijn een diploma of nationaal diploma met financiële boekhouding, auditing of interne auditing en belastingen op het niveau van het 3e jaar en graad 12 wiskunde met minimaal APS van 4. Studenten met een APS lager dan 4 voor wiskunde of met Rang 12 Wiskundige geletterdheid wordt alleen overwogen na voltooiing van de module Wiskunde voor Diplomastudenten die door de Faculteit Wetenschappen aan de University of Johannesburg aan alle tweede- en derdejaars Diplomastudenten die geïnteresseerd zijn in verdere studies aan de University of Johannesburg .... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is om studenten de kennis en vaardigheden te bieden om softwareoplossingen te ontwikkelen om bedrijfsproblemen efficiënt op te lossen met b ... [+]

Het doel van deze kwalificatie is om studenten de kennis en vaardigheden te bieden om softwareoplossingen te ontwikkelen om bedrijfsproblemen efficiënt op te lossen met behulp van de nieuwste technologieën. Het levert de diplomaat de theoretische en praktische vaardigheden op om de nieuwste technologieën en hulpmiddelen toe te passen bij het ontwikkelen van een optimale softwareoplossing voor een bedrijf.

Toelatingseisen

Elke passende bachelor of 3-jarig diploma in informatietechnologie, met ten minste een jaar ervaring in softwareontwikkeling. Aanvragers hebben gemiddeld 60% nodig tijdens hun laatste studiejaar.

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het Advanced Diploma in Retailing is het ontwikkelen van de toegepaste en praktische competenties van de afgestudeerde in het verwerven, begrijpen en toepass ... [+]

Het doel van het Advanced Diploma in Retailing is het ontwikkelen van de toegepaste en praktische competenties van de afgestudeerde in het verwerven, begrijpen en toepassen van retailprincipes. Het biedt een intensieve, gerichte en toegepaste specialisatie op het gebied van Retail om ervoor te zorgen dat afgestudeerden een diep en systematisch begrip hebben van het huidige denken, de praktijk, de theorie en de methodologie op het gebied van Retail.

Toelatingseisen

Een aanvrager moet in het bezit zijn van een passend diploma of bachelordiploma of gelijkwaardige kwalificatie op NQF niveau 6 zoals bepaald door een statuscommissie. Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het Advanced Diploma is om Diploma- of National Diploma-studenten voor te bereiden op verder leren op het gebied van Financieel Management en Management Acco ... [+]

Het doel van het Advanced Diploma is om Diploma- of National Diploma-studenten voor te bereiden op verder leren op het gebied van Financieel Management en Management Accounting.

Het programma bereidt de student voor op de arbeidsmarkt door hem in staat te stellen geïntegreerde kennis en geavanceerde conceptuele denkvaardigheden toe te passen om complexe problemen in financieel management innovatief op te lossen.

Toegangsvereisten

De toelatingseisen voor het Advanced Diploma in Financial Management zijn een diploma of nationaal diploma met Financial Accounting and Management Accounting op een niveau van het derde jaar en graad 12 wiskunde met minimaal APS van 4. Studenten met een APS onder 4 voor wiskunde of met graad 12 Wiskundige geletterdheid wordt alleen overwogen na voltooiing van de module Wiskunde voor diplomastudenten die door de faculteit Wetenschappen van de University of Johannesburg aan alle tweede en derdejaars diplomastudenten die geïnteresseerd zijn in verdere studies aan de University of Johannesburg .... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het Advance Diploma is om Diploma of National Diploma studenten voor te bereiden op het gebied van Property Valuation and Management. Het biedt studenten ook ... [+]

Het doel van het Advance Diploma is om Diploma of National Diploma studenten voor te bereiden op het gebied van Property Valuation and Management. Het biedt studenten ook de mogelijkheid om professionele taxateurs te worden nadat ze met succes de vereisten van de South-African Council for the Property Valuers Profession (SACPVP) hebben voltooid.

Toegangsvereisten

De toelatingseisen voor het Advanced Diploma in Property Valuation and Management zijn een diploma of nationaal diploma met specialisatie in property management of gelijkwaardig en graad 12 wiskunde met een minimum APS van 4. Studenten met een APS onder 4 voor wiskunde of met graad 12 wiskundige geletterdheid wordt alleen overwogen na voltooiing van de module Wiskunde voor diplomastudenten die door de faculteit Bètawetenschappen van de University of Johannesburg aan alle tweede en derdejaars diplomastudenten die geïnteresseerd zijn in verdere studies aan de University of Johannesburg .... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands

Certificaat

University of Johannesburg

Vergroot uw marketinghorizonnen door deel te nemen aan ons veelgeprezen programma in marketing en klantgerichtheid, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van praktiser ... [+]

Bevindt u zich in een positie waar u de marketing voor uw afdeling of organisatie moet doen, en u heeft echt betere marketingkennis nodig? Je positie sluit de lange trek uit om een marketingkwalificatie te behalen en studeren met een stel schoolverlaters spreekt je ook niet echt aan. Toch moet u een manier vinden om een succesvolle marketeer te worden.

Lees verder .... omdat de weg naar marketing succes loopt via het certificaat in marketingWie zou moeten bijwonen?

Kandidaten die moeten solliciteren zijn onder meer:

Mensen in marketing-, verkoop- of PR-functies die geen marketingopleiding hebben gevolgd.Mensen uit bedrijfsonderdelen die hun bedrijfsonderdeel of aangeboden producten / diensten steeds vaker moeten marketen.Mensen die hun technische of technische vaardigheden willen aanvullen met marketingexpertise.Doel van de kwalificatie... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De afdeling Quality and Operations Management van de University of Johannesburg biedt certificaatcursussen aan personen die hun formele kwalificatie willen verbeteren. ... [+]

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Deeltijd
3 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

University of Johannesburg

... [+]

Neem voor meer informatie contact op met:

Universiteit van Johannesburg

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Korte cursussen economische en financiële wetenschappen ... [+]

Korte cursussen economische en financiële wetenschappenTitel Grade 12Diploma-goedkeuring plus de vereiste Admission Points Score (APS)APS - 18 (Wiskunde) of 20 (Wiskundige geletterdheid) Mevrouw M Vermaak / de heer H Coovadia mvermaak @ uj.ac.za Concurrentie-economie 1 week in een semester per jaar R11350 BCom, BCom (Law), LLB of het equivalent en een achtergrond in mededingingsrecht en beleid. Dr. Simon Roberts sroberts @ uj.ac.za Geavanceerde financiële vastgoedconcepten 3 dagen R5280 Gemiddelde vastgoedconcepten SLP Mr Marno Booyens marnob @ uj.ac.za Analyse van industriële clustering voor economische ontwikkeling 3-5 dagen contact / 6 maanden R10500 Graad 12 en intern selectieprocesAanbevolen SLP: Inleiding tot LEDMinimale deelnemers: 18Transport / accommodatie / cateringkosten zijn niet inbegrepen Dr. Marius Venter mventer @ uj.ac.za Toegepaste econometrische analyse en voorspelling 1 week R12000 BCom in EconomieErvaring op het gebied van economie, introductie tot econometrie, statistiek of bedrijfAanvragers worden onderworpen aan een intern selectieprocesBasiskennis van economie, statistiek of wiskunde Prof Lumengo Bonga- Bonga lbonga @ uj.ac.za Toegepaste Private-Public Partnerships voor lokale economische ontwikkeling (LED) 3-5 dagen contact / 6 maanden R10500 Graad 12 en intern selectieprocesAanbevolen SLP: Inleiding tot LEDMinimale deelnemers: 18Transport / accommodatie / cateringkosten zijn niet inbegrepen Dr. Marius Venter mventer @ uj.ac.za Toegepast projectmanagement voor lokale economische ontwikkeling (LED) 3-5 dagen contact / 6 maanden R10500 Graad 12 en intern selectieprocesAanbevolen SLP: Inleiding tot LEDMinimale deelnemers: 18Transport / accommodatie / cateringkosten zijn niet inbegrepen Dr. Marius Venter mventer @ uj.ac.za Toegepaste strategische planning voor lokale economische ontwikkeling (LED) 3-5 dagen contact / 6 maanden R10500 Graad 12 en... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Korte cursussen in de wetenschap ... [+]

Korte cursussen in de wetenschapTitel

* Erkenning van eerder verworven kennis moet worden erkend tot een niveau van graad 12

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Korte cursussen Programma's aangeboden door de Faculteit Ingenieurswetenschappen en de Gebouwde Omgeving ... [+]

Titel Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Korte cursussen in geesteswetenschappen ... [+]

Titel Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.

Einddatum: Academisch begint in januari en eindigt in december. De deadline van het programma wordt bepaald door de duur van het programma.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Korte cursussen in management ... [+]

Titel Grade 12Ervaring op het gebied van openbaar bestuur, economie of bedrijfslevenAanvragers worden onderworpen aan een intern selectieprocesDe SLP "Inleiding tot lokale economische ontwikkeling" als een vooronderzoek wordt aanbevolen Dr. Marius Venter mventer @ uj.ac.za Toegepaste informatiesystemen (IT Project Management (Introductie)) 3 dagen R8000 Graad 12. 12 maanden werkervaring. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Toegepaste informatiesystemen (IT-projectbeheer (gemiddeld)) 40 uur (meer dan een semester) R15000 Graad 12. 12 maanden werkervaring. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Toegepaste informatiesystemen (IT Project Management (Advance)) 10 dagen (langer dan een jaar) R21500 Graad 12. 12 maanden werkervaring. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Toegepaste informatiesystemen (IT-beheer) 40 uur (meer dan een semester) R12500 Graad 12. 12 maanden werkervaring. Lucinda Zaayman lucindaz @ uj.ac.za Bedrijfsmanagement (korte cursus projectmanagement) 5 dagen N / A Graad 12 met aantekening van het certificaat. Yvette Boys bmshortcourses@uj.ac.za Bedrijfsmanagement (korte cursus risicobeheer) 5 dagen N / A Graad 12 met aantekening van het certificaat. Yvette Boys bmshortcourses@uj.ac.za Bedrijfsbeheer (hoger certificaat in bedrijfsbeheer: algemeen beheer) 1 jaar R38660 Graad 12 met aantekening van het certificaat. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Bedrijfsbeheer (hoger certificaat in bedrijfsbeheer: bedrijfsanalyse) 1 jaar R38660 Graad 12 met aantekening van het certificaat. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Bedrijfsbeheer (hoger certificaat in bedrijfsbeheer: operaties en productiviteit) 1 jaar R38660 Graad 12 met aantekening van het certificaat. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Bedrijfsbeheer (hoger certificaat in bedrijfsbeheer: risicobeheer) 1 jaar R38660 Graad 12 met aantekening van het certificaat. Refiloe Kose bmshortcourses@uj.ac.za Bedrijfsbeheer (hoger certificaat in bedrijfsbeheer: veranderingsbeheer) 1 jaar R38660 Graad 12 met aantekening van het... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

NQF niveau Onderwijzen en leren: Manager Faculteit Bedrijfskunde Universiteit van Johannesburg ... [+]

NQF niveau

Onderwijzen en leren:

Manager

Faculteit Bedrijfskunde

Universiteit van Johannesburg

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

University of Johannesburg

Het doel van de kwalificatie is om de student te ontwikkelen ... [+]

Het doel van de kwalificatie is het ontwikkelen van de toegepaste en cognitieve competenties van de student bij het verwerven, interpreteren, begrijpen en toepassen van managementinformatie en ondersteuning van beslissingen. De student moet bedrijfs- en milieugegevens, informatie en systemen in de context van een bedrijf en zijn zakelijke omgeving kunnen analyseren en verklaren, en de externe impact van beslissingen kunnen beoordelen en interpreteren. De student moet ook in staat zijn om te reflecteren op zijn / haar managementbeslissingen en -applicaties om het effect daarvan in de holistische context van gespecialiseerde managementfuncties in de industrie te beoordelen, om hun leren te contextualiseren naar hun zakelijke omgeving en om verbeteringen en interventies te waarderen kunnen invloed hebben op hun werkomgeving.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten met een diploma in public relations en communicatie moeten gespecialiseerde public relations-activiteiten kunnen uitvoeren; communicatiemedia produceren voor de ... [+]

Studenten met een diploma / uitgebreid diploma in public relations en communicatie moeten in staat zijn om:

Gespecialiseerde public relations-activiteiten uitvoeren.Produceer communicatiemedia voor de context van public relations.Gebruik theorie om de bredere context te vormen waarin een public relations-beoefenaar functioneert.Gebruik administratie- en leiderschapskwaliteiten als een public relations-professional.Curriculum voor Diploma in Public Relations en Communicatie

Doel: Het doel van de kwalificatie is om bij de student de competentie te ontwikkelen voor het plannen, toepassen, implementeren en evalueren van public relations- en communicatiebeheerpraktijken in verschillende zakelijke en sociale contexten. Het curriculum voor het Diploma-programma (Public Relations en Communicatie) bestaat uit 25 semester-modules die als volgt zijn samengesteld:... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van dit diploma is om accountancykennis en -vaardigheden te bieden om competentie te waarborgen bij het uitvoeren van rapportagefuncties, het verlenen van belast ... [+]

Het doel van dit diploma is om accountancykennis en -vaardigheden te bieden om competentie te waarborgen bij het uitvoeren van rapportagefuncties, het verlenen van belastingdiensten en managementadviesdiensten op het niveau van boekhoudtechnici en om deze ingebedde kennis praktisch om te zetten in een boekhoudsoftwareprogramma.

Mogelijke carrièresBoekhoudkundige technicusBoekhouderKosten accountantToelatingseisenMinimale APS20 met wiskunde22 met wiskundige geletterdheidEngels: 3Wiskunde: 3Wiskundige geletterdheid: 5

OPMERKINGEN:

De programma's worden alleen in het Engels gepresenteerd.Het behaalde prestatieniveau (rating) voor Life Orientation wordt NIET meegenomen in de berekening van de Admission Points Score (APS).Registratie en startdata... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het Diploma in Financial Services Operations is om de kennis van de student op het gebied van financiële dienstverlening en haar activiteiten te ontwikkelen. ... [+]

Het doel van het Diploma in Financial Services Operations is om de kennis van de student op het gebied van financiële dienstverlening en haar activiteiten te ontwikkelen. Het programma bestaat uit een gericht curriculum om de student voor te bereiden op een carrière in de financiële dienstverlening. Door het curriculum onder de knie te krijgen, kunnen studenten op een professionele manier de principes van financiële dienstverlening samenvatten. Fundamentele kennis van wereldwijde financiële diensten die relevant zijn voor de financiële dienstverlening, zal de kwalificerende student in staat stellen te werken in de wereld van vandaag van de professionele financiële dienstverlening. Het programma benadrukt 5 competentie, integriteit en toepassing van ethiek in een professionele omgeving. De succesvolle student krijgt een mondiaal en Zuid-Afrikaans financieel marktperspectief en een diepgaand inzicht in de omgeving die hen een concurrentievoordeel voor de werkgelegenheid oplevert.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het Department of Architecture biedt het Diploma in Architecture, dat onvoorwaardelijke validatie heeft van de Architectural Profession (SACAP) en de Commonwealth Associa ... [+]

Architecten zijn betrokken bij het vormgeven van de gebouwde omgeving. Hun inspanningen zijn overal zichtbaar, van de eenvoudige bouw van een goedkoop woningbouwproject tot de verfijnde bouw van wolkenkrabbers. Architecten zijn werkzaam in het ontwerp, de technologische resolutie en het beheer van bouwprojecten.

Het Department of Architecture biedt het Diploma in Architecture, dat onvoorwaardelijke validatie heeft van de Architectural Profession (SACAP) en de Commonwealth Association for Architecture (CAA).

Diploma in architectuurbrochure

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een diploma in bedrijfsinformatietechnologie bieden IT-professionals oplossingen voor bedrijfsproblemen door toepassing van computergebaseerde technologie en techniek ... [+]

Met een diploma in bedrijfsinformatietechnologie bieden IT-professionals oplossingen voor bedrijfsproblemen door toepassing van computergebaseerde technologie en technieken.

ToelatingseisenMinimale APS:22 met wiskunde OF24 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 6 (70%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De student die deze kwalificatie behaalt, zal blijk geven van competentie in het analyseren en toepassen van de principes van het modesysteem van productie tot consumptie ... [+]

De student die deze kwalificatie behaalt, zal blijk geven van competentie in het analyseren en toepassen van de principes van het modesysteem van productie tot consumptie om aan de marktvraag te voldoen.

Het programma is gestructureerd om resultaten te produceren die worden aangetoond door het vermogen van de student om:

Ontwikkel en pas een productiestrategie toe die marktonderzoek, ontwerpontwikkeling, branding, marketing, merchandising en distributie van een productassortiment weerspiegelt dat voldoet aan de behoeften van een geïdentificeerde modedoelmarkt.Pas geavanceerde textieltoepassingen, handmatige vaardigheden en computertechnologie (CAD / CAM) toe op de productieprocessen van een breed scala aan modeproducten.Ontwikkel technische pakketten die problemen met betrekking tot technische productontwikkeling en kwaliteitsverbetering van modeproducten analyseren, oplossen en communiceren.Pas principes voor bedrijfs-, personeels- en bedrijfsbeheer toe om de kwaliteit, productiviteit en winstgevendheid met betrekking tot mode-industrie te verbeteren.Fundamenteel onderzoek uitvoeren in een geselecteerd gespecialiseerd gebied van de modevoedingsketen: technische productontwikkeling; textieltechnologie en toepassing; productie- en kwaliteitssystemen; marketing en branding; materiaal en product sourcing; en adoptie en consumptie van modeartikelen.Carrièremogelijkheden... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het diploma-programma omvat Jewellery Practice dat Jewelery Design, Drawing and Manufacturing Techniques omvat. Andere belangrijke studiegebieden zijn Gemmology, Technolo ... [+]

De University of Johannesburg (UJ) ligt in de metropool Johannesburg en is een van de dynamische hubs voor sieraden in Zuid-Afrika. De ultramoderne faciliteiten in combinatie met de expertise van de docenten maken van het UJ Department of Jewellery Design een eersteklas omgeving om te studeren naar een carrière in de sieradenindustrie. Het doel van de afdeling is het ontwikkelen van brede vaardigheden die verband houden met het ondernemerschap van sieraden. Studenten worden aangemoedigd om een reeks competenties te ontwikkelen waarmee ze hun volledige creatieve potentieel kunnen bereiken.

Het diploma-programma omvat Jewellery Practice dat Jewelery Design, Drawing and Manufacturing Techniques omvat. Andere belangrijke studiegebieden zijn Gemmology, Technology, Contextual Studies en Design Management. De afdeling promoot een dubbele focus op commerciële en hoogwaardige fijne sieraden met een nadruk op conceptueel ontwerp.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De succesvolle student eet- en drinkactiviteiten zal beschikken over de juiste kennis, technische en persoonlijke vaardigheden op operationeel en toezichtsniveau binnen d ... [+]

De succesvolle student eet- en drinkactiviteiten zal beschikken over de juiste kennis, technische en persoonlijke vaardigheden op operationeel en toezichtsniveau binnen de voedingsmiddelenindustrie in Zuid-Afrika of internationaal.

Mensen kunnen werken in voedsel- en drankunits, particuliere en uitvoerende catering, marketing en promoties, training of op het gebied van eten en drinken binnen de industrie.

ToelatingseisenMinimale APS:22 met wiskunde OF24 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van dit programma is om de toegepaste en cognitieve competenties van de student te ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen en toepassen van manag ... [+]

De toegepaste en cognitieve competenties van de student ontwikkelen bij het verwerven, interpreteren, begrijpen en toepassen van managementinformatie en beslissingsondersteuning. De student moet in staat zijn om:

operationele middelen beheren binnen het operationele managementveld,aantonen van gedetailleerd begrip van de verschillende supply chain-doelstellingen die nodig zijn in verschillende operationele omstandighedenreflecteren op managementbeslissingen en -applicaties om het effect daarvan te beoordelen in de holistische context van gespecialiseerde operationele managementfuncties in de industrie, om hun leerprocessen te contextualiseren naar hun zakelijke omgeving en om verbeteringen en interventies te waarderen die ze in hun werkomgevingen kunnen beïnvloeden.uitkomsten... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een student die deze kwalificatie heeft behaald, is bekwaam om theoretische kennis, praktische ervaring en vaardigheden in civiele techniek toe te passen als een civielte ... [+]

Een student die deze kwalificatie heeft behaald, is bekwaam om theoretische kennis, praktische ervaring en vaardigheden in civiele techniek toe te passen als een civieltechnische technicus, die deel uitmaakt van het engineeringteam, door bewezen technieken toe te passen op technische activiteit, binnen normen en codes op afstand toezicht en onder nauw toezicht als wordt gewerkt buiten normen en codes.

uitkomsten

Uitgangsniveau resultaten:

De kwalificerende student moet beschikken over:

de mogelijkheid om civieltechnische systemen te plannen, in overeenstemming met de relevante praktijkcodes onder toezicht op afstand, en onder nauw toezicht als ze buiten normen en codes werken.de mogelijkheid om civieltechnische systemen te ontwerpen, in overeenstemming met de relevante praktijkcodes, onder toezicht op afstand en onder nauw toezicht als er buiten normen en codes wordt gewerkt.de mogelijkheid om de documentatie voor civieltechnische systemen op te stellen en te beheren, in overeenstemming met de relevante praktijkcodes onder toezicht op afstand en onder nauw toezicht als er buiten normen en codes wordt gewerkt.het vermogen om civieltechnische systemen onder toezicht te bouwen en te onderhouden.Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteriaEen nationaal senior certificaat of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.Raadpleeg facultaire verordening EB3 voor de minimale toelatingseisen voor het Senior Certificate (tot 2008) en het National Senior Certificate (vanaf 2009).N4-certificaat met een minimumpas van 70% in wiskunde en ingenieurswetenschappen, en een pas in twee talen.N5-certificaat, met een minimum van 60% in wiskunde en ingenieurswetenschappen.Studenten die geslaagd zijn voor geschikte toegangsprogramma's kunnen worden vrijgesteld van de minimumvereisten.Toekenning van diploma... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Dit is een brede kwalificatie die bedoeld is om diplomaten voor te bereiden op het toezichthoudend en middelbaar werk in de bouwsector en op technisch en ondersteunend ni ... [+]

Dit is een brede kwalificatie die bedoeld is om diplomaten voor te bereiden op het toezichthoudend en middelbaar werk in de bouwsector en op technisch en ondersteunend niveau in het kwantitatieve onderzoek. Studenten die deze kwalificatie hebben behaald, zijn bevoegd om supervisors, managers en kwantiteitsmeters te ondersteunen.

uitkomsten

Uitgangsniveau resultaten:

Toezicht op bouwprojecten;Aanbesteding, administratie en beheer van bouwprojecten; enVoorbereiding van contractdocumentatie en administratie van bouwcontracten.Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteriaEen nationaal senior certificaat of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.Raadpleeg facultaire verordening EB3 voor de minimale toelatingseisen voor het Senior Certificate (tot 2008) en het National Senior Certificate (vanaf 2009).Voor NTC4: Wiskunde D, Natuurwetenschappen D.Studenten die geslaagd zijn voor geschikte toegangsprogramma's kunnen worden vrijgesteld van de minimumvereisten.Ervaringsleren... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Afgestudeerden die deze kwalificatie hebben behaald, zijn bekwaam in het toepassen van technieken en strategieën voor operationeel beheer, resulterend in effectiviteit en ... [+]

Afgestudeerden die deze kwalificatie hebben behaald, zijn bekwaam in het toepassen van technieken en strategieën voor operationeel beheer, resulterend in effectiviteit en productiviteit in de industrie. De gekwalificeerde student kan zich registreren bij ECSA.

uitkomsten

Uitgangsniveau resultaten:

De kwalificerende student kan:

Technieken voor operationeel beheer uitvoeren in de industrie.Pas management- en leiderschapsprincipes toe in de industrie.Pas kostenbeheersing toe.Pas relevante principes en procedures toe om financiële analyses uit te voeren.Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteriaEen nationaal senior certificaat of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.Raadpleeg facultaire verordening EB3 voor de minimale toelatingseisen voor het Senior Certificate (tot 2008) en het National Senior Certificate (vanaf 2009).Aanbevolen onderwerp: technische tekening.N3-certificaat, met een minimumpas van 60% in wiskunde en natuurwetenschappen, en een pas in twee talen.Studenten die geslaagd zijn voor geschikte toegangsprogramma's kunnen worden vrijgesteld van de minimumvereisten.Toekenning van diploma... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Op dit niveau zal een kwalificerende student bekwaam zijn in elementaire metallurgische proceswerking, productontwikkeling en probleemoplossing, en aldus bijdragen aan de ... [+]

Op dit niveau zal een kwalificerende student bekwaam zijn in elementaire metallurgische proceswerking, productontwikkeling en probleemoplossing, en aldus bijdragen aan de behoeften van de metallurgische industrie en mijngemeenschap. De gekwalificeerde student kan zich bij ECSA registreren als technicus.

uitkomsten

Uitgangsniveau resultaten:

De kwalificerende student is bevoegd om:

Gebruik specifieke metallurgische apparatuur en controleer metallurgische processen en producten binnen de voorgeschreven specificaties.Communiceer effectief door middel van rapporten, presentaties, specificaties, tekeningen en normen.Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteriaEen nationaal senior certificaat of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.Raadpleeg facultaire verordening EB3 voor de minimale toelatingseisen voor het Senior Certificate (tot 2008) en het National Senior Certificate (vanaf 2009).Aanbevolen onderwerp: technische tekening.Studenten die geslaagd zijn voor geschikte toegangsprogramma's kunnen worden vrijgesteld van de minimumvereisten.Toekenning van diploma... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten die deze kwalificatie hebben behaald, kunnen zelfstandig en onder supervisie analytische en praktische engineeringtechnieken en technische kennis integreren om ... [+]

Studenten die deze kwalificatie hebben behaald, kunnen zelfstandig en onder supervisie analytische en praktische engineeringtechnieken en technische kennis integreren om goed gedefinieerde en open technische problemen op te lossen. Ze zullen ook criteria kunnen selecteren om processen en resultaten te beoordelen. Deze kwalificatie is bedoeld voor ingenieurs in de industrie.

uitkomsten

Uitgangsniveau-resultaten: de kwalificerende student kan:

Mechanische engineering-principes toepassen om technische problemen te diagnosticeren en op te lossen.Aantonen van kennis en vaardigheden op het gebied van machinebouw op een of meer gespecialiseerde gebieden.Neem deel aan werktuigbouwkundig ontwerpwerk, individueel en als onderdeel van een team.Communiceer effectief in een technologische omgeving.Beheerprincipes toepassen in een technische omgeving.Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteriaEen nationaal senior certificaat of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.Raadpleeg facultaire verordening EB3 voor de minimale toelatingseisen voor het Senior Certificate (tot 2008) en het National Senior Certificate (vanaf 2009).N4-certificaat, met een minimumpas van 60% in zowel wiskunde als natuurkunde, en een pas in het Engels en een andere taal.Studenten die geslaagd zijn voor geschikte toegangsprogramma's kunnen worden vrijgesteld van de minimumvereisten.Ervaringsleren... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een nationaal diploma / uitgebreid nationaal diploma in Human Resources Management kunnen afgestudeerden werken als personeelsbeoefenaars die te maken hebben met pers ... [+]

Met een nationaal diploma / uitgebreid nationaal diploma in Human Resources Management kunnen afgestudeerden werken als personeelsbeoefenaars die te maken hebben met personeelsgerelateerde problemen in organisaties.

National Diploma toelatingsvoorwaardenMinimale APS:22 met wiskunde OF24 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)Uitgebreide toelatingseisen voor het nationale diplomaMinimale APS:22 met wiskunde OF24 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een nationaal diploma / uitgebreid nationaal diploma in logistiek kunnen afgestudeerden werken als inkoopmanagers die zich bezighouden met de inkoopaspecten van het r ... [+]

Met een nationaal diploma / uitgebreid nationaal diploma in logistiek kunnen afgestudeerden werken als inkoopmanagers die zich bezighouden met de inkoopaspecten van het runnen van een bedrijf, als magazijnmanagers en meer.

National Diploma toelatingsvoorwaardenMinimale APS:22 met wiskunde OF24 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)Uitgebreide toelatingseisen voor het nationale diplomaMinimale APS:19 met wiskunde OF21 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een National Diploma / Extended National in Management kan een afgestudeerde werken als Supervisor, eerstelijnsmanager, Senior / Middle Manager, Manager in bedrijfsom ... [+]

Met een National Diploma / Extended National in Management kan een afgestudeerde werken als Supervisor, eerstelijnsmanager, Senior / Middle Manager, Manager in bedrijfsomgeving, Manager van eigen bedrijf, Vestigingsmanager, Bedrijfsadviseur

National Diploma toelatingsvoorwaardenMinimale APS:22 met wiskunde OF24 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)Uitgebreide toelatingseisen voor het nationale diplomaMinimale APS:19 met wiskunde OF21 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een Nationaal Diploma / Uitgebreid Nationaal Diploma in Small Business Management kunt u werken als een ondernemer, uw eigen bedrijf starten en runnen, een bedrijfsad ... [+]

Met een Nationaal Diploma / Uitgebreid Nationaal Diploma in Small Business Management kunt u werken als een ondernemer, uw eigen bedrijf starten en runnen, een bedrijfsadviseur, een klein / middelgroot bedrijf of sociaal ondernemer beheren.

National Diploma toelatingsvoorwaardenMinimale APS:22 met wiskunde OF24 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)Uitgebreide toelatingseisen voor het nationale diplomaMinimale APS:19 met wiskunde OF21 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Transportmanagers behandelen verschillende transportgerelateerde problemen binnen een bedrijf of institutionele onderneming. ... [+]

Transportmanagers behandelen verschillende transportgerelateerde problemen binnen een bedrijf of institutionele onderneming.

National Diploma toelatingsvoorwaardenMinimale APS:22 met wiskunde OF24 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)Uitgebreide toelatingseisen voor het nationale diplomaMinimale APS:19 met wiskunde OF21 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het nationale diploma in de biochemie is het ontwikkelen van afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in de biochemie kunnen aantonen. ... [+]

DENFONTEIN CAMPUS

Het centrale doel van het nationale diploma in de biochemie is het ontwikkelen van afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in de biochemie kunnen aantonen. Het programma richt zich daarom centraal op het uitrusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene principes en praktische vaardigheden die van toepassing zijn op de biochemie-industrie. Als onderdeel van de diplomastudie en in samenwerking met de relevante werkplekinstellingen / -organen / -organisaties, worden studenten ook blootgesteld aan de relevante werkwereld om ervaring op te doen met het toepassen van de verworven kennis en praktische vaardigheden in de context van de werkplek. Het collegegeld en de werkplekervaring stellen succesvolle studenten in staat om toegang te krijgen tot een aantal loopbaan- en tewerkstellingsmogelijkheden met betrekking tot hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De gebruikte pedagogische benadering is leren door actief betrokken te zijn bij vraagstukken en de studenten bewust te maken van hun maatschappelijke verantwoordelijkhede ... [+]

DENFONTEIN CAMPUS

Het centrale doel van het National Diploma in Citizenship is om afgestudeerden te ontwikkelen die gerichte kennis en vaardigheden in Citizenship kunnen tonen. Het programma richt zich daarom centraal op het uitrusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene principes en praktische vaardigheden die van toepassing zijn op de wetenschapsindustrie. Als onderdeel van de diplomastudie en in samenwerking met de relevante werkplekinstellingen / -organen / -organisaties, worden studenten ook blootgesteld aan de relevante werkwereld om ervaring op te doen met het toepassen van de verworven kennis en praktische vaardigheden in de context van de werkplek. Het collegegeld en de werkplekervaring stellen succesvolle studenten in staat om toegang te krijgen tot een aantal loopbaan- en tewerkstellingsmogelijkheden met betrekking tot hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze kwalificatie is bedoeld voor procestechnici of chemische technici die in procesgerelateerde industrieën werken. Studenten die deze kwalificatie hebben behaald, hebbe ... [+]

Deze kwalificatie is bedoeld voor procestechnici of chemische technici die in procesgerelateerde industrieën werken. Studenten die deze kwalificatie hebben behaald, hebben de competentie om bestaande procestechnologie toe te passen op chemische engineeringproblemen in chemische processen en fabrieksactiviteiten.

uitkomsten

Uitgangsniveau-resultaten: de kwalificerende student kan:

Identificeer, evalueer, formuleer en los procesgerelateerde technische en operationele problemen op.Ontwerp procesapparatuur om bestaande delen van de fabriek te wijzigen.Plan en implementeer de productie van vereiste producten.Plan en implementeer projecten met behulp van hulpmiddelen en vaardigheden voor projectbeheer.Communiceer effectief, zowel mondeling als schriftelijk, met een verscheidenheid aan doelgroepen, met behulp van de juiste taalstructuur, stijl en grafische ondersteuning.Implementeer kennis van de impact van veiligheid, gezondheid en milieu (SHE) van chemische verwerkingsactiviteiten, door de impact en maatregelen te identificeren die worden gebruikt om deze impact te beheersen.Gebruik IT bij de toepassing van technische methoden, vaardigheden en hulpmiddelen.Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteriaEen nationaal senior certificaat of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.Raadpleeg facultaire verordening EB3 voor de minimale toelatingseisen voor het certificaat (tot 2008) en het nationale senior certificaat (vanaf 2009).N3-certificaat, met een minimumpas van 60% in wiskunde en natuurwetenschappen, en een pas in twee talen.Studenten die geslaagd zijn voor geschikte toegangsprogramma's kunnen worden vrijgesteld van de minimumvereisten.Ervaringsleren... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een student die deze kwalificatie heeft voltooid, zal bekwaam zijn in het bieden van professionele, technische en ontwikkelingshulp in de computerindustrie. ... [+]

Een student die deze kwalificatie heeft voltooid, zal bekwaam zijn in het bieden van professionele, technische en ontwikkelingshulp in de computerindustrie.

uitkomsten

Uitgangsniveau resultaten:

De kwalificerende student heeft de mogelijkheid om:

Communiceren, ontwikkelen, onderhouden en implementeren van softwaresystemen.Hardware-systemen ontwikkelen, implementeren en onderhouden in de computeromgeving.Netwerkhardware en besturingssystemen implementeren en onderhouden.Beschrijf en implementeer de theoretische principes die de computeromgeving ondersteunenToelatingsvoorwaarden en selectiecriteriaEen nationaal senior certificaat of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.Raadpleeg facultaire verordening EB3 voor de minimale toelatingseisen voor het Senior Certificate (tot 2008) en het National Senior Certificate (vanaf 2009).N3-certificaat, met een minimumpas van 60% in wiskunde, natuurkunde, industriële elektronica en elektrotechniek, en een pas in twee talen.Studenten die geslaagd zijn voor geschikte toegangsprogramma's kunnen worden vrijgesteld van de minimumvereisten.Ervaringsleren... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het nationale diploma in de biotechnologie is om afgestudeerden te ontwikkelen die gerichte kennis en vaardigheden in de biotechnologie kunnen aanto ... [+]

DENFONTEIN CAMPUS

Het centrale doel van het nationale diploma in de biotechnologie is om afgestudeerden te ontwikkelen die gerichte kennis en vaardigheden in de biotechnologie kunnen aantonen. Het programma richt zich daarom centraal op het uitrusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene principes en praktische vaardigheden die van toepassing zijn op de biotechnologie-industrie. Als onderdeel van de diplomastudie en in samenwerking met de relevante werkplekinstellingen / -organen / -organisaties, worden studenten ook blootgesteld aan de relevante werkwereld om ervaring op te doen met het toepassen van de verworven kennis en praktische vaardigheden in de context van de werkplek. Het collegegeld en de werkplekervaring stellen succesvolle studenten in staat om toegang te krijgen tot een aantal loopbaan- en tewerkstellingsmogelijkheden met betrekking tot hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het National Diploma in Physics is het ontwikkelen van afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in Physics kunnen aantonen. ... [+]

DENFONTEIN CAMPUS

Het centrale doel van het National Diploma in Physics is het ontwikkelen van afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in Physics kunnen aantonen. Het programma richt zich daarom centraal op het uitrusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene principes en praktische vaardigheden die van toepassing zijn op de fysica-industrie. Als onderdeel van de diplomastudie en in samenwerking met de relevante werkplekinstellingen / -organen / -organisaties, worden studenten ook blootgesteld aan de relevante werkwereld om ervaring op te doen met het toepassen van de verworven kennis en praktische vaardigheden in de context van de werkplek. Het collegegeld en de werkplekervaring stellen succesvolle studenten in staat om toegang te krijgen tot een aantal loopbaan- en tewerkstellingsmogelijkheden met betrekking tot hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het Nationale Diploma in de Statistiek is het ontwikkelen van afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in de Statistiek kunnen aantonen. ... [+]

DENFONTEIN CAMPUS

Het centrale doel van het Nationale Diploma in de Statistiek is het ontwikkelen van afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in de Statistiek kunnen aantonen. Het programma richt zich daarom centraal op het uitrusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene principes en praktische vaardigheden die van toepassing zijn op de statistiekindustrie. Als onderdeel van de diplomastudie en in samenwerking met de relevante werkplekinstellingen / -organen / -organisaties, worden studenten ook blootgesteld aan de relevante werkwereld om ervaring op te doen met het toepassen van de verworven kennis en praktische vaardigheden in de context van de werkplek. Het collegegeld en de werkplekervaring stellen succesvolle studenten in staat om toegang te krijgen tot een aantal loopbaan- en tewerkstellingsmogelijkheden met betrekking tot hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het Nationale Diploma in de Dierkunde is om afgestudeerden te ontwikkelen die gerichte kennis en vaardigheden in de Dierkunde kunnen aantonen. ... [+]

DENFONTEIN CAMPUS

Het centrale doel van het Nationale Diploma in de Dierkunde is om afgestudeerden te ontwikkelen die gerichte kennis en vaardigheden in de Dierkunde kunnen aantonen. Het programma richt zich daarom centraal op het uitrusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene principes en praktische vaardigheden die van toepassing zijn op de zoölogie-industrie. Als onderdeel van de diplomastudie en in samenwerking met de relevante werkplekinstellingen / -organen / -organisaties, worden studenten ook blootgesteld aan de relevante werkwereld om ervaring op te doen met het toepassen van de verworven kennis en praktische vaardigheden in de context van de werkplek. Het collegegeld en de werkplekervaring stellen succesvolle studenten in staat om toegang te krijgen tot een aantal loopbaan- en tewerkstellingsmogelijkheden met betrekking tot hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Op dit niveau zal een kwalificerende student bekwaam zijn in elementaire metallurgische proceswerking en probleemoplossing, en aldus bijdragen aan de behoeften van de met ... [+]

Op dit niveau zal een kwalificerende student bekwaam zijn in elementaire metallurgische proceswerking en probleemoplossing, en aldus bijdragen aan de behoeften van de metallurgische industrie en mijngemeenschap. De gekwalificeerde student kan zich bij ECSA registreren als technicus.

uitkomsten

Uitgangsniveau resultaten:

De kwalificerende student heeft de mogelijkheid om:

Pas metallurgische principes toe op fabrieken en processen en gebruik relevante metallurgische laboratorium- en plantapparatuur.Verzamel en verwerk gegevens en evalueer informatie over verschillende installatieparameters.Verantwoordelijkheid tonen voor veiligheid en gezondheid en het milieu.Implementeer communicatieve vaardigheden om rapporten te schrijven en mondelinge presentaties te geven, ondersteund door effectieve non-verbale informatie.Pas technische en administratieve principes toe op metallurgische fabrieken en processen.Aantonen van het vermogen om onder druk te presteren, op eigen initiatief.Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteriaEen nationaal senior certificaat of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.Raadpleeg facultaire verordening EB3 voor de minimale toelatingseisen voor het Senior Certificate (tot 2008) en het National Senior Certificate (vanaf 2009).Aanbevolen onderwerp: technische tekening.N3-certificaat, met een pass van ten minste 60% in wiskunde en natuurwetenschappen, en een pass in twee talen.Studenten die geslaagd zijn voor geschikte toegangsprogramma's kunnen worden vrijgesteld van de minimumvereisten.... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het National Diploma in Food Technology is om afgestudeerden te ontwikkelen die gerichte kennis en vaardigheden in Food Technology kunnen aantonen. ... [+]

DENFONTEIN CAMPUS

Het centrale doel van het National Diploma in Food Technology is om afgestudeerden te ontwikkelen die gerichte kennis en vaardigheden in Food Technology kunnen aantonen. Het programma richt zich daarom centraal op het uitrusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene principes en praktische vaardigheden die van toepassing zijn op de voedingsindustrie. Als onderdeel van de diplomastudie en in samenwerking met de relevante werkplekinstellingen / -organen / -organisaties, worden studenten ook blootgesteld aan de relevante werkwereld om ervaring op te doen met het toepassen van de verworven kennis en praktische vaardigheden in de context van de werkplek. Het collegegeld en de werkplekervaring stellen succesvolle studenten in staat om toegang te krijgen tot een aantal loopbaan- en tewerkstellingsmogelijkheden met betrekking tot hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Marketeers bepalen de behoeften van consumenten en voldoen aan de eisen van de consument. ... [+]

Marketeers bepalen de behoeften van consumenten en voldoen aan de eisen van de consument.

ToelatingseisenMinimale APS:22 met wiskunde OF24 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De gekwalificeerde leerling zou technisch bekwaam zijn in het effectieve en veilige proces- en mankrachtbeheer van alle mijnbouwproductieactiviteiten op het eerste niveau ... [+]

De gekwalificeerde leerling zou technisch bekwaam zijn in het effectieve en veilige proces- en mankrachtbeheer van alle mijnbouwproductieactiviteiten op het eerste niveau management en supervisieniveaus bij mijnen.

uitkomsten

De gekwalificeerde leerling moet over de technische en managementcapaciteit beschikken om alle soorten mijnbouwproductieactiviteiten effectief te beheren op junior- en mid-managementniveau.

Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteriaEen nationaal senior certificaat of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.Raadpleeg facultaire verordening EB3 voor de minimale toelatingseisen voor het Senior Certificate (tot 2008) en het National Senior Certificate (vanaf 2009).Studenten die geslaagd zijn voor geschikte toegangsprogramma's kunnen worden vrijgesteld van de minimumvereisten.De voorkeur gaat uit naar aanvragers die vooraf een praktische trainingsmogelijkheid hebben van een gerenommeerd mijnbouwbedrijf.... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Milieugezondheidsbeoefenaars onderzoeken, identificeren, evalueren en beheersen mogelijke gevaren voor de gezondheid van het milieu. ... [+]

Opmerking: de inschrijving van nieuwe studenten vindt niet plaats voor het diplomaprogramma als goedkeuring wordt ontvangen om de Bachelor in milieugezondheid in 2017 aan te bieden.

Carrière

Milieugezondheidsbeoefenaars onderzoeken, identificeren, evalueren en beheersen mogelijke gevaren voor de gezondheid van het milieu.

ToelatingseisenMinimale APS: 23Taal van onderwijzen en leren - Engels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: niet geaccepteerdNatuurwetenschappen: 4 (50%)Life Sciences: 4 (50%)Extra onderwerp 1: 4 (50%)Extra onderwerp 2: 4 (50%)

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.Het voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toegang tot dat programma vanwege ruimtebeperkingen. Alle aanvragers moeten de NBT (National Benchmark Test) voltooien voordat ze worden toegelaten. Het resultaat van de NBT zal informatie bevatten die is genomen over de plaatsing van de aanvrager. Levensoriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De kwalificatie wordt toegekend aan een leerling die ten genoegen van de beoordelaars heeft aangetoond dat de vermelde competentie, zoals gedetailleerd in de gespecificee ... [+]

De kwalificatie wordt toegekend aan een leerling die ten genoegen van de beoordelaars heeft aangetoond dat de vermelde competentie, zoals gedetailleerd in de gespecificeerde resultaten, is bereikt, hetzij door middel van onderwijs en opleiding in het leerprogramma van een erkende aanbieder, hetzij door expertise die voldoet aan de vermelde gespecificeerde resultaten.

uitkomsten

Uitgangsniveau resultaten:

De gekwalificeerde student moet het vermogen en de kennis hebben om effectief:

Voer het normale mijnenonderzoek van een mijn uit, met de bijbehorende berekeningen en daaropvolgende plotten en tekeningen op plannen die nodig kunnen zijn.Voer de bemonstering uit en controleer deze voor de evaluatie van mineralen.Monitor de ertsstroom om eventuele mineraal- / ertsverliezen te detecteren door geschikte ertsstroomcontrolefactoren te berekenen.Communiceer met anderen om deel uit te maken van het productieteam van een mijn.Los wiskundige problemen op met betrekking tot mijnenonderzoek.Presenteer gegevens in een statistisch formaat voor rapportagedoeleinden.Schrijf en presenteer rapporten.Elementaire evaluaties van minerale reserves uitvoeren.Los statistische problemen op met betrekking tot verdelingen van minerale waarden.Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteriaEen nationaal senior certificaat of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.Raadpleeg facultaire verordening EB3 voor de minimale toelatingseisen voor het Senior Certificate (tot 2008) en het National Senior Certificate (vanaf 2009).Aanbevolen onderwerp: technische tekening.N3 of N4 certificaat, met een pass van ten minste 60% in Engineering Mathematics and Engineering Science, en een pass in twee talen.Studenten die geslaagd zijn voor geschikte toegangsprogramma's kunnen worden vrijgesteld van de minimumvereisten.Ervaringsleren... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een nationaal diploma in Retail Business Management bereidt je voor op werk in de detailhandel. ... [+]

Een nationaal diploma in Retail Business Management bereidt je voor op werk in de detailhandel.

ToelatingseisenMinimale APS:22 met wiskunde OF24 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Deze kwalificatie is bedoeld voor planningstechnici die in overheids- en niet-gouvernementele sectoren werken. Studenten zouden in een team in staat zijn om op zowel ruim ... [+]

Deze kwalificatie is bedoeld voor planningstechnici die in overheids- en niet-gouvernementele sectoren werken. Studenten zouden in een team in staat zijn om op zowel ruimtelijke als niet-ruimtelijke planningsvelden te presteren, met behulp van geschikte technologie, om kritisch te reageren op de uitdagingen in de gebouwde omgeving. Studenten kunnen zich aanmelden als Technical Planner bij SACPLAN, nadat ze aan specifieke SACPLAN-vereisten hebben voldaan.

uitkomsten

Uitgangsniveau resultaten:

De kwalificerende student moet in staat zijn om:

Onderzoek en plannen, binnen de gebouwde en natuurlijke omgeving, om te helpen bij het faciliteren van planning, controle en ontwikkeling van landgebruik.Pas de juiste technologie toe bij het plannen van landgebruik en ontwikkeling.Pas communicatieve vaardigheden toe bij het ophalen en verspreiden van informatie.Interpretatieve vaardigheden toepassen in aan stedenbouw gerelateerde zaken.Toelatingsvoorwaarden en selectiecriteriaEen nationaal senior certificaat of een gelijkwaardige kwalificatie van een gelijkwaardige norm.Raadpleeg facultaire verordening EB3 voor de minimale toelatingseisen voor het Senior Certificate (tot 2008) en het National Senior Certificate (vanaf 2009).Aanbevolen onderwerpen: Aardrijkskunde of Tekening.N3-certificaat, met een minimumpas van 60% in wiskunde en Engels.Studenten die geslaagd zijn voor geschikte toegangsprogramma's kunnen worden vrijgesteld van de minimumvereisten.Ervaringsleren... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Sportbeheerder, facilitair manager, professionele coach, fitnesstrainer, sportmarketeer, sportsponsormanager, evenementenmanager en marketeerbeoefenaars onderzoeken, iden ... [+]

Carrière

Sportbeheerder, facilitair manager, professionele coach, fitnesstrainer, sportmarketeer, sportsponsormanager, evenementenmanager en marketeerbeoefenaars onderzoeken, identificeren, evalueren en beheersen mogelijke gevaren voor de gezondheid van het milieu.

ToelatingseisenMinimale APS:18 Wiskunde OF19 met wiskundige geletterdheidTaal van onderwijzen en leren - Engels: 3 (40%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 4 (50%)Extra onderwerp 1: 3 (40%)Extra onderwerp 2: 3 (40%)Extra onderwerp 3: 3 (40%)Extra onderwerp 4: 3 (40%)

Toelating voor internationale aanvragers is afhankelijk van het voldoen aan de nalevingsvereisten zoals bepaald door de Immigration Act No 13 van 2002, de voorschriften die daar zijn vastgesteld in het beleid van de universiteit.Het voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toegang tot dat programma vanwege ruimtebeperkingen. Alle aanvragers moeten de NBT (National Benchmark Test) voltooien voordat ze worden toegelaten. Het resultaat van de NBT zal informatie bevatten die is genomen over de plaatsing van de aanvrager. Levensoriëntatie is niet inbegrepen bij de berekening van APS.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het National Diploma in Applied Chemistry is het ontwikkelen van afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in Applied Chemistry kunnen aant ... [+]

Doorfontein Campus

Het centrale doel van het National Diploma in Applied Chemistry is het ontwikkelen van afgestudeerden die gerichte kennis en vaardigheden in Applied Chemistry kunnen aantonen. Het programma richt zich daarom centraal op het uitrusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene principes en praktische vaardigheden die van toepassing zijn op de Applied Chemistry-industrie. Als onderdeel van de diplomastudie en in samenwerking met de relevante werkplekinstellingen / -organen / -organisaties, worden studenten ook blootgesteld aan de relevante werkwereld om ervaring op te doen met het toepassen van de verworven kennis en praktische vaardigheden in de context van de werkplek. Het collegegeld en de werkplekervaring stellen succesvolle studenten in staat om toegang te krijgen tot een aantal loopbaan- en tewerkstellingsmogelijkheden met betrekking tot hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het National Diploma in Tourism Management bereidt de afgestudeerde met operationele en managementaspecten voor om te werken in een verscheidenheid van verschillende aan ... [+]

Het National Diploma in Tourism Management bereidt de afgestudeerde met operationele en managementaspecten voor om te werken in een verscheidenheid van verschillende aan toerisme gerelateerde sectoren.

ToelatingseisenMinimale APS:22 met wiskunde OF24 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 5 (60%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het centrale doel van het Nationale Diploma in Wiskunde is om afgestudeerden te ontwikkelen die gerichte kennis en vaardigheden in Wiskunde kunnen aantonen. ... [+]

DENFONTEIN CAMPUS

Het centrale doel van het Nationale Diploma in Wiskunde is om afgestudeerden te ontwikkelen die gerichte kennis en vaardigheden in Wiskunde kunnen aantonen. Het programma richt zich daarom centraal op het uitrusten van studenten met een diepgaande en gespecialiseerde kennis van de algemene principes en praktische vaardigheden die van toepassing zijn op de wiskunde-industrie. Als onderdeel van de diplomastudie en in samenwerking met de relevante werkplekinstellingen / -organen / -organisaties, worden studenten ook blootgesteld aan de relevante werkwereld om ervaring op te doen met het toepassen van de verworven kennis en praktische vaardigheden in de context van de werkplek. Het collegegeld en de werkplekervaring stellen succesvolle studenten in staat om toegang te krijgen tot een aantal loopbaan- en tewerkstellingsmogelijkheden met betrekking tot hun specialisatie.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

rapport Schrijven ... [+]

rapport Schrijven [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 - 4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De National Diploma in Hospitality Management bereidt de gediplomeerde met operationele en bestuurlijke aspecten, die in alle grote bedrijven en ondernemende bedrijven in ... [+]

De National Diploma in Hospitality Management bereidt de gediplomeerde met operationele en bestuurlijke aspecten, die in alle grote bedrijven en ondernemende bedrijven in de horeca kan worden toegepast.

Toelatingseisen Minimum APS: 22 met Wiskunde OR 24 met wiskundige geletterdheid Engels: 4 (50% +) Wiskunde: 3 (40% +) Wiskundige geletterdheid: 5 (60% +)

Tegemoetkomen aan de minimale eisen van de faculteit voor een bepaald programma is geen garantie voor toelating tot dit programma specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en als gevolg van de beperkte ruimte.

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Met een uitgebreid algemeen nationaal diploma kunt u managementkansen krijgen in verschillende sectoren op het eerste en / of middelste managementniveau, trainingsmanager ... [+]

Managementkansen in verschillende industrieën op eerste en / of middelmanagementniveau, trainingsmanager, HRD manager, manager werkrelaties, productontwikkeling manager, filiaalmanager, algemeen manager, veranderfacilitator, management consultant, ondernemer, business innovator

ToelatingseisenMinimale APS:25 met wiskunde OF28 met wiskundige geletterdheidEngels: 4 (50%)Wiskunde: 3 (40%)Wiskundige geletterdheid: 6 (70%)

Voldoen aan de minimumvereisten van de faculteit voor een bepaald programma betekent niet noodzakelijkerwijs een toelating tot dat programma, omdat specifieke selectiecriteria kunnen worden toegepast en vanwege ruimtebeperkingen.

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Postgraduate Certificate

University of Johannesburg

Het doel van het Postgraduate Certificate in Education in Senior Phase (SP) and Further Education and Training (FET) Teaching is het leveren van professioneel gekwalifice ... [+]

Het doel van het Postgraduate Certificate in Education in Senior Phase (SP) and Further Education and Training (FET) Teaching is het leveren van professioneel gekwalificeerde beginnende leraren voor de Senior Phase en Further Education Training of scholing.

Dit wordt gedaan door studentleraren een goed afgeronde opleiding te bieden die hen voorziet van gespecialiseerde onderwijsvaardigheden in ten minste één schoolvak in de Senior Phase en één schoolvak in de FET-fase van scholing, een genuanceerd begrip van de geïntegreerde aard van theorie en praktijk in het onderwijs en de context van het beroep van leraar in Zuid-Afrika.

Resultaten van het programma

Studenten die dit programma voltooien, kunnen:... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Postgraduate Diploma

University of Johannesburg

Het doel van de PGDip (Accounting Science) is om kennis, vaardigheden en toegepaste competenties op het gebied van Accounting, Auditing, Financieel Management en Belastin ... [+]

Het doel van de PGDip (Accounting Science) is om kennis, vaardigheden en toegepaste competenties op het gebied van Accounting, Auditing, Financieel Management en Belastingheffing te bieden aan studenten die van plan zijn om te kwalificeren als Chartered Accountants, zodat ze voldoen aan de vereisten zoals bepaald door de accountantsberoep.

Het programma is afgestemd op het competentiekader en de curriculumvereisten van het Zuid-Afrikaanse Instituut van Registeraccountants (SAICA). Studenten die zich kwalificeren met de PGDip (Accounting Science) kunnen zich inschrijven voor het kwalificerende examen van SAICA om zich te kwalificeren als Chartered Accountant. Het programma biedt studenten de vereiste vaardigheden en technische bekwaamheid om te werken als professionals op het gebied van boekhouding, auditing, financieel beheer en belastingen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van dit programma is het ontwikkelen van de intellectuele en praktische vaardigheden van de studenten in de analyse, interpretatie en toepassing van boekhoudkund ... [+]

Het doel van dit programma is het ontwikkelen van de intellectuele en praktische vaardigheden van de studenten in de analyse, interpretatie en toepassing van boekhoudkundige, governance en controle en interne audit / belastingprincipes. Dit programma bereidt studenten voor op het toepassen van boekhoud-, governance- en controle- en interne audit- of belastingprincipes in de praktijk. Ten slotte zal dit programma studenten voorbereiden op verdere studies in boekhouding, governance en controle en interne audit of belastingen als een wetenschap. Afgestudeerden van dit programma kunnen zich ook registreren bij beroepsorganisaties zoals het Zuid-Afrikaanse Instituut voor Professionele Accountants (SAIPA) en het Instituut voor Interne Auditors (IIA). Dit programma geeft echter geen toegang tot de examens van het Zuid-Afrikaanse Instituut voor Chartered Accountants (SAICA). Toelatingsvoorwaarden: De voorwaarde voor toelating is een Bachelor of Commerce-graad of een Advanced Diploma Accounting / Internal Auditing of de succesvolle afronding van een schakelprogramma in combinatie met een graad (anders dan Accounting / Internal Auditing). Plaatsen op dit programma zijn beperkt en worden toegekend op basis van academische prestaties. Contactgegevens: mevrouw Nicolene du Plooy / 011 559 3059 / nicolenedp@uj.ac.za... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het Postgraduate Diploma in Estate Planning is om werkende professionals in de financiële planningsector in staat te stellen om geavanceerde reflectie en ont ... [+]

Het doel van het Postgraduate Diploma in Estate Planning is om werkende professionals in de financiële planningsector in staat te stellen om geavanceerde reflectie en ontwikkeling te ondernemen door middel van huidig denken, oefenen en literatuuronderzoek in Estate Planning. De kwalificatie vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, evenals het vermogen om kennis te relateren aan een aantal contexten in landgoedplanning, trusts, belasting van vertrouwen en administratie van landgoederen om professioneel of hooggeschoold werk te verrichten in Vastgoed planning.

Het programma bestaat uit een gericht curriculum om de student voor te bereiden op een carrière in Estate Planning. Het curriculum omvat drie onderwerpen, variërend van estate planning, beheer van landgoederen en trusts en de belastingheffing van trusts. De beheersing van het curriculum zal studenten de mogelijkheid bieden om complexe principes van landgoedplanning te evalueren en toe te passen in een holistisch financieel planningsproces, bij het implementeren van advies of bij het beheer van een landgoed bij overlijden. Een diepgaand begrip van estate planning en vertrouwensprincipes zal worden opgedaan waardoor de in aanmerking komende student kan werken in de professionele wereld van vandaag van financiële planning. Het programma benadrukt competentie, integriteit en toepassing van ethiek in een professionele omgeving. De succesvolle student krijgt een holistisch landgoedplanningperspectief en een diepgaand inzicht in landgoedplanning, wat hen een concurrentievoordeel oplevert voor de werkgelegenheid in de financiële planningssector.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van dit programma is om studenten te voorzien van de nodige kennis om hooggeschoold professioneel werk te verrichten in de disciplines management accounting en f ... [+]

Het doel van dit programma is om studenten te voorzien van de nodige kennis om hooggeschoold professioneel werk te verrichten in de disciplines management accounting en financiën. Het programma bestaat uit een breed curriculum om de postdoctorale student voor te bereiden op een breed scala aan financiële gerelateerde specialiteiten. Het programma legt de nadruk op toepassing, analyse en evaluatie binnen elk onderwerpgebied, evenals de toepassing van integriteit en ethiek in een professionele omgeving. Het beheersen van het curriculum zal studenten de vaardigheden verschaffen om complexe management-, financiële, prestatie- en risicoprincipes te synthetiseren om de entiteiten die hen in dienst hebben te stimuleren en waarde toe te voegen. De succesvolle student krijgt een algemeen financieel en zakelijk perspectief dat hen een concurrentievoordeel voor de werkgelegenheid oplevert.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van dit programma is om de kennis en het begrip van de studenten in de disciplines Financial Markets en Stockbroking te versterken, aangezien het vakgebied inter ... [+]

Het doel van dit programma is om de kennis en het begrip van de studenten in de disciplines Financial Markets en Stockbroking te versterken, aangezien het vakgebied interdisciplinair van aard is en het dient om de kennis van de student te versterken en te verdiepen. Het programma bestaat uit een breed curriculum om de postdoctorale student voor te bereiden op financiële marktgerelateerde specialiteiten. Het programma legt de nadruk op de toepassing, analyse en evaluatie binnen elk onderwerp, evenals de toepassing van integriteit en ethiek in een professionele omgeving. Deze kwalificatie vereist een hoog niveau van theoretische betrokkenheid en intellectuele onafhankelijkheid, evenals het vermogen om kennis te relateren aan een reeks contexten om professioneel of hooggekwalificeerd werk te ondernemen. Mastering van het curriculum biedt studenten de vaardigheden om complexe effectenmakingsprincipes te synthetiseren om zo meerwaarde te genereren voor de entiteiten die ze gebruiken. De succesvolle student krijgt een globaal brokerperspectief dat hen een concurrentievoordeel geeft voor de werkgelegenheid.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van het programma is om de kennis van de student te versterken en te verdiepen en om toegepaste competentie te ontwikkelen in het analyseren, interpreteren en be ... [+]

Het doel van het programma is om de kennis van de student te versterken en te verdiepen en om toegepaste competentie te ontwikkelen in het analyseren, interpreteren en begrijpen van informatiesystemen die processen, principes en methoden controleren. Het ontwikkelt verder die intellectuele onafhankelijkheid, onderzoek en professionele vaardigheden van de student. De kwalificatie bereidt studenten voor om op zinvolle wijze bij te dragen aan het controleren van informatiesystemen van organisaties, evenals het verwerven, gebruiken en ontwikkelen van informatiesystemen en technologie.

Toelatingseisen

Een potentiële student zou een Bachelors Degree op NQF niveau 7 van UJ moeten hebben behaald. Kandidaten van andere universiteiten moeten een relevante graad hebben behaald op een NQF-niveau 7 of het equivalent daarvan en kunnen toelating aanvragen bij de facultaire academische raad die elke aanvraag afzonderlijk beoordeelt. RPL wordt toegepast in overeenstemming met het UJ RPL-beleid. In aanvulling op de minimale toelatingseisen zoals hierboven beschreven, moeten aspirant-studenten gemiddeld minimaal 60% behalen in hun laatste jaar in een passende Bachelors Degree om het postdoctorale diploma te behalen.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Het doel van de programma's is om academisch personeel te ontwikkelen als reflecterende beoefenaars ... [+]

Postdoctoraal diploma in inclusief onderwijsToelatingseisenEen vierjarige BEd graad OFEen algemene bachelor van drie jaar, begrensd door een PGCE of een niveau 7 Advanced Diploma in Education in een verwante specialisatie OFEen voormalige vierjarige professional B Prim Ed, B Sec Ed, BA Ed onderwijsgraad OFEen voormalige postdoctorale professionele onderwijskwalificatie zoals de HDE (PG) of University Education Diploma (UED)

Naast de minimale toelatingseisen zoals hierboven beschreven, kunnen potentiële studenten een selectieproces doorlopen, inclusief schriftelijke inzendingen met betrekking tot werkervaring en motivatie voor deelname aan het programma. Studenten moeten uitstekende algemene computervaardigheden en betrouwbare toegang tot internet hebben.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media