Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij The Private Hotel SCHOOL

Op basis in de prachtige omgeving van de stad Stellenbosch, Zuid-Afrika's belangrijkste wijn toeristische bestemming, en culinaire hoofdstad van het land, The Private Hotel School is waar gastvrijheid dromen uitkomen. The Private Hotel School met zijn ervaren team van professionals, het onderwijzen van nationaal en internationaal erkende opleidingen, is een van de meest gewilde hotel scholen in Zuid-Afrika en zal u helpen uw aspiraties van een carrière te realiseren in de stimulerende wereld van gastvrijheid. Ons curriculum combineert innovatieve en toonaangevende hospitality instructie met geluid praktische opleiding en kennis van de horeca. Dit laat ons toe om horeca de leiders van morgen te voorzien van de hands-on training, educatieve en culturele bewustzijn vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de huidige competitieve wereldeconomie. Tegelijkertijd willen we ook aan de internationale goodwill en vriendschap te bevorderen. Op onze horeca-school onze studenten worden opgeleid tot schaarse professionele vaardigheden onder de knie, het verkrijgen van een hoog niveau van gespecialiseerde kennis die nodig is om uit te blinken in de horeca omgeving. Onze kwalificaties zijn geaccrediteerd door AHA-IHMS en zorgt ervoor dat onze studenten om hun keuze 3 jaar af te ronden in de Verenigde Staten.

Wat maakt ons anders en onderscheidt ons van alle andere horeca academie?

1- TPHS is geregistreerd bij het Ministerie van Hoger Onderwijs en Vorming (Reg No: 2010 / HE007 / 005) als een privé-instelling voor hoger onderwijs en is geregistreerd bij de volgende Hospitality studies aanbieden:

  • Higher Certificate in Hospitality Management,
  • Advanced Certificate in Hospitality Management en een
  • Advanced Diploma in Hospitality Onderwijs.

2 Wij zijn de enige Zuid-Afrikaanse school die een Advanced Diploma in Hospitality Onderwijs.

3- We zijn lid van de grootste Zuid-Afrikaanse Verenigingen zoals Fedhasa (Federated Hospitality Vereniging van Zuid-Afrika), de Vereniging van particuliere aanbieders van Onderwijs, Opleiding en Ontwikkeling (APPETD) en de Zuid-Afrikaanse Chefs Association (SACA).

4- The Private Hotel School is geaccrediteerd door de internationaal bekende en gerespecteerde Amerikaanse Hospitality Academy- International Hotel Management School (AHA-IHMS). IHMS scholen zijn gewijd aan het verstrekken van een innovatief antwoord op de behoefte van de horeca voor leiders.

5- The Private Hotel School is een geregistreerd en erkend centrum voor de gerenommeerde internationale City & Guilds Group.

6- We hebben een samenwerkingsovereenkomst met de internationaal onderscheiden Stellenbosch University.

7- The directeur van The Private Hotel School is een Advisory Board Member van de AHA-IHMS (International Hospitality Management School).

8- Wij zijn lid van de USA National Restaurant Association (NRA).

9- Wij zijn lid van Stellenbosch Toerisme.

10- TPHS is lid van de raad van bestuur van EUROCHRIE, de officiële federatie voor Europa en Afrika, van de Internationale Raad voor Toerisme en Hospitality Educators.

Als student aan The Private Hotel School vindt u onder de knie schaars professionele vaardigheden en het verkrijgen van een hoog niveau van gespecialiseerde kennis die nodig is om uit te blinken in de horeca. Als u geïnteresseerd in een carrière in de horeca of culinaire velden zijn, willen we graag een persoonlijke uitnodiging uit te breiden tot u en uw familie om onze campus bezoeken en de Private Hotel School verschil te ervaren.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Advanced Certificate

The Private Hotel School

Na succesvolle afronding van de Higher Certificate in Hospitality Management, kunnen studenten zich inschrijven voor de Advanced Certificate in Hospitality Management. Da ... [+]

Introductie

Na succesvolle afronding van de Higher Certificate in Hospitality Management, kunnen studenten zich inschrijven voor de Advanced Certificate in Hospitality Management.

Dat Advanced Certificate in Hospitality Management overeenkomt met het functieprofiel van de operationele staf met toezichthoudende en verantwoordelijkheden van het management in de horeca.

Wat is inbegrepen

Collegegeld, zes maanden stage, fotokopieën, extra klasse notities en hand-outs, alle keuken ingrediënten in de gehele semester, met uitzondering van het eindexamen gedaan door studenten; gratis toegang tot internet op de campus, oriëntatie week, afstuderen, fieldtrips, student lounge met toegang tot computer, kleine klassen met persoonlijke aandacht, gekwalificeerde, ervaren instructeurs, eigen TPHS e-mailadres + toegang op afstand, veilig parkeren en ontspannen klasse omgeving met een prachtige omgeving, interactieve student leven op de campus.... [-]

Zuid-Afrika Stellenbosch
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The Private Hotel School

Na succesvolle afronding van de Higher Certificate in Hospitality Management, kunnen studenten zich inschrijven voor de Advanced Certificate in Hospitality Management: Cu ... [+]

Advanced Certificate in Hospitality Management: culinaire specialisatie - twee jaar voltijdse studies

Introductie Senior Certificate met instemming dat de student kan studeren in de richting van een diploma. [-]
Zuid-Afrika Stellenbosch
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Advanced Diploma

The Private Hotel School

Het doel van dit programma is om de kandidaten (ontwikkelaars, docenten, trainers, managers) bieden die al een algemene of specifieke kwalificatie (minstens 360 studiepun ... [+]

Advanced Diploma in Hospitality Education - twee jaar afgelegen leerprogramma

Het doel van dit programma is om de kandidaten (ontwikkelaars, docenten, trainers, managers) bieden die al een algemene of specifieke kwalificatie (minstens 360 studiepunten geregistreerd op de NQF niveau 6), maar met een beperkte achtergrond in hospitality management of culinaire kunsten en / of studies van de consument het onderwijs, maar ook degenen die al zijn opleiding of onderwijs in de GET of FET bands, ondersteuning in de vorm van een part-time, buiten de campus of afstandsonderwijs, voortgezet onderwijs. Dit creëert een kans om hun gespecialiseerde kennis en vaardigheden bijschaven, zodat ze kunnen leren / trein / beheren in deze gebieden van specialisatie. Typisch kandidaten die solliciteren voor deze kwalificatie zal overeenkomen met een van de volgende profielen:... [-]

Zuid-Afrika Stellenbosch
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands

Certificaat

The Private Hotel School

Na succesvolle afronding van de Higher Certificate in Hospitality Management, kunnen studenten zich inschrijven voor de Advanced Certificate in Hospitality Management. Di ... [+]

Hoger Certificaat in Hospitality Management - een jaar voltijdstudies

Introductie

Na succesvolle afronding van de Higher Certificate in Hospitality Management, kunnen studenten zich inschrijven voor de Advanced Certificate in Hospitality Management. Dit Higher Certificate overeenkomt met het functieprofiel van de operationele personeel in entry level posities, ervaring opdoen om later posities met toezichthoudende taken in de horeca in te vullen.

Wat is inbegrepen:

Collegegeld, Chef's uniform (Chef's Jacket, broeken chef-kok, das, witte schort, zwarte schedel cap) School uniform (dame sjaal / heren stropdas, golf overhemd, formele blazer, formeel slax / broek, formele vest, formele lange of korte koker blouse / lounge overhemd, formele kokerrok), mes zak, Chef's mes, mes, keuken schaar, vaatdoeken x2, TPHS sling bag, fotokopieën, extra klasse notities en hand-outs, alle keuken ingrediënten, EHBO-certificaat, studentenkaart, naam badge, gratis toegang tot internet op de campus, oriëntatie week, Graduation, fieldtrips, student lounge met toegang tot computer, kleine klassen met persoonlijke aandacht, gekwalificeerde ervaren instructeurs, eigen TPHS e-mailadres + toegang op afstand, leren en leren op de werkplek, praktische keukens evenals andere toonaangevende voorzieningen in de buurt, veilig parkeren en veilig klasse omgeving met een prachtige omgeving, interactieve student leven op de campus.... [-]

Zuid-Afrika Stellenbosch
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands