The Private Hotel School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij The Private Hotel SCHOOL

Op basis in de prachtige omgeving van de stad Stellenbosch, Zuid-Afrika's belangrijkste wijn toeristische bestemming, en culinaire hoofdstad van het land, The Private Hotel School is waar gastvrijheid dromen uitkomen. The Private Hotel School met zijn ervaren team van professionals, het onderwijzen van nationaal en internationaal erkende opleidingen, is een van de meest gewilde hotel scholen in Zuid-Afrika en zal u helpen uw aspiraties van een carrière te realiseren in de stimulerende wereld van gastvrijheid. Ons curriculum combineert innovatieve en toonaangevende hospitality instructie met geluid praktische opleiding en kennis van de horeca. Dit laat ons toe om horeca de leiders van morgen te voorzien van de hands-on training, educatieve en culturele bewustzijn vaardigheden die nodig zijn om te slagen in de huidige competitieve wereldeconomie. Tegelijkertijd willen we ook aan de internationale goodwill en vriendschap te bevorderen. Op onze horeca-school onze studenten worden opgeleid tot schaarse professionele vaardigheden onder de knie, het verkrijgen van een hoog niveau van gespecialiseerde kennis die nodig is om uit te blinken in de horeca omgeving. Onze kwalificaties zijn geaccrediteerd door AHA-IHMS en zorgt ervoor dat onze studenten om hun keuze 3 jaar af te ronden in de Verenigde Staten.

Wat maakt ons anders en onderscheidt ons van alle andere horeca academie?

1- TPHS is geregistreerd bij het Ministerie van Hoger Onderwijs en Vorming (Reg No: 2010 / HE007 / 005) als een privé-instelling voor hoger onderwijs en is geregistreerd bij de volgende Hospitality studies aanbieden:

  • Higher Certificate in Hospitality Management,
  • Advanced Certificate in Hospitality Management en een
  • Advanced Diploma in Hospitality Onderwijs.

2 Wij zijn de enige Zuid-Afrikaanse school die een Advanced Diploma in Hospitality Onderwijs.

3- We zijn lid van de grootste Zuid-Afrikaanse Verenigingen zoals Fedhasa (Federated Hospitality Vereniging van Zuid-Afrika), de Vereniging van particuliere aanbieders van Onderwijs, Opleiding en Ontwikkeling (APPETD) en de Zuid-Afrikaanse Chefs Association (SACA).

4- The Private Hotel School is geaccrediteerd door de internationaal bekende en gerespecteerde Amerikaanse Hospitality Academy- International Hotel Management School (AHA-IHMS). IHMS scholen zijn gewijd aan het verstrekken van een innovatief antwoord op de behoefte van de horeca voor leiders.

5- The Private Hotel School is een geregistreerd en erkend centrum voor de gerenommeerde internationale City & Guilds Group.

6- We hebben een samenwerkingsovereenkomst met de internationaal onderscheiden Stellenbosch University.

7- The directeur van The Private Hotel School is een Advisory Board Member van de AHA-IHMS (International Hospitality Management School).

8- Wij zijn lid van de USA National Restaurant Association (NRA).

9- Wij zijn lid van Stellenbosch Toerisme.

10- TPHS is lid van de raad van bestuur van EUROCHRIE, de officiële federatie voor Europa en Afrika, van de Internationale Raad voor Toerisme en Hospitality Educators.

Als student aan The Private Hotel School vindt u onder de knie schaars professionele vaardigheden en het verkrijgen van een hoog niveau van gespecialiseerde kennis die nodig is om uit te blinken in de horeca. Als u geïnteresseerd in een carrière in de horeca of culinaire velden zijn, willen we graag een persoonlijke uitnodiging uit te breiden tot u en uw familie om onze campus bezoeken en de Private Hotel School verschil te ervaren.

Locaties

Stellenbosch

The Private Hotel School

Address
The Private Hotel School
33 Stellenbosch
Vlottenburg Road
Vlottenburg
7604

Stellenbosch, westerse Cape, Zuid-Afrika
Telefoonnr.
+27 21 881 3792