Lees de Officiële Beschrijving

Ons doel

Een omgeving van topkwaliteit bieden die de ontwikkeling van elke student naar zijn of haar volledige potentieel stimuleert, in sportprestaties, onderwijs, persoonlijke ontwikkeling en voorbereiding op het leven.

Een broeinest worden van talentontwikkeling. Kampioenen trainen en produceren. Leiders en positieve bijdragers aan de samenleving ontwikkelen.

Coaching van filosofie

Bij TGSE is onze coachingsfilosofie gebaseerd op het behandelen van elke speler als individu, met unieke kenmerken en attributen. We trainen eerst vaardigheden en begeleiden de speler om zijn eigen optimale weg naar beheersing te vinden. Hoewel we geloven in het gebruik van de basisprincipes, gebruiken we een breed scala van zowel traditionele als innovatieve manieren om het beste golf voor onze spelers te bereiken. We blijven van elk van onze spelers leren en staan ​​open voor alle wegen van verbetering en leren. Professioneel golfen is veel meer dan alleen talent en techniek, en wij bij TGSE willen in de voorhoede blijven van de evolutie van golfcoaching ".

Trainingsfilosofie

De TGSE-trainingsfilosofie draait om het trainen van de belangrijkste prestatievaardigheden die vereist zijn voor meesterschap. Wij geloven dat elke vaardigheid kan worden getraind met de juiste leerhouding, werkethiek, begeleiding en leeromgeving. Competentiegerichte training raakt de kern van de behoeften van elke speler en zorgt ervoor dat de prestaties beter zijn dan die van de esthetiek, waardoor sneller leren mogelijk wordt.

We volgen ook de principes van Long Term Player Development, waarbij junioren op verschillende manieren worden opgeleid in elk ontwikkelingsstadium.

Wij bieden holistische training op alle van de volgende gebieden;

  • Vaardigheidstraining
  • Techniek
  • Golf Fitness
  • Mentale conditionering
  • Cursus Strategie

Andere factoren die we evalueren zijn onder meer:

  • uitrusting
  • Lifestyle
  • Voeding
  • Toernooi voorbereiding
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Diploma

The Golf School of Excellence

Golf spelen en studeren in het perfecte weer voor het hele jaar door in Zuid-Afrika. ... [+]

Overzicht

Droom je ervan een golfcollege te volgen? Als je een passie hebt voor golf en een carrière wilt maken die je leuk vindt, dan is deze 3-jarige cursus / golfkwalificatie iets voor jou.

Ontvang elite-prestatietraining om je voor te bereiden op een speelcarrière.Bestudeer golfspecifieke PGA-onderwerpen om je voor te bereiden en te kwalificeren voor een carrière in golf.Krijg praktische ervaring in de sector, waaronder de mogelijkheid van 8 weken coaching in de VS.Bewaar je amateurstatus gedurende je studie zodat je kunt concurreren op het amateurcircuit, je provincie of zelfs je land kunt vertegenwoordigen.Ongeveer 25% van onze studenten is een internationale student.Coachingprogramma... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands