Good Hope Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij Good Hope Studies kun je Engels studeren door deel te nemen aan een van onze Engelse taalcursussen, hetzij op onze talenschool in het levendige centrum van Kaapstad, of in de groene, luxe woonwijk van Newlands.

Op onze Engelse school in Kaapstad bieden we cursussen Algemeen Engels, examenvoorbereidingscursussen voor Cambridge, IELTS en TOEFL, Engels voor werk en privélessen.

Vrijwilligerswerk in Kaapstad, Zuid-Afrika en Namibië

We runnen ook ons ​​eigen uitgebreide vrijwilligersprogramma. Kies tussen sociale projecten, natuurbehoudprojecten, medische projecten en boerderijverblijven. We hebben vrijwilligersprojecten in en rond Kaapstad, in andere delen van Zuid-Afrika en in Namibië.

Lerarenopleidingen in Kaapstad

Voor leraren Engels bieden wij de populaire CELTA-cursus in Kaapstad. De CELTA-kwalificatie wordt toegekend door Cambridge English Language Assessment, onderdeel van de Universiteit van Cambridge.

Bestudeer Engels in Zuid-Afrika met Good Hope Studies . Of vrijwilliger bij een van onze vele vrijwilligersprojecten in Zuid-Afrika en Namibië.

Mission Statement

Good Hope Studies biedt internationale klanten een allesomvattende taalreiservaring van de hoogste kwaliteit, gemeten volgens internationaal erkende normen. Door persoonlijke aandacht en aandacht voor detail proberen we ervoor te zorgen dat elke student die Good Hope Studies doorbrengt, over een verbeterd vermogen beschikt om in het Engels te communiceren en een onvergetelijke ervaring in Zuid-Afrika te bieden.

Good Hope Studies biedt haar medewerkers een veilige en vriendelijke omgeving waarin ze zich professioneel kunnen ontwikkelen. Elk personeelslid wordt gewaardeerd als onderdeel van het Good Hope Studies team en hun bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Good Hope Studies wordt verwacht en gewaardeerd.

Good Hope Studies plaatst zichzelf in de voorhoede van de verdere ontwikkeling van Kaapstad als een internationaal erkend centrum voor het onderwijzen van Engels als vreemde taal. Daarbij willen we ervoor zorgen dat Kaapstad een belangrijke rol speelt binnen de internationale EFL-gemeenschap en daardoor bijdraagt ​​aan de wereldwijde EFL-industrie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Algemene Engelse Cursussen

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 48 weken February 2019 Zuid-Afrika Kaapstad +1 more

Onze populaire General English Courses zijn ideaal als je je dagelijkse communicatieve vaardigheden wilt verbeteren en je liever in een klas studeert met andere studenten. Kleine klassen en goed opgeleide leraren garanderen een snelle vooruitgang. De inhoud van de cursus omvat grammatica, lexis en alle vier vaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven ... [+]

Onze populaire General English Courses zijn ideaal als je je dagelijkse communicatieve vaardigheden wilt verbeteren en je liever in een klas studeert met andere studenten. Kleine klassen en goed opgeleide leraren garanderen een snelle vooruitgang. De inhoud van de cursus omvat grammatica, lexis en alle vier vaardigheden: spreken, luisteren, lezen en schrijven.

Je kunt de ochtendgroepscursus combineren met een middaggroepscursus voor snellere voortgang of met privélessen om je te concentreren op persoonlijke doelen.

Alleen voor Duitse burgers: onze GE30-cursus is geregistreerd voor Bildungsurlaub in Saarland, Sleeswijk-Holstein, Berlijn, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt en Hessen.... [-]


Cambridge Courses

Campus Voltijd 9 - 10 weken February 2019 Zuid-Afrika Kaapstad

Cambridge-examens worden wereldwijd erkend en worden door bedrijven algemeen aanvaard als bewijs van een bepaald niveau van het Engels. Het Advanced Certificate in English (CAE) wordt algemeen aanvaard als bewijs van Engelse taalvaardigheden voor universitaire toegang, vooral in het Verenigd Koninkrijk, en wordt door meer dan 2700 organisaties overal ter wereld geaccepteerd ... [+]

Cambridge-examens worden wereldwijd erkend en worden door bedrijven algemeen aanvaard als bewijs van een bepaald niveau van het Engels. Het Advanced Certificate in English (CAE) wordt algemeen aanvaard als bewijs van Engelse taalvaardigheden voor universitaire toegang, vooral in het Verenigd Koninkrijk, en wordt door meer dan 2700 organisaties overal ter wereld geaccepteerd.

Examenvoorbereidingscursussen zijn de juiste keuze voor:

studenten die moeten bewijzen dat ze een hoog niveau Engels hebben voor werk, studie of emigratiedoeleinden;studenten die genieten van de uitdaging van een gerichte cursus met duidelijke doelen;studenten met een sterk gemiddeld niveau of hoger wanneer zij hun examenvoorbereidingscursus starten;studenten die één tot twee uur huiswerk per dag kunnen doen om de lessen aan te vullen.... [-]

Engels Voor Werk

Campus Voltijd Deeltijd 1 - 8 weken February 2019 Zuid-Afrika Kaapstad +1 more

Deze cursus is ideaal voor mensen die Engels moeten gebruiken op het werk of in een zakelijke context. We raden het aan voor mensen die in een Engelse omgeving werken en voor mensen die op zoek zijn naar een internationale carrière ... [+]

Onze English for Work-cursus is ideaal voor mensen die Engels moeten gebruiken op het werk of in een zakelijke context. We raden het aan voor mensen die in een Engelse omgeving werken en voor diegenen die een internationale carrière zoeken.

In de ochtend nemen studenten deel aan een cursus Algemeen Engels; daarna in de middag nemen studenten deel aan English for Work. Voor deze groepscursus is een tussenliggend niveau of hoger vereist.

Alleen voor Duitse burgers: deze cursus is geregistreerd voor Bildungsurlaub in Saarland, Sleeswijk-Holstein, Berlijn, Brandenburg, Hamburg, Mecklenburg-Vorpommern, Rheinland-Pfalz, Sachsen-Anhalt en Hessen.

Ochtendlessen

In de ochtend neem je deel aan GE16 of GE20.... [-]


IELTS

Campus Voltijd 4 - 8 weken February 2019 Zuid-Afrika Kaapstad

Examenvoorbereidingscursussen zijn de juiste keuze voor studenten die moeten bewijzen dat ze een hoog niveau Engels hebben voor werk, studie of emigratiedoeleinden; studenten die genieten van de uitdaging van een gerichte cursus met duidelijke doelen; studenten met een sterk gemiddeld niveau of hoger wanneer zij hun examenvoorbereidingscursus starten; studenten die één tot twee uur huiswerk per dag kunnen doen om de ... [+]

Examenvoorbereidingscursussen zijn de juiste keuze voor:

studenten die moeten bewijzen dat ze een hoog niveau Engels hebben voor werk, studie of emigratiedoeleinden;studenten die genieten van de uitdaging van een gerichte cursus met duidelijke doelen;studenten met een sterk gemiddeld niveau of hoger wanneer zij hun examenvoorbereidingscursus starten;studenten die één tot twee uur huiswerk per dag kunnen doen om de lessen aan te vullen.

Ervaren docenten, kleine klassen en persoonlijke aandacht voor alle studenten zorgen voor de best mogelijke voorbereiding op het examen.

Beide cursussen worden alleen 's middags aangeboden in combinatie met General English in de ochtend.

IELTS... [-]

Studiejaar In Kaapstad

Campus Voltijd Deeltijd 24 - 48 weken February 2019 Zuid-Afrika Kaapstad +1 more

Het concept van het studiejaar is ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van langetermijnstudenten. Het is ideaal als u vaardig wilt worden in het Engels en / of wilt studeren of wonen in een Engels-sprekend land. Het programma is op maat gemaakt voor studenten die extra ondersteuning nodig hebben, zowel in als buiten het klaslokaal, bij het bereiken van hun Engelstalige doelen ... [+]

Het concept van het studiejaar is ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van langetermijnstudenten.

Het is ideaal als u vaardig wilt worden in het Engels en / of wilt studeren of wonen in een Engels-sprekend land.

Het programma is op maat gemaakt voor studenten die extra ondersteuning nodig hebben, zowel in als buiten het klaslokaal, bij het bereiken van hun Engelstalige doelen.

Waarom zou je Studiejaar kiezen?

Voor studenten die willen studeren aan een universiteit of hogeschool in een Engelssprekend land, is Study Year ontworpen om hen te helpen het juiste niveau van het Engels te bereiken. We bieden ook gerelateerde ondersteuning: we helpen studenten met aanvragen voor verdere studie en helpen hen om zich te registreren en zich voor te bereiden op de Engelse kwalificaties die ze nodig hebben (bijvoorbeeld IELTS).... [-]


Videos

Good Hope Studies Newlands

Good Hope Studies City Centre

Study English in Cape Town

GHS On-site accommodation in Newlands

GHS Student House

GHS Homestay

GHS Student Residence

Contact

Good Hope Studies - City Centre

Adres City Centre Campus, 5 St. Georges Mall
8001 Kaapstad, West-Kaap, Zuid-Afrika
Website http://www.ghs.co.za/
Telefoon +27 21 425 5403