Good Hope Studies

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Bij Good Hope Studies kun je Engels studeren door deel te nemen aan een van onze Engelse taalcursussen, hetzij op onze talenschool in het levendige centrum van Kaapstad, of in de groene, luxe woonwijk van Newlands.

Op onze Engelse school in Kaapstad bieden we cursussen Algemeen Engels, examenvoorbereidingscursussen voor Cambridge, IELTS en TOEFL, Engels voor werk en privélessen.

Vrijwilligerswerk in Kaapstad, Zuid-Afrika en Namibië

We runnen ook ons ​​eigen uitgebreide vrijwilligersprogramma. Kies tussen sociale projecten, natuurbehoudprojecten, medische projecten en boerderijverblijven. We hebben vrijwilligersprojecten in en rond Kaapstad, in andere delen van Zuid-Afrika en in Namibië.

Lerarenopleidingen in Kaapstad

Voor leraren Engels bieden wij de populaire CELTA-cursus in Kaapstad. De CELTA-kwalificatie wordt toegekend door Cambridge English Language Assessment, onderdeel van de Universiteit van Cambridge.

Bestudeer Engels in Zuid-Afrika met Good Hope Studies . Of vrijwilliger bij een van onze vele vrijwilligersprojecten in Zuid-Afrika en Namibië.

Mission Statement

Good Hope Studies biedt internationale klanten een allesomvattende taalreiservaring van de hoogste kwaliteit, gemeten volgens internationaal erkende normen. Door persoonlijke aandacht en aandacht voor detail proberen we ervoor te zorgen dat elke student die Good Hope Studies doorbrengt, over een verbeterd vermogen beschikt om in het Engels te communiceren en een onvergetelijke ervaring in Zuid-Afrika te bieden.

Good Hope Studies biedt haar medewerkers een veilige en vriendelijke omgeving waarin ze zich professioneel kunnen ontwikkelen. Elk personeelslid wordt gewaardeerd als onderdeel van het Good Hope Studies team en hun bijdrage aan de verdere ontwikkeling van Good Hope Studies wordt verwacht en gewaardeerd.

Good Hope Studies plaatst zichzelf in de voorhoede van de verdere ontwikkeling van Kaapstad als een internationaal erkend centrum voor het onderwijzen van Engels als vreemde taal. Daarbij willen we ervoor zorgen dat Kaapstad een belangrijke rol speelt binnen de internationale EFL-gemeenschap en daardoor bijdraagt ​​aan de wereldwijde EFL-industrie.

Locaties

Kaapstad

Good Hope Studies - City Centre

Address
City Centre Campus,
5 St. Georges Mall

8001 Kaapstad, westerse Cape, Zuid-Afrika
Telefoonnr.
+27 21 425 5403