Beyond Borders Wildlife Film School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Met een maximum van zes studenten per cursus, Beyond Borders Wildlife Film School, Gelegen in het wereldberoemde Kruger National Park in Zuid-Afrika, Zul je arm met alle kennis, praktijk en de contacten die u nodig heeft om uw droom waar en uitgegroeid tot een wildlife filmmaker.

Gespecialiseerd in 3D zullen we ook leert u de fijne kneepjes van 3D filmen en 3D-video-editing. Vandaar onze naam: "Beyond Borders"Wij bieden 25 daagse cursussen het hele jaar door, maar als dit is te lang en / of als u de reis-bug, bieden wij ook Mobile fotografie en filmen Courses. Wij bieden ook korte cursussen (5 en 7 dagen workshops) over het script schrijven, camera-technologie en technieken en videobewerking.

HIGHLIGHT van onze 25 daagse wildlife filmmaking cursussen: Je krijgt de kans om een ​​script, film en bewerk je eigen drie minuten durende documentaire over een onderwerp naar keuze in onze regio van de werking, waarvan er het Kruger National Park, heeft veel te bieden op het gebied van korte documentaires.

HIGHLIGHT van onze MOBILE SAFARIS: Het leren van de fijne kneepjes van professionele fotografie en film, terwijl het ontdekken Zuid-Afrika en naar huis gaan met een DVD geproduceerd en bewerkt door JOU. Een one in a lifetime kans om uw passie van het filmmaken en reizen mengen. En als klap op de vuurpijl, indruk op je vrienden en familie thuis!

HIGHLIGHT van onze Korte cursussen: Kortere, prijsbewuste en flexibel. De ervaring die wij aanbieden is onvergetelijk!

Locaties

Polokwane

Beyond Borders Film School

Address
Beyond Borders Wildlife Film School,
Parson 16, Balule Nature Reserve - Limpopo

Polokwane, Limpopo, Zuid-Afrika
Telefoonnr.
+27 7 2303 0582; +27 7 2976545

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: