African Leadership Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

African Leadership Academy streeft naar Afrika te transformeren door het identificeren, ontwikkelen, en het aansluiten van de volgende generatie van Afrikaanse leiders. Onze Leadership Development formule is relatief eenvoudig:

Potentieel

We kammen Afrika voor jongeren die de vonk van het initiatief te tonen; die zien wat er kan zijn en streven ernaar om het zo te maken.

Praktijk

Jonge leiders te voltooien een intensief programma van intellectuele groei en hands-on ontwikkeling van leiderschap.

Gelegenheid

Jonge leiders worden geleid door een krachtig netwerk langs hun pad naar transformerende invloed in Afrika.

Over ons

African Leadership Academy streeft naar duurzame vrede en welvaart in Afrika door het ontwikkelen en toekomstige leiders van het continent verbindt mogelijk te maken. Grootste behoefte van Afrika is ethische en ondernemend leiderschap. Te vaak, investeren we in het aanpakken van de symptomen van slecht leiderschap in Afrika: we geven dekens, voedsel en medicijnen aan die beïnvloed zijn door oorlog, armoede en hongersnood. Maar deze inspanningen zal nooit stoppen, tenzij we leiders die voorkomen oorlogen uit zich in de eerste plaats, ondernemers die banen creëren, en wetenschappers die op duurzame wijze te verhogen voedselproductie en toegang tot gezondheidszorg te ontwikkelen.

Onze leiderschapsontwikkeling formule is relatief simpel: wij geloven dat door het identificeren van jonge leiders met een enorm potentieel, waardoor ze leiderschap te oefenen, en ze te verbinden met transformatieve mogelijkheden, kunnen we ontwikkelen en versterken de toekomst van Nelson Mandela, de volgende Wangari Maathai, en Afrika's Bill Gates.

Onze Impact

We hebben consequent aangetoond excellentie en de opmerkelijke successen met ons vlaggenschip curriculum hebben meegemaakt. Onze studenten zijn geplaatst in toonaangevende wereldwijde universiteiten, waaronder: Harvard, Yale, Brown, Cornell, Duke, New York University, MIT, Stanford, Oxford, London School of Economics, Ashesi University, University of Cape Town, en nog veel meer. Onze afstudeerders hebben tot nu toe gezamenlijk verdiende meer dan $ 35M in beurs awards.

Jonge leiders ALA's zijn al begonnen met het maken van een impact op Afrika. Ze zijn begonnen met 44 non-profit en for-profit bedrijven sinds de oprichting, en veel van deze bedrijven blijven gedijen op de campus en in de landen van herkomst van studenten als duurzame organisaties.

Het World Economic Forum heeft erkend vijf ALA jonge ondernemers voor de innovatieve organisaties die zij in hun thuisland hebben gelanceerd. Twee teams van ALA afgestudeerden van de inaugurele klasse won het $ 10.000 Kathryn Davis-prijs voor de Vrede voor hun projecten in Kenia en Marokko. Daarnaast African Leadership Academy blijft toenemende internationale erkenning te krijgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Summer courses » Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Ala model Afrikaanse Unie natuurlijk

Campus Voltijd 5 dagen March 2019 Zuid-Afrika Roodepoort Johannesburg +1 more

African Leadership Academy Model Afrikaanse Unie (ALAMAU) is een simulatie van de Afrikaanse Unie, een platform voor jonge leiders om de innerlijke werking van de Afrikaanse Unie te verkennen, en om de internationale diplomatie oefenen door in de rol van de Afrikaanse leiders. [+]

Over ons

African Leadership Academy Model Afrikaanse Unie (ALAMAU) is een simulatie van de Afrikaanse Unie, een platform voor jonge leiders 14 tot 19 jaar om de innerlijke werking van de Afrikaanse Unie te verkennen, en om de internationale diplomatie oefenen door in de rol van de Afrikaanse leiders. Deze conferentie biedt deelnemers de mogelijkheid om complexe Afrikaanse onderwerpen te bestuderen, begrijpen van de belangen en posities van de Afrikaanse landen, en leren om succesvol te onderhandelen, zonder afbreuk te doen aan de nationale belangen. ALAMAU bedoeld om jonge leiders in staat stellen om de internationale samenwerking te modelleren, terwijl het vieren van de diversiteit en de bevordering van pan-Afrikaanse eenheid.... [-]


Zomercursussen

Ala wereldwijde geleerden programma zomercursus

Campus Voltijd 19 dagen July 2019 Zuid-Afrika Roodepoort Johannesburg +1 more

African Leadership Academy's Global Scholars Program (SAP) is een 3-weekse programma voor jongeren van 15 tot 19 jaar van over de hele wereld in de leeftijd leiderschapsontwikkeling. Het wordt geleid door de Academie gerenommeerde Ondernemend Leiderschap faculteit, afgestudeerden van de Academie van de tweejarige opleiding, en de opvoeders van uiteenlopende professionele achtergronden. [+]

Over SAP

African Leadership Academy's Global Scholars Program (SAP) is een 3-weekse programma voor jongeren van 15 tot 19 jaar van over de hele wereld in de leeftijd leiderschapsontwikkeling. Het wordt geleid door de Academie gerenommeerde Ondernemend Leiderschap faculteit, afgestudeerden van de Academie van de tweejarige opleiding, en de opvoeders van uiteenlopende professionele achtergronden. SAP is een kans voor jongeren om te leren en het ondernemend leiderschap vaardigheden die nodig zijn om de leiders van de 21e eeuw en de wereldwijde agenten van positieve verandering geworden ontwikkelen. Deelnemers leren BUILD - een design thinking model voor de ontwikkeling van een mensgerichte aanpak voor het oplossen gemeenschap problemen en deze kennis toe te passen op een Vrijwilligerswerk Site in Johannesburg. Door het werken in diverse teams, SAP deelnemers bouwen krachtige wereldwijde verbindingen terwijl het verkrijgen van een dieper begrip van Afrika en de wereld.... [-]


Videos

ALA Summer - A video tour of the Global Scholars Program