Academy of York

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Academy of York , A Business College voor mensen met een doel.

Academy of York is een erkend voortgezet onderwijs- en opleidingscollege, opgericht in 2006 en heeft meer dan 14.000 succesvolle afgestudeerden. Onze studenten hebben allemaal één ding gemeen: ze streven naar een beter leven, een betere baan, meer verdienen of meer kennis en vaardigheden. We begrijpen de gemeenschappelijke uitdagingen die veel studenten tijdens hun studie ervaren, die tijd, geld en motivatie zijn. Academy of York oplossing van de Academy of York voor deze uitdagingen door correspondentiestudie aan te bieden die wordt erkend als een van de meest effectieve en beproefde studiemethoden.

We bieden onze studenten de volgende onderwijskwalificaties:

 • Op vaardigheden gebaseerde programma's
 • Korte cursussen
 • Nationale certificaten
 • Nationale diploma's
 • Internationaal erkende certificaten

Onze belofte aan jou

Een geaccrediteerd onderwijs

AOY is een geaccrediteerde DHET-geregistreerde bedrijfscollege, gecertificeerd en geaccrediteerd door erkende professionele instanties van SAQA

Betaalbare maandelijkse kosten

We zullen een betaalbaar maandelijks betalingsplan voor u structureren

Fanatieke studieondersteuning

Onze 22 professionele studentenadviseurs zullen u gemotiveerd houden van inschrijving tot afstuderen

Diploma uitreiking

We vieren je prestatie met een Graduation Ceremony die eenmaal per jaar wordt gehouden

We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze Business College voor mensen met een doel!

Wist je dat?

Terwijl je verder onderwijs bestudeert als een oplossing om je kennis en carrièrekansen snel bij te houden, is het van essentieel belang om een hogeschool te selecteren die is geaccrediteerd. In Zuid-Afrika zijn er meer niet-geaccrediteerde colleges dan geaccrediteerd? Zorg ervoor dat je een slimme keuze maakt wanneer je de juiste school kiest voor je persoonlijke behoeften.

Dus wat is accreditatie?

Accreditatie is een reeks normen die wordt bepaald door een bestuursorgaan, en hogescholen moeten aan bepaalde normen en eisen voldoen om geaccrediteerd te zijn. Er zijn honderden verschillende hogescholen in Zuid-Afrika, en als elk college zijn eigen normen zou bepalen, zou er geen manier zijn om ervoor te zorgen dat de kwalificaties van verschillende colleges dezelfde zijn. Er zijn verschillende organisaties en afdelingen die accreditatie in Zuid-Afrika certificeren.

Academy of York is voorlopig geregistreerd bij het Departement van Hoger Onderwijs en Vorming als een Privécollege, volgens de Wet op de Wijziging van Hogescholen en Trainingen, nr. 1 van 2013, en zoals gewijzigd door wijzigingen in de Staatscourant nr. 38072, Deel 592 , op 8 oktober 2014 - Ons registratienummer is 2011 / FE07 / 069

Veel SAQA hebben professionele instanties erkend, bijvoorbeeld SABPP (South African Board for People Practices), ICB (Institute of Certified Book-keepers en PMSA (Project Management SA) hebben een standaard en criteria opgesteld voor cursussen om te zorgen voor een professionele standaard De Academy of York biedt op deze manier cursussen aan die zijn gecertificeerd en geaccrediteerd door specifieke marktleiders, zoals SABPP, ICB, PMSA, CompTIA en ICDL.

Last but not least, is de South African Qualifications Authority (SAQA). SAQA-kwalificaties volgens het National Qualifications Framework (NQF). Het NQF is als een brug in het leren omdat je NQF-uitgelijnde credits kunt verdienen voor verschillende cursussen. Hoe hoger het NQF-niveau van een cursus, hoe geavanceerder deze is en hoe hoger de kwalificatie.

Het College is er trots op ook te zijn geaccrediteerd door de volgende instellingen:

 • ICB (Institute of Certified Bookkeepers)
 • FASSET (Financiële services SETA Provider nummer 1237)
 • CompTIA
 • SABPP (South African Board for People Practices)
 • Afdeling Hoger Onderwijs en Vorming
 • PMSA
 • SAIOSH

Locaties

Randburg

Address
280 Kent Avenue, Randburg
Randburg, Gauteng, Zuid-Afrika