43 Air School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

130956_CostalPhoto.jpg

© 43 Air School

43 Air School verwelkomt je bij Pilot-training van wereldklasse

We leveren dit door de hoogste normen, ongeëvenaarde faciliteiten en een serieuze passie voor de luchtvaart te stellen. We hebben de afgelopen 30 jaar professioneel meer dan 6000 afgestudeerden opgeleid voor de algemene, luchtvaart- en militaire luchtvaartsector, maar het is ons vermogen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Onze locaties in RSA hebben contingente speciale vliegtrainingsgebieden, een lage luchtverkeersdichtheid en gemakkelijke toegang tot trainingsfaciliteiten voor instrumenten die studenten concentreren op waar ze zich voor hebben ingeschreven.

 • 9 simulatoren
 • 75 instructeurs
 • 240 medewerkers
 • 70 vliegtuigen
 • 300 studenten

130950_SchoolProfile1.png

© 43 Air School

Ervaren instructeurs

De ervaring van onze 43 instructeurs is ongeëvenaard in de branche. Het team wordt geleid door professionals die een uitstekende carrière in de luchtvaart hebben gehad. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de industrie en luchtvaartinstructiemethoden.

Superieure voorzieningen

43 Air School bezit de grootste en best onderhouden vloot van vliegtuigen op het continent en glazen cockpitaanbiedingen zijn beschikbaar op onze complexe trainers.

Onze uitgebreide ervaring en leiderschap in training, plaatsen 43 Air School in de voorhoede van internationale trainingsnormen.

Geen enkele andere trainingsorganisatie op het continent kan u bieden

 • 70 permanente en gecontracteerde instructeurs onder toezicht van Senior Flight Management Teams met uitgebreide ervaring in de luchtvaart-, luchtmacht- en charterindustrie
 • Meer dan 50 uitstekend onderhouden vliegtuigen dagelijks beschikbaar voor training
 • 30 jaar ervaring in piloottraining
 • Meer dan 6000 piloten studeerden succesvol af
 • State of the Art technologie en e-aanbiedingen gericht op naadloze training
 • Talloze trainingshulpmiddelen en programma's beschikbaar, van toegang tot geavanceerde niveaus
 • Goedgekeurde cursussen voor onderhoud van mechanica en luchtverkeersleiding
 • Simulators op 3 locaties voor Ab-Initio, bedrijfs- en luchtvaartpiloottraining
 • Onze moderne campusfaciliteiten en -apparatuur zorgen ervoor dat aan alle behoeften van studenten wordt voldaan
 • 240 fulltime medewerkers zorgen voor maximale focus op training
 • Pre-cursus COMPASS ™ Assessment Tool die een exact objectief resultaat van studentpotentieel geeft
 • Toegewijde grondschoolfaciliteiten bemand door professionele docenten
 • ATC Simulator gebruikt om luchtvaart, Engels en mentale oriëntatie te verbeteren
 • Pilot Shop om te voorzien in al uw behoeften op de campus
 • Groot veiligheidsverslag in alle aspecten van luchtvaarttraining

130951_SchoolProfile2.png

© 43 Air School

43 Air School vandaag

43 Air School is een toegewijde piloot- en luchtvaartopleidingscarrièreorganisatie voor de particuliere, algemene commerciële, luchtvaart- en militaire sectoren. Het heeft uitgebreide ervaring in het trainen van zelf- en door het bedrijf gesponsorde piloten, luchtverkeersleiders en onderhoudskandidaten met verschillende culturele achtergronden en uit verschillende landen over de hele wereld.

De school is in staat om een hoogwaardige service te bieden, omdat het beschikt over alle basisprincipes die essentieel zijn voor effectieve training. In een omgeving die goed geschikt is voor initiële basis- en geavanceerde operationele vliegtraining met alle benodigde apparatuur en faciliteiten, is de school specifiek en exclusief gericht op vliegtraining. Alle instructeurs hebben uitgebreide operationele en trainingservaring.

43 Air School geeft al meer dan 30 jaar loopbaanopleidingen, heeft tot op heden meer dan 6000 afgestudeerden en kan met recht een van de grootste en meest gerespecteerde vliegopleidingen in Afrika zijn, met een internationale reputatie.

Gespecialiseerde modules, zoals Upset Recovery Training, MCC (Multi-Crew Co-operation Training) en CRM (Crew Resource Management), om er een paar te noemen, worden naar wens geleverd. De school heeft een vloot van 57 trainingsvliegtuigen en heeft meer dan 250 fulltime medewerkers waarvan ongeveer 70 vlieg- en grondinstructeurs.

Volledige residentiële voorzieningen voor een gemiddelde studentenpopulatie van 300 Cadet Pilots worden aangeboden op de Port Alfred Campus.

Vliegende training

De school biedt een vliegende trainingsomgeving die goed geschikt is voor de progressieve training en ontwikkeling van de cadetpiloot: een speciaal en uitgebreid trainingsgebied voor de vroege basistraining, met gemakkelijke toegang tot de grotere operationele situaties met een hogere dichtheid voor de meer geavanceerde fasen van de cursus.

Het kustweer biedt blootstelling aan omstandigheden waarmee de Piloot in de toekomst te kampen zal hebben, zonder de veiligheid of de economie van de oefening in gevaar te brengen. Er is minimale verstoring door commercieel verkeer en de nabijheid van de algemene trainingszones zorgt voor een zuinige training.

Regionale luchthavens en luchtruimten

De luchthavens van Port Elizabeth, Bisho en Oost-Londen liggen dicht bij 43 Port Alfred en die regionale luchthavens zijn allemaal ideaal voor instrumentvliegen.

Om studenten de kans te geven hun vaardigheden in de bredere operationele omgeving toe te passen, worden trainingsvluchten uitgevoerd naar alle grote centra in Zuid-Afrika, waaronder Kaapstad, Durban en Johannesburg. Bovendien is er minstens één trainingsoefening naar een internationale bestemming.

130952_SchoolProfile3.png

© 43 Air School

Locaties

Port Alfred

Address
Port Alfred Aerodrome, Bathurst Street, Port Alfred
6170 Port Alfred, oostelijke kaap, Zuid-Afrika

Lanseria

Address
Hangar 104C, Lanseria International Airport
1748 Lanseria, Gauteng, Zuid-Afrika

Port Elizabeth

Address
30 Edward St, Port Elizabeth Central, Port Elizabeth
6001 Port Elizabeth, oostelijke kaap, Zuid-Afrika

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden