Zeus Consulting

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Door gebruik te maken van jarenlange ervaring in het Midden-Oosten, Zeus Consulting helpt bedrijven op diverse terreinen optimaliseren van hun prestaties door aangepaste Governance, Risk en Compliance oplossingen. Wij werken met internationale best practices om effectieve operationele resultaat van de bedrijven te waarborgen.

Wij leveren adviesdiensten en gecertificeerde training gericht op zakelijke strategie, project, kwaliteit, risico en service management, technologie enablement en Internationale Standaarden Naleving en rapportage. Alle cursussen zijn volledig geaccrediteerd, geleverd door Senior Trainers met wereldwijde ervaring.

Zeus Consulting blijft up-to-date met nieuwe trends en heeft een netwerk van deskundigen constant te specialiseren en de groei van hun vaardigheden om de beste te bieden onze klanten met de huidige instrumenten, technieken, methoden en technologie. Daarnaast hebben we een groene tak die uit de kern gericht op het helpen van bedrijven met duurzame initiatieven en de invoering van innovatieve manieren om te profiteren van, terwijl zichzelf en de aarde cultureel en ecologisch behoud.

Zeus model is gebaseerd op internationaal erkende Best Practices die drie gebieden richten van het bedrijfsleven lopen: mensen, processen en technologie. Door de integratie van best practices binnen deze gebieden, heeft Zeus verbeterde dienstverlening, productiviteit en de bedrijfsvoering van een groot aantal gerenommeerde organisaties.

Wij en onze partners zijn bedreven in het aanpassen van internationale kaders behoeften van het bedrijfsleven in het bijzonder in het Midden-Oosten. Onze deskundige kennis en competenties in SFIA, TIPA, ITIL, PMI, PRINCE2, EFQM, GRI, en de wil van het samen met onze gevarieerde ervaring met Arabische entiteiten en cultuur hebben ons een groter marktaandeel gesmolten in het Midden-Oosten in een korte tijd .

Onze visie, missie en waarden

Visie

Beschikbaar aan de bedrijven, internationale best practices met kennis vertalen om ze rijden door de 21ste eeuw innovatief en duurzaam

Missie

Bouwen op onze sterke punten in governance, compliance, project, de kwaliteit, risico, en service management om de eerste keuze voor bedrijven voor leiderschap, strategie, duurzame groei, innovatie en kennis voor morgen zijn. Het ontwikkelen van een cultuur van samenwerking tussen opdrachtgevers en Zeus professionals te maximaliseren op effectieve coaching en oplossing levering. Help bedrijven een duurzame manier voor langdurige realisatie van de uitkering. Lijn bedrijfsvoering, strategie en doelstellingen van de industrie leiders om internationale normen en uitmuntendheid een positieve invloed op hun bedrijf, klantenbestand, de gemeenschap en de planeet.

Waarden

Kwaliteit - Nooit een compromis op kwaliteit Excellence - Streef ernaar om de leiders van uitmuntendheid te handhaven en te Integriteit - Handhaving van transparantie en ethische relatie met alle medewerkers, klanten en partners Grow - uitbreiden op kennis en vooruitgang door middel van individuele en organisatieontwikkeling Samenwerking - Werken met de cliënten en niet alleen voor de klanten Duurzaamheid - Geen enkel bedrijf kan gedijen als het niet het milieu, de mensen en de hoofdstad helemaal doet integreren in haar functie. We zijn het aan onze klanten, het publiek en de moeder aarde.

Locaties

Dubai

Zeus Consulting

Address
Zeus Consulting
Dubai, UAE Knowledge Village, Block 13, Office G13

Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoonnr.
+971 4 4211692