Lees de Officiële Beschrijving

Zabeel Internationaal Instituut voor Management & Technologie Opgericht in 1988 is een toonaangevend Executive Educational and Professional Training Center in de VAE met tien vestigingen in het hele land. Het is geaccrediteerd door de KHDA (Kennis & Human Development Authority) en het Ministerie van Onderwijs in Dubai, alsmede door de Universiteit van Cambridge International Examination Board, UK; Het American Institute of Business & Management (AIBM), USA; Het Project Management Institute (PMI), USA; IATA / UFTAA, Montreal, Canada; CIPS-UK; ACCA; CIMA, enz. Wij bieden een breed scala aan cursussen uit onze acht academies, waaronder Engineering, Airline, Finance, Languages, IT, Logistics, Management en Soft Skills. Zabeel Institute herbergt ook een volwaardige Corporate Division om tegemoet te komen aan de opleidingsbehoeften van de bedrijfswereld.

Zabeel's voordelen:

 • Meer dan 26 jaar ervaring in het opleiden van professionele leidinggevenden
 • Ontvanger van vele kwaliteitsprijzen voor training sinds 1988
 • Gekwalificeerde en gecertificeerde trainers
 • Geavanceerde laboratoria met high-end machines en gelicentieerde software
 • Certificaten getest door het Ministerie van Onderwijs, VAE
 • Grote bron- en cursusmaterialen ter referentie
 • Gratis online ondersteuning voor verder leren en bijstand
 • Gratis follow-up oriëntatie seminars, workshops met plaatsing bijstand
 • Bedrijfsadvies - expertise op elk terrein of bedrijf
 • Speciale hoog niveau 1-2 dagen trainingsprogramma's voor topmanagement

VISIE:

Mensen en professionals op alle niveaus verenigen door middel van educatie met als doel creatief en kritisch denken te bevorderen. Wij bieden de basis voor duurzaam corporatief onderwijs en selectieve aanpak om de unieke sterke punten en voordelen van de onderneming te verbeteren.

MISSIE:

De Missie van het Zabeel Instituut is het creëren van een duurzaam zwembad van hoogwaardige professionals in het bedrijfsleven, administratie, management, engineering en financiën.

Daarnaast leert het analytische, duidelijke en creatieve denken, het bevorderen van intellectueel bewustzijn, aangepast aan de culturele, sociale en professionele ontwikkeling.

Belangrijkste mijlpalen:

 • 1988 - Erkend door het Ministerie van Onderwijs, UAE en goedgekeurde verklaring voor cursuscertificaten
 • 1992 - Bevorderd met de "AWARD FOR BEST EDUCATIONAL INSTITUTE"
 • 2000 - Ontwikkeling en oprichting van Wervingsklub
 • 2001 - Introductie van managementcursussen, afgestemd op de levendige bedrijfsgemeenschap van de UAE.
 • 2006 - Globale en geregistreerde opleidingsonderneming, gecertificeerd door het Project Management Institute, USA
 • 2007 - Toetreding tot het Academisch College van Londen, Groot-Brittannië, waardoor verdere Advanced Diploma in diverse vakken mogelijk is.
 • 2008 - Geautoriseerd trainingscentrum van IATA, Montreal, Canada
 • 2009 - Geautoriseerd trainingscentrum van de EC Council, USA
 • 2014 - Opening van de 10e tak in de UAE in Dubai Media City

branches:

Zabeel heeft 10 centra in de UAE, die centraal gelegen zijn en goed verbonden zijn met het openbaar vervoer. Voor meer informatie over onze locaties klik hier.

Onze klanten

Wij bieden trainingen voor zowel individuen als bedrijven.

ondernemen:

We werken samen met organisaties om op maat gemaakte trainingsoplossingen te ontwikkelen om de prestatiegaping te verminderen. Voor meer informatie over onze bedrijfscursussen klik hier.

personen:

Wij helpen individuen extra kennis en vaardigheden te krijgen om hun concurrentievermogen op de arbeidsmarkt en in hun loopbaanontwikkeling te vergroten.

Wij verwelkomen afgevaardigden van alle industrieën, waaronder bank-, olie-, petrochemische-, farmaceutische-, telecommunicatie-, overheidsector, havens, transport, handel, import en export en vele andere.

Onze studenten variëren van receptioniste tot accountants, beheerders van CEO's en senior managers aan bedrijfsleiders. Het opleidingsniveau van onze studenten varieert van matriculatie tot afgestudeerden, dan engineering tot projectmanagement, afgestudeerden aan doctoraten en PhD-houders. De leeftijd van de studenten varieert van 16 tot 60 jaar.

Onze trainers en medewerkers:

Cursussen worden geleverd door zeer professionele en ervaren trainers. Hun expertise geeft de afgevaardigden superieure up-to-date training, gemengd met praktische en gebruikelijke casestudies. Zabeel heeft meer dan 100 academische en ondersteunende medewerkers.

Opleidingen te volgen in:
 • Engels

Deze school biedt ook:

Certificaat

Zabeel International Institute of Management and Technology

Met dit programma kunt u uw kennis verbeteren in professionele leiderschapsvormen, waardoor er toekomstige kansen ontstaan. ... [+]

Met dit programma kunt u uw kennis verbeteren in professionele leiderschapsvormen, waardoor er toekomstige kansen ontstaan.

Wie heeft het programma nodig

Alleen afgestudeerden met twee jaar ervaring in boekhouding (kan het later ook indienen) kan CMA-kwalificatie volgen. Dit maakt het ideaal voor professionals die al bezig zijn met boekhouding en mensen die graag een loopbaanverandering willen.

Leerresultaat Beschrijf de rol die budgettering speelt in het algemene planning en prestatie-evaluatieproces van een organisatie Identificeer de rol die budgettering speelt bij het formuleren van kortetermijndoelstellingen en planning en controle van de activiteiten om deze doelstellingen te realiseren. Identificeer het gebruik van de gevoeligheidsanalyse Stel een contant budget op Aanbevolen prestatiemaatregelen en een periodieke rapportage methode gegeven operationele doelen en werkelijke resultaten Begrijp volledig over planning, budgettering, voorspelling, prestatiebeheer, kostenbeheer, strategische planning, professionele controles en interne ethiek. Programma Inhoud Deel 1: Financiële planning prestatie en controle ... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Cursus

Zabeel International Institute of Management and Technology

CIPS biedt een industriële standaardkwalificatie die aan werkgevers aantoont dat u beschikt over geavanceerde vaardigheden in inkoop en levering. Het formaliseert uw best ... [+]

CIPS biedt een industriële standaardkwalificatie die aan werkgevers aantoont dat u beschikt over geavanceerde vaardigheden in inkoop en levering. Het formaliseert uw bestaande vaardigheden en bouwt erop zodat u de fundamenten van dit fascinerende beroep kunt toepassen op banen in aanbestedingen en leveringen in vrijwel elk bedrijf of bedrijf.

Studenten ontwikkelen geavanceerde vaardigheden in onderhandeling, en begrijpen de complexiteit van contracten en andere commerciële afspraken. U leert hoe u de effectiviteit van supply chains kunt meten en de impact ervan op uw bedrijf analyseren, en u verdiept in de ingewikkeldheden van uw relatie tussen koper en leverancier. Aanbestedingsprincipes worden toegepast in een aantal gevarieerde contexten, zoals de particuliere en publieke sector, non-profit en overheid: u zal deze verkennen en leren hoe u de verschillende beheren kunt beheren.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Zabeel International Institute of Management and Technology

Dit programma helpt een grondig begrip van Human Resource (HR) Management te ontwikkelen. U leert hoe u beste praktijken bij werving implementeert en hoe u effectief HR-b ... [+]

Dit programma helpt bij het ontwikkelen van een grondig begrip van Human Resources (HR) Management. U leert hoe u beste praktijken bij werving implementeert en hoe u effectief HR-beleid en -procedures ontwikkelt en goedkeurt.

Wie heeft het programma nodig HR Executives Training Officers en Super Visors Administrators Manpower Planning Officers Iedere medewerker die een breed begrip van HR-problemen nodig heeft Leerresultaat Begrijp HR's rol in beloning management Ontdek het belang van training en ontwikkeling en het impak ervan op de bottom line Verken successieplanningsmodellen en ontdek hoe u ervoor zorgt dat uw bedrijfskritische rollen niet in gevaar zijn ... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Zabeel International Institute of Management and Technology

Project Management Professional programma aangeboden door PMI, dat de basis en strategieën van modern projectmanagement introduceert. ... [+]

Project Management Professional programma Aangeboden door PMI, waarin de basis en de strategieën van het moderne projectmanagement worden geïntroduceerd.

Wie heeft het programma nodig

Projectleiders, Programmanagers, QA's, Bedrijfsanalisten, Ingenieurs, Consultants & Professionals van Farmaceutische, Financiële, Bank- en Telecom-vakken die aan live-projecten werken.

Leerresultaat

Men zal leren over Project Management Frame Work, Project Life Cycle Management, Time, Cost, Risk, Communicatie Management, Quality Management, Cost Management betrokken bij een project.

Programma Inhoud Module 1: Het Project Management Framework Module 2: Project Levenscyclus en Orga... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

Zabeel International Institute of Management and Technology

Als u een carrière in de luchtvaartmaatschappij, Travel & Tour wil beginnen, om de rol van Global Distribution System te begrijpen, is dit een eye opener. ... [+]

Als u een carrière in de luchtvaartmaatschappij, Travel & Tour wil beginnen, om de rol van Global Distribution System te begrijpen, is dit een eye opener.

Wie heeft het programma nodig Studenten die een carriere in de reisindustrie willen hebben Junior reisadviseurs Luchtvaartpersoneel Touroperators die regelmatig met reisagenten gaan Leerresultaat Maak gepaste reisreizen en reserveringen Bereken en citeer de geschikte luchtprijzen Voltooi internationale reisdocumenten conform de toepasselijke IATA-regels en procedures Wees op de voorgrond voor de wereldwijde implementatie van e-ticketing voor 2007 Beantwoord klantenvragen, citeer tarieven en verkoop t... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands