Lees de Officiële Beschrijving

Over UKCBC

The UK College of Business and Computing (UKCBC) is een aanbieder van hoger onderwijs in Londen. Sinds de opening is ons doel om professionele waarde toe te voegen aan elke student die bij ons studeert. Onze docenten hebben jarenlange ervaring met het leveren van kwalitatief hoogstaand onderwijs en elke cursus is ontwikkeld om studenten de vaardigheden te geven die ze nodig hebben om te slagen in hun gekozen beroep. We zijn een adaptieve, gastvrije instelling die geeft om de behoeften van onze studenten.

107206_pexels-photo-545068.jpeg


Onze cursussen

Sinds de opening in 2001 hebben we verschillende cursussen geïntroduceerd in combinatie met de behoeften van onze studenten. We hebben hard gewerkt om te onderzoeken welke cursussen de grootste impact hebben op het professionele leven van onze studenten. Door samen te werken met verschillende partners, zoals de Bath Spa University, bieden we cursussen aan die zowel de praktische als academische vaardigheden bevatten die studenten nodig hebben om zelfverzekerd het personeelsbestand te betreden. Door bij ons te studeren op UKCBC, bent u verzekerd van een uitgebreid, loopbaanspecifiek onderwijs.


Onze campussen

We zullen begin 2018 onze gloednieuwe Dubai-campus openen; de eerste cursussen beginnen in februari 2018. We hebben ook zes campussen in Londen - Holborn (centraal Londen), Oxford Street (Engelse taalschool in centraal Londen), Wentworth House (Gants Hill, Oost-Londen), Lords House (Gants Hill, oost Londen), Cricklewood (noordwest Londen) en Park Royal (west Londen). Elke campus is gecreëerd om de optimale werkomstandigheden voor studenten te bieden.


Plaats

De locatie van onze gloednieuwe campus in Dubai ligt in het hart van Dubai International Academic City. De 19.000 vierkante meter grote campus ligt op slechts 20 minuten rijden van de internationale luchthaven van Dubai en op 30 minuten van het belangrijkste knooppunt van activiteiten van de stad.


Onze prestaties

Evenals de aankomende Dubai-campus hebben we onlangs onze Holborn en Oxford Street (de Oxford Street-vestiging, de Britse College of English, is geaccrediteerd door de British Council) campussen geopend die centraal Londen omvatten. Op onze campus in Holborn worden de gloednieuwe top-up-cursussen voor honours degree gegeven (in samenwerking met Bath Spa University).

We ontvingen een algemene studenttevredenheidscijfer van 93% in de Nationale Studenten Enquête 2017 (NSS). We ontvingen ook een voorlopige Award als onderdeel van het nieuwe door de overheid geleide Teaching Excellence Framework (TEF). Na een beoordeling door het Quality Assurance Agency hebben we een positief resultaat behaald in de categorie Higher Education Provider (HER).

In reactie op de wens van de studenten voor top-up-opleidingen hebben we twee honours top-up-opleidingen met de Bath Spa University ontwikkeld. We hebben ook onze samenwerking met New City College (voorheen Redbridge College) voortgezet en zijn in staat om meer Student Finance England (SFE) -oplossingen voor UKCBC-studenten te bieden.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

The UK College of Business and Computing (UKCBC)

Engels is wereldwijd de meest bruikbare taal en wordt hier veel gesproken in de VAE. Onze Engelse taalcursussen zijn een geweldige manier om je vaardigheden te verbeteren ... [+]

Overzicht

Engels is wereldwijd de meest bruikbare taal en wordt hier veel gesproken in de VAE. Onze Engelse taalcursussen zijn een geweldige manier om je vaardigheden te verbeteren, of je nu een student bent die je voorbereidt op het hoger onderwijs of een werkende professional die geïnteresseerd is in het perfectioneren van de dagelijkse gespreksvaardigheden.

Denkt u eraan uw Engelse vaardigheden te verbeteren? Profiteer dan van onze 6 weken durende General English-cursus of onze 10 weken durende intensieve cursus Engels en verbeter uw Engelse leesvaardigheid tegen een betaalbaar studiegeld.

We bieden de volgende Engelse taalcursussen aan bij UKCBC.

IELTS-voorbereidingscursussen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
6 - 10 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

Diploma

The UK College of Business and Computing (UKCBC)

Ons middelbare schooldiploma (BTEC Level 2 in Business), uitgereikt door Pearson, 's werelds grootste leerbedrijf, biedt u een perfecte ingang voor een professionele zake ... [+]

Overzicht

Ons middelbare schooldiploma (BTEC Level 2 in Business), uitgereikt door Pearson, 's werelds grootste leerbedrijf, biedt u een perfecte ingang voor een professionele zakelijke rol. De praktische toepassing van de kwalificatie biedt u de mogelijkheid om praktisch de academische vaardigheden toe te passen die u gaat leren. Als onderdeel van de cursus begint u de omvang van de bedrijfswereld te begrijpen en begint u interesse te ontwikkelen in een specifiek gebied binnen een bedrijf.

Optionele eenheden zijn zorgvuldig gekozen om u in staat te stellen uw expertise op specifieke gebieden verder uit te breiden ter voorbereiding op uw toekomstige academische kwalificaties en uw carrière. Onderwerpen zoals branding en promotie zullen je creatieve vaardigheden ontwikkelen, terwijl modules gericht op klantenservice de nadruk leggen op interpersoonlijke vaardigheden.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
The UK College of Business and Computing (UKCBC)

De BTEC Level 5 HND in Computing, uitgereikt door Pearson, 's werelds grootste leerbedrijf en UK College of Business and Computing (UKCBC) - Dubai Campus leert je de vaar ... [+]

Overzicht

Elke dag horen we meer vooruitgang en uitvindingen in de digitale wereld. Alle moderne bedrijven worden aangedreven door een moderne IT-infrastructuur en een team van experts die zorgen voor een vlotte werking van de bedrijven. Daarom groeit de vraag naar getalenteerde en bekwame computerprofessionals wereldwijd.

De BTEC Level 5 HND in Computing, uitgereikt door Pearson, 's werelds grootste leerbedrijf en UK College of Business and Computing (UKCBC) - Dubai Campus leert je de vaardigheden die nodig zijn voor een concurrerende en groeiende IT-industrie, zodat je de vaardigheden kunt toepassen in de echte wereld met vertrouwen tegemoet.

Onze cursussen zijn ontworpen in overleg met werkgevers, vertegenwoordigers van beroepsorganisaties en hoger onderwijs. We begrijpen dat studenten moeten worden uitgerust met inzetbare vaardigheden. Daarom vereisen onze cursusbeoordelingen dat studenten werken aan praktische opdrachten, eigen onderzoek schrijven, real-time casestudy's en projecten.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The UK College of Business and Computing (UKCBC)

Ons Higher National Diploma in Business (HND) curriculum, uitgereikt door Pearson, 's werelds grootste leerbedrijf; is ontworpen in overleg met werkgevers om u de tools t ... [+]

Overzicht

Ons Higher National Diploma in Business (HND) curriculum, uitgereikt door Pearson, 's werelds grootste leerbedrijf; is ontworpen in overleg met werkgevers om u de tools te geven die nodig zijn om een voordeel te behalen wanneer u uw carrière begint of uw eigen bedrijf start.

Het programma duurt 2 jaar (full-time) en wordt ten zeerste aanbevolen voor studenten of werkende professionals die graag hands-on ervaring opdoen in verschillende gebieden van het bedrijfsleven alvorens zich te begeven naar een specifiek gebied of een bepaalde sector.

Waarom zou je deze cursus volgen?

Met de voltooiing van het Hogere Nationale Diploma in het Bedrijfsleven kunt u een van deze paden volgen:... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Propedeuse

The UK College of Business and Computing (UKCBC)

Onze toegepaste basis in Business (BTEC Level 3 Extended Diploma Fast Track), uitgereikt door Pearson, 's werelds grootste leerbedrijf, biedt u een sterke basis om door t ... [+]

Overzicht

Onze toegepaste basis in Business (BTEC Level 3 Extended Diploma), toegekend door Pearson, 's werelds grootste leerbedrijf, biedt u een sterke basis om door te stromen naar hogere kwalificaties in bedrijf en management. Werkgevers, vertegenwoordigers van beroepsorganisaties en deskundigen uit het hoger onderwijs hebben uitgebreide richtlijnen gegeven om onze kwalificaties vorm te geven.

De cursus is bedoeld om u een boeiende en stimulerende syllabus te bieden die uw toekomstige professionele behoeften naast uw academische progressie in evenwicht brengt. Onderwerpen zijn zakelijke omgevingen, marketing en budgettering. De brede scope van de cursus zal je bij het afstuderen veel keuzemogelijkheden bieden.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The UK College of Business and Computing (UKCBC)

Onze toegepaste basis in IT (BTEC Level 3 National Extended Diploma in IT), uitgereikt door Pearson, 's werelds grootste leerbedrijf, biedt u een sterke basis om door te ... [+]

Overzicht

Onze toegepaste basis in IT (BTEC Level 3 National Extended Diploma in IT), uitgereikt door Pearson, 's werelds grootste leerbedrijf, biedt u een sterke basis om door te stromen naar hogere kwalificaties in IT en management. De beroepskwalificatie is ontworpen met de begeleiding van werkgevers, vertegenwoordigers van beroepsorganisaties en hoger onderwijs.

Dit is een perfect onderwijsprogramma voor studenten zonder kennis van IT en voor degenen die een lonende carrière in de IT-industrie willen nastreven.

De cursus is bedoeld om u een boeiende en stimulerende syllabus te bieden die uw toekomstige professionele behoeften naast uw academische progressie in evenwicht brengt. Enkele van de onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer website-ontwikkeling, gegevensmodellering en levering van IT-diensten. De brede scope van de cursus zal je bij het afstuderen veel keuzemogelijkheden bieden.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
1 - 2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Voorbereidend Jaar

The UK College of Business and Computing (UKCBC)

Financiën ... [+]

Wat is ACCA?

Vereniging van Chartered Certified Accountants (ACCA) is 's werelds meest vooruitstrevende accountantsorganisatie uit het Verenigd Koninkrijk met meer dan 200.000 leden en 486.000 studenten wereldwijd. Opgericht in 1904, heeft de ACCA-kwalificatie het voortouw genomen bij innovatie en het produceren van gekwalificeerde finance- en accountancyprofessionals die werkgevers zoeken. Met kantoren in meer dan 100 landen zorgt de internationale aanwezigheid van ACCA ervoor dat studenten en leden goed worden ondersteund in hun academische en professionele reizen, waar ze zich ook bevinden.

6 redenen om voor ACCA te kiezen

Financiën

Werk overal ter wereld - met een aanwezigheid in meer dan 181 landen is ACCA een van de meest internationale accountancykwalificaties ter wereld.Inzetbaarheid - werkgevers over de hele wereld zoeken naar gekwalificeerde en waardegedreven professionals met sterke kwalificaties. ACCA-leden genieten een sterke carrière en belonen loopbaangroei en zijn zeer gewild in de branche.Flexibiliteit - ACCA biedt meerdere toegangspunten, of u nu een voorafgaande boekhoudopleiding hebt gehad of niet. Studenten kunnen ook 4 keer per jaar examens afleggen, wat betekent dat ze snel naar het lidmaatschap kunnen doorstromen.StudentWereldwijd netwerk - ACCA biedt studenten en leden de mogelijkheid om te netwerken via hun sociale mediaplatforms, ledenevenementen of virtuele leergemeenschappen. Dit betekent dat u waardevolle contacten kunt opdoen, zoals mentoren of sectorcontacten die uw ACCA-reis kunnen vergemakkelijken.Think Ahead - wanneer u zich bij ACCA aansluit, wordt u een deel van de organisatie die vooruitdenkt en stimuleert u veranderingen in de accountantssector. Als ACCA-leden krijgt u de kans om vorm te geven aan de toekomst van het accountantsberoep.Extra... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
18 - 30 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands