The UK College of Business and Computing (UKCBC)

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over UKCBC

The UK College of Business and Computing (UKCBC) is een aanbieder van hoger onderwijs in Londen. Sinds de opening is ons doel om professionele waarde toe te voegen aan elke student die bij ons studeert. Onze docenten hebben jarenlange ervaring met het leveren van kwalitatief hoogstaand onderwijs en elke cursus is ontwikkeld om studenten de vaardigheden te geven die ze nodig hebben om te slagen in hun gekozen beroep. We zijn een adaptieve, gastvrije instelling die geeft om de behoeften van onze studenten.

107206_pexels-photo-545068.jpeg


Onze cursussen

Sinds de opening in 2001 hebben we verschillende cursussen geïntroduceerd in combinatie met de behoeften van onze studenten. We hebben hard gewerkt om te onderzoeken welke cursussen de grootste impact hebben op het professionele leven van onze studenten. Door samen te werken met verschillende partners, zoals de Bath Spa University, bieden we cursussen aan die zowel de praktische als academische vaardigheden bevatten die studenten nodig hebben om zelfverzekerd het personeelsbestand te betreden. Door bij ons te studeren op UKCBC, bent u verzekerd van een uitgebreid, loopbaanspecifiek onderwijs.


Onze campussen

We zullen begin 2018 onze gloednieuwe Dubai-campus openen; de eerste cursussen beginnen in februari 2018. We hebben ook zes campussen in Londen - Holborn (centraal Londen), Oxford Street (Engelse taalschool in centraal Londen), Wentworth House (Gants Hill, Oost-Londen), Lords House (Gants Hill, oost Londen), Cricklewood (noordwest Londen) en Park Royal (west Londen). Elke campus is gecreëerd om de optimale werkomstandigheden voor studenten te bieden.


Plaats

De locatie van onze gloednieuwe campus in Dubai ligt in het hart van Dubai International Academic City. De 19.000 vierkante meter grote campus ligt op slechts 20 minuten rijden van de internationale luchthaven van Dubai en op 30 minuten van het belangrijkste knooppunt van activiteiten van de stad.


Onze prestaties

Evenals de aankomende Dubai-campus hebben we onlangs onze Holborn en Oxford Street (de Oxford Street-vestiging, de Britse College of English, is geaccrediteerd door de British Council) campussen geopend die centraal Londen omvatten. Op onze campus in Holborn worden de gloednieuwe top-up-cursussen voor honours degree gegeven (in samenwerking met Bath Spa University).

We ontvingen een algemene studenttevredenheidscijfer van 93% in de Nationale Studenten Enquête 2017 (NSS). We ontvingen ook een voorlopige Award als onderdeel van het nieuwe door de overheid geleide Teaching Excellence Framework (TEF). Na een beoordeling door het Quality Assurance Agency hebben we een positief resultaat behaald in de categorie Higher Education Provider (HER).

In reactie op de wens van de studenten voor top-up-opleidingen hebben we twee honours top-up-opleidingen met de Bath Spa University ontwikkeld. We hebben ook onze samenwerking met New City College (voorheen Redbridge College) voortgezet en zijn in staat om meer Student Finance England (SFE) -oplossingen voor UKCBC-studenten te bieden.

Locaties

Dubai

Address
Dubai International Academic City,
Block 10, Second Floor

345036 Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Londen

Address
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk