SCAFA, Dubai’s School of Culinary And Finishing Arts

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

WIE WE ZIJN

SCAFA, Dubai's School of Culinary and Finishing Arts is een full-service culinaire arts opleidingsinstituut die het volledige spectrum van culinaire kunst cursussen aanbiedt. We hebben voltijdse opleidingsprogramma's voor studenten die aspirant worden professionele chefs.Under de deskundige begeleiding van onze instructeurs, Studenten leren praktische vaardigheden die de tweede natuur zullen worden.

Met de voortreffelijke culinaire kunstopleiding leren SCAFA-studenten de vaardigheden die ze nodig hebben en krijgen ze internationale diploma kwalificaties om carrièremogelijkheden te krijgen in de high-growth voedsel- en drankindustrie van Dubai, de UAE en internationaal.

Bij SCAFA is onze missie om het grootste succes te behalen voor onze studenten om hun carrière als culinaire professionals te starten. Elk aspect van SCAFA wordt voortdurend geoptimaliseerd voor deze doelstelling - vanuit het kaliber van onze voltijdse en bezoekende faculteit, de inhoud van onze programma's, de apparatuur waar onze studenten hun ervaring op bouwen, aan de organisaties die onze studenten banen aanbieden. In elk van deze doelstellingen wordt onze doelstelling geleid door de vraag "doet dit het toekomstige succes van onze studenten?".

Om deze doelstelling te verwezenlijken nemen we een moderne aanpak van culinaire kunst en daarom aan ons onderwijs. Onze studenten leren traditionele vaardigheden maar zijn ook bewapend met vaardigheden die creativiteit bevorderen en innovatie mogelijk maken die verder gaat dan de traditie. Dit is wat we in de afgelopen decennia zien als het geweldige evenement in de culinaire wereld en dit zijn de verschijnselen waaraan we onze studenten leren om deel te nemen.

Om dit te kunnen leveren, identificeren en recruteren we uitstekende instructeurs uit de hele wereld die vervolgens aan het werk gaan om te leren wat we van mening zijn dat ze een van de beste curricula zijn.

Cursus varieert van 3 maanden tot 12 maanden. De kosten variëren van AED 33000 (US $ 9042) tot AED 83000 (US $ 22740). SCAFA krijgt studentenaangifte voor haar internationale studenten en biedt ook kosteneffectieve studentenaccommodatie aan.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk cursussen »

Programma's

Deze school biedt ook:

Cursus

Combination Programme

Campus Voltijd 6 maanden July 2019 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

[+]

Combinatieprogramma

Zoals de naam suggereert, is dit programma een combinatie van de Professional Kitchen en het Professional Finishing Programma.

Terwijl studenten die het Professional Kitchen Programma afronden, worden geaccepteerd in de industrie als Commiss-level chefs. In combinatie met het Professional Finishing Programme worden studenten gewapend met 360 ° vaardigheden voor keukenbedrijven met een fijne eethoek. Studenten hebben ook de mogelijkheid om beide programma's samen te werken over een periode van 6 maanden.Na succesvolle afronding van het programma ontvangen de studenten meerdere diploma's, niveau II, III van City and Guilds, Londen en een getuigschrift van KHDA (Govt. Dubai)... [-]


Home Professional Programma

Campus Deeltijd 3 maanden October 2019 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Het Home Professional Programma is een 3 maanden programma om studenten te helpen die voltijdse banen volgen of niet kunnen deelnemen aan een voltijds culinair onderwijsprogramma, maar die van het ambacht houden en graag een culinaire carrière willen volgen. [+]

Het Home Professional Programma is een 3 maanden programma om studenten te helpen die voltijdse banen volgen of niet kunnen deelnemen aan een voltijds culinair onderwijsprogramma, maar die van het ambacht houden en graag een culinaire carrière willen volgen. De belangrijkste kenmerken van het programma zijn: • Het programma wordt geleverd via 40 intensieve lessen, 3 keer per week 's avonds.

• Het gecondenseerde programma is afgeleid van het professionele programma en behandelt veel van dezelfde kooktechnieken als in de voltijdse professionele programma's.

• Het programma richt zich op het leren van alle fundamentele technieken voor koken en voedselhantering, en bereidt studenten op om professionele chef-koks te worden die geschikt zijn voor binnenkomst in een wereldwijd restaurantkwaliteit.... [-]


Professional Apprentice Course Programme

Campus Voltijd 12 maanden July 2019 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

[+]

Ingrediënten, gereedschappen en apparatuur 12-maands deel accommodatie (2 naar een kamer met aparte kamer voor mannelijke / vrouwelijke studenten) Alle maaltijden voor de 12 maanden duur van het programma

Het programma omvat de volgende gebieden:

Kandidaten zouden een middelbare schoolopleiding moeten hebben en ouder zijn dan 18 jaar. Alle kandidaten worden geïnterviewd (overzeese kandidaten worden geïnterviewd over SKYPE).

Programmavergoeding: 83.000 AED Neem contact op met de school voor meer informatie over betaalmogelijkheden.

[-]

Professional Finishing Programma

Campus Voltijd 3 maanden July 2019 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Het Professional Finishing Program is een 3 maanden programma dat is ontworpen voor studenten die hun Professional Kitchen Programma hebben afgerond, of een equivalent programma van een andere culinaire school. [+]

Professional Finishing Programma

Het Professional Finishing Program is een 3 maanden programma dat is ontworpen voor studenten die hun Professional Kitchen Programma hebben afgerond, of een equivalent programma van een andere culinaire school. Voor kandidaten die van een andere school zijn gekwalificeerd, zal SCAFA een praktische evaluatie uitvoeren om hun geschiktheid voor het Professional Finishing Program te beoordelen.

Na het succesvolle afronden van het programma ontvangen de studenten een Level III diploma van City and Guilds, Londen en een getekende certificering van KHDA (Govt. Dubai)Belangrijkste kenmerken van het programma zijn:

• Dit programma bereidt de studenten voor op de fijnere aspecten van de culinaire kunst en het bedrijf van het runnen van een restaurant.... [-]


Professional Kitchen Programme

Campus Voltijd 3 maanden July 2019 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Het Professional Kitchen programma is voor 3 maanden en is ontworpen voor beginners op zoek naar een internationaal standaard, professioneel kookprogramma. Verdien een Level II diploma van City and Guilds, Londen op succesvolle afronding van het programma, evenals een getuigschrift van KHDA (Govt. Van Dubai) [+]

Professioneel keukenprogramma

Het Professional Kitchen programma is voor 3 maanden en is ontworpen voor beginners op zoek naar een internationaal standaard, professioneel kookprogramma.

Na het succesvolle afronden van het programma ontvangen de studenten een Level II diploma van City and Guilds, Londen en een getuigschrift van KHDA (Govt. Dubai)

Het Professional Kitchen-programma richt zich op het leren van alle fundamentele technieken voor koken en voedselhantering, en bereidt studenten op om professionele chef-koks te worden die geschikt zijn voor entry-level posities (commis) in een restaurantkeuken wereldwijd. Belangrijkste kenmerken van het programma zijn: • De studenten zullen ongeveer 70% van hun tijd leren culinaire technieken (Frans klassiek) doorbrengen met de rest van het programma dat toegewijd is aan de toepassing van deze verworven vaardigheden op wereldkeukens.... [-]


Professional Pastry Programme

Campus Voltijd 3 maanden July 2019 Verenigde Arabische Emiraten Dubai

Professional Pastry is het 3-jarige bakker-, gebak- en dessertsprogramma dat wordt aangeboden bij SCAFA, de Dubai School of Culinary and Finishing Arts. Het is het beste studieprogramma voor studenten op zoek naar professionele gebakskwalificaties en vaardigheden. [+]

Professioneel gebaksprogramma

Professional Pastry is het 3-jarige bakker-, gebak- en dessertsprogramma dat wordt aangeboden bij SCAFA, de Dubai School of Culinary and Finishing Arts. Het is het beste studieprogramma voor studenten op zoek naar professionele gebakskwalificaties en vaardigheden.

Na het succesvolle afronden van het programma ontvangen de studenten een Level II diploma van City and Guilds, Londen en een getuigschrift van KHDA (Govt. Dubai)

Programma kosten: - Alle cursussen en studiemateriaal - Ingrediënten, gereedschappen en uitrusting - Uniformen - Examenfooi Programfooi: AED 33.000 Registratie is nu geopend. Klassen, uitgevoerd in ons nieuwe, doelgebouwde banketbakkerslaboratorium, zijn strikt beperkt tot 12 studenten.... [-]


Videos

Philosophy and Ethos of SCAFA - Dubai’s School of Culinary and Finishing Arts

Contact
Bezoekadres
SCAFA LIMITED
Unit 6, Promenade Level, Cluster I,
Jumeirah Lakes Towers

Dubai, Dubai, AE
Bezoekadres
SCAFA PVT LTD
Ground Floor,
EFU House,
Jail Road,

Lahore, Punjab, PK