Phoenix Educational Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Phoenix Onderwijsinstituut

Eind 2005

Phoenix opnieuw uitgevonden de manier waarop werkende volwassenen een hogere opleiding en maakte academische innovatie, kwaliteit en verantwoording zijn stempel zou kunnen bereiken. Het pionierswerk een educatieve en service model specifiek gericht op de manier waarop volwassenen leren het best en maakte zijn programma's op grote schaal beschikbaar voor werkende professionals met behulp van common-sense scheduling en frisse nieuwe aanpak van academische levering.

Het instituut heeft de algehele erkenning gekregen voor excellentie in het leren van de beoordeling, kwaliteit van het onderwijs, kwaliteit van de dienstverlening en de prestaties van de organisatie.

Phoenix is ​​echt een ander soort instituut, waarvan de tijd is gekomen. Vraag het maar aan de faculteiten, en medewerkers die gepassioneerd zijn toegewijd aan het onderwijs en het dienen van de 1500 en meer studenten ingeschreven Institute en online hele Emiraten.

Phoenix Onderwijsinstituut Gestart in 2005 november om tegemoet te komen aan werkende volwassenen op zoek naar het hoger onderwijs door het aanbieden van gunstige klasse tijden. avondonderwijs, flexibele planning, continue inschrijving, een leerling-gerichte omgeving, vrijdag klassen, een goed uitgeruste bibliotheek en computersimulaties - Gedreven door innovatie in het onderwijs, hebben we veel van de gemakken die professionele studenten nu genieten pionier.

Wat te verwachten als de slag

Wat zal anders zijn als je een brevet van Phoenix verdiend? U. Als u denkt dat u wilt een verandering ten goede in je leven, wat is dat je ervan? Misschien is dat zeurende stem die je vertelt, "het is al te laat. 'Of:' Waarom zou ik? 'Of:' Er is geen tijd." De lijst is eindeloos. En we weten dat zeurende stem meedogenloos kan zijn.

U kunt zelfs afvragen wat het verschil kan een certificering te maken in je leven. Deze lijst is eindeloos ook: vertrouwen, kennis, en zelf tevredenheid. Als u denkt dat u wilt een verandering ten goede te maken, nu is de tijd.

Bij Phoenix, een opleidingscentrum die is gericht op het succes van iedere student, zorgen we ervoor dat u zich in het midden van je opleiding. Zodra je contact met ons op, krijg je om te praten over die twijfels die u kan hebben. Een Inschrijving Advisor zal naar u luisteren en te bespreken hoe je vanaf vandaag tot morgen. Je krijgt om te praten over wat het beste is voor u, het type leren dat voor u werkt en hoe u voor ogen je toekomst.

Of u nu wilt online leren onder studenten die aan de overkant van de straat of in de hele wereld kan worden geplaatst of wil gaan naar een lokale klassikale instructie, zodat u van aangezicht tot aangezicht kan krijgen, zal je instructeur weten wie je bent. In feite, vanaf de dag dat u zich inschrijft, tot de dag dat je lopen over het podium om uw certificering een team van adviseurs zal met u de volgende stap uit te leggen ontvangt. Tot die volgende stap is allemaal op uw eigen. En, zult u klaar zijn.

Neem contact met ons vandaag. We zullen dat zeurende stem bij elkaar te veroveren.

Locaties

Dubai

Address
Karama Centre Building
Suite No 115, D Block
Karama

Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten