Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij MECAT

MECAT is een baanbrekend en vernieuwend opleidingsacademie die ongeëvenaard is in zijn forward-looking en wetenschappelijke aanpak van de opleiding en de opbouw van de creatieve, goed afgeronde professional. Actief leren vormt onze modus operandi.

Ons team van deskundigen, coaches, mentoren en trainers delen een filosofie die geworteld is in de nieuwste pedagogische aanpak, ondersteund door wetenschappelijke ontdekkingen om een ​​nieuwe kijk op het leren en opleiding te bieden.

Onze Geschiedenis

MECAT is een multinationale educatieve organisatie met kantoren in de Verenigde Staten, Verenigde Arabische Emiraten en Libanon. Onze reis begon in de vroege jaren 1990, de opleiding career professionals op het gebied van Business, Onderwijs, en Informatica. Onze stagiaires moment bezetten leidinggevende posities in hun vakgebied, en attribuut een groot deel van hun succes aan de hoge kwaliteit van het onderwijs door MECAT geleverd.

In 2000, MECAT stichtte de moderne universiteit voor het bedrijfsleven en de wetenschap, een van de meest succesvolle Libanese universiteiten in de nieuwe eeuw, met een engagement om hoger onderwijs te moderniseren in het Midden-Oosten. MECAT was in staat om veel van de archaïsche en klassieke aanpak in het onderwijs omver te werpen door te focussen op hands-on training en het bevorderen van creativiteit en innovatie.

MECAT De reis gaat verder met nieuwe kantoren in de Verenigde Staten van Amerika, waar het is op de hub van innovatie, technologie en creativiteit in de Silicon Valley van Californië. Onze nieuwe kantoren in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten in Dubai Knowledge Village brengen de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van het bedrijfsleven, onderwijs, sociaal werk, en onderzoek naar het Midden-Oosten, ervoor te zorgen dat het succes en de ontwikkeling hebben lukrake processen niet blijven, maar goed ontwikkelde en duidelijke individuele en organisatorische strategieën.

ONZE FILOSOFIE

MECAT is een baanbrekend en vernieuwend opleidingsacademie die ongeëvenaard is in zijn forward-looking en wetenschappelijke benadering van training. Wij streven ernaar om een ​​creatieve, succesvolle, goed afgeronde professioneel te bouwen. Actief leren vormt onze werkwijze en onze methoden maken gebruik van de nieuwste in de wereld van het onderwijs neurowetenschappen en technologie. MECAT's team van deskundigen, coaches, mentoren en trainers delen een filosofie die geworteld is in de moderne pedagogische aanpak van een nieuwe kijk op leren en opleiding te bieden. We onderscheiden ons van de concurrentie door de enige academie in dienst curricula dat innovatieve ontdekkingen op het gebied van psychologie, neurowetenschappen, en het onderwijs te integreren.

Ons hoofddoel is om de kennisbasis, zakelijk inzicht, en technische vaardigheden van onze trainees, in aanvulling op maat gemaakte strategische plannen voor de hele organisatie te ontwikkelen. Onze klanten moeten verwachten dat de gouden standaard krijgen in opleiding, zodat ze de dagelijkse uitdagingen van een snelle, voortdurend veranderende werkomgeving aan te pakken door middel van wetenschappelijk en in de praktijk beproefde oplossingen geworteld in het ontwerp-denken en groei mindset.

onze Curricula

Onze curricula zijn zorgvuldig ontworpen om trainees actief te leren, zodat de studenten worden betrokken in het materiaal, in plaats van passief te luisteren naar informatie over. Actief leren laat leerlingen om een ​​set van flexibele vaardigheden waar het materiaal wordt intuïtief te beheersen. Flipped klaslokalen, interactieve lezingen en open-source en bedrijfseigen digitale platforms zijn slechts voorbeelden van de gebruikte in onze trainingsmethodes. Kritische cognitieve vaardigheden worden geïntroduceerd door middel van methoden die de wetenschap van het leren om essentiële begrippen versterking gebruiken. Wij zorgen ervoor dat onze trainees groeien tot het onderwijs die wij bieden onder de knie, door hen te trainen op nieuwe cognitieve vaardigheden en fundamentele methoden te ontwikkelen en gebruik maken van hun kennis.

Optioneel Online / afstandsonderwijs Attendance

Studenten zijn ook toegestaan ​​om in te schrijven op MECAT op een online / afstandsonderwijs basis.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

MECAT

Deze cursus geeft u de mogelijkheid om uitgebreide kennis en begrip van de principes en praktijken van de bedrijfsvoering te krijgen. Dit omvat een inzicht van operations ... [+]

Over de cursus

Deze cursus geeft u de mogelijkheid om uitgebreide kennis en begrip van de principes en praktijken van de bedrijfsvoering te krijgen. Dit omvat een inzicht van operations management, human resource management, boekhouding, marketing management, corporate en financieel beheer en een inzicht op de belangrijkste ondernemersvaardigheden.

Doelgroep

Deze cursus wordt aanbevolen voor degenen die willen hun kennis en begrip van business management en ondernemerschap te bevorderen. Het zal ook verbeteren elke werknemer loopbaanperspectief.

leerdoelen

De cursus leert u hoe organisaties worden beheerd, de structuren en de doelstellingen die betrokken zijn, en hoe u de prestaties van een bedrijf te evalueren met behulp van key performance indicators (KPI's). U zult zich meer bewust van de bedrijfsvoering stijlen en de omgevingsfactoren beheer moet overwegen. U vindt de functie van human resource managers, operations managers, project managers en accountants weten. Deze cursus helpt u de persoonlijke kwaliteiten van een ondernemer en de belangrijkste factoren die een ondernemer zou moeten overwegen om succesvol te zijn te herkennen.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
MECAT

De cursus is bedoeld om de cursisten te voorzien van een sterke basis van de beginselen van voor- en vroegschoolse educatie. Het combineert de belangrijkste aspecten van ... [+]

Over de cursus

De cursus is bedoeld om de cursisten te voorzien van een sterke basis van de beginselen van voor- en vroegschoolse educatie. Het combineert de belangrijkste aspecten van de vroege onderwijs kindertijd en benadrukt de verschillende stadia van het leren die ontwikkeling te ondersteunen tijdens de vroege kinderjaren.

Doelgroep

Deze cursus is bijzonder nuttig voor de vroege kinderjaren leraren, vakcoördinatoren, curriculum ontwikkelaars, consultants in verband met pre-scholen, iedereen die verband houden met de vroege jeugd zorg, en voor degenen die van plan om een ​​pre-school te openen.

leerdoelen

Deze cursus kennismaken de cursisten met de basisbegrippen en theorieën van de vroege kinderjaren het onderwijs, samen met de praktische vaardigheden aanleren, klaar om de uitdagingen van diverse voorschoolse klaslokalen van de 21e eeuw aan te komen. De cursus introduceert ook stagiairs aan het conceptuele kader voor het ontwerpen en ontwikkelen van activiteiten die jonge leerlingen zou uitrusten met beginselen van het lezen, schrijven, luisteren en spreken vaardigheden. Trainees zal ook worden uitgerust met de kennis en vaardigheden om rekenvaardigheden, problemen oplossen en sociale vaardigheden in de kleuterschool kinderen te bevorderen door middel van blok spelen en wiskunde activiteiten.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
MECAT

Wees blij en effectief in de persoonlijke, sociale en carrière level! Deze cursus biedt 65 tips die negatief denken en stress kan verminderen en verander je mentaliteit a ... [+]

Over de cursus

Wees blij en effectief in de persoonlijke, sociale en carrière level! Deze cursus biedt 65 tips die negatief denken en stress kan verminderen en verander je mentaliteit als je onder druk. Geniet van het leren hoe om te gaan met moeilijke situaties, meer zelfvertrouwen, vergeven en gelukkig leven.

Doelgroep

Individuen verlangen om gelukkig leven met inbegrip van ondernemers, managers, bestuurders, studenten, teamleiders, of teamleden die op zoek zijn naar zelfverbetering.

leerdoelen

Deze cursus leidt u naar geluk te ontwikkelen door middel van interessante methoden. Het richt zich op het verminderen van stress, het omgaan met moeilijke situaties, welzijn, zelfvertrouwen, eigenwaarde, anger management, en het ontwikkelen van een houding van vergeving.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
MECAT

Dit is het vlaggenschip cursus in onze Afdeling Onderwijs dat educatieve planning, diverse educatieve methoden en strategieën benadrukt. Leerlingen maken kennis met de me ... [+]

Over de cursus

Dit is het vlaggenschip cursus in onze Afdeling Onderwijs dat educatieve planning, diverse educatieve methoden en strategieën benadrukt. Leerlingen maken kennis met de meest recente onderzoek en trends in lesmethoden en pedagogische technieken die zich richten op betrokkenheid van de student en begrip. Deelnemers kunnen de technieken en benaderingen besproken oefenen en begrijpen van de voordelen en beperkingen van elk.

Doelgroep

Leerkrachten en opvoeders die willen uitblinken in hun carrière en krijgen een beter begrip van de wetenschap van het leren en het laatste onderzoek ter ondersteuning van de wereldwijde trends in pedagogie.

leerdoelen

Bij de voltooiing van de cursus zullen de leraren kunnen beschrijven en hun persoonlijke theorie van het onderwijs en leren op basis van een kritische analyse van impliciete theorieën gevormd in de loop van de training te bespreken. De mogelijkheid om samen te vatten en debatteren over de voors en tegens van leraar-gecentreerd en leerling-gerichte lesmethoden en aangeven wat hun positie als leraar. Maak verslagen van gestructureerde, betrouwbare klaslokaal observaties en conclusies op basis van deze waarnemingen te tekenen.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
MECAT

Stakeholders en verwachtingen van de klanten, met elkaar verbonden supply chains, evoluerende technologie en naleving van regelgeving moeten allemaal worden beheerd om de ... [+]

Over de cursus

Stakeholders en verwachtingen van de klanten, met elkaar verbonden supply chains, evoluerende technologie en naleving van regelgeving moeten allemaal worden beheerd om de beste resultaten te bereiken. Deze vereisen risk management, planning, communicatie en implementatie voor alle organisaties.

Doelgroep

Deze cursus is gunstig voor bedrijven die dedicated risk management functies hebben; het zal hen up-to-date met alle aspecten van risicomanagement. Het is ook belangrijk voor de organisatie zonder risico management functies om praktische technieken en instrumenten van het risicobeheer te leren.

leerdoelen

Het belangrijkste doel van deze cursus is om te leren beheren van bedreigingen en het maximaliseren van kansen. De training is op maat gemaakt op basis van uw type bedrijf en de behoeften van de organisatie. Het zal u helpen om nieuwe vaardigheden te leren en te oefenen nieuwe technieken van risicomanagement.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
MECAT

BTW of “belasting over de toegevoegde waarde” wordt geheven op goederen en diensten gekocht door verhuizing bedrijven en hun klanten. Velen geloven dat de BTW is alleen i ... [+]

Over de cursus

BTW of “belasting over de toegevoegde waarde” wordt geheven op goederen en diensten gekocht door verhuizing bedrijven en hun klanten. Velen geloven dat de BTW is alleen in Europa van toepassing als er in feite deze belasting is gebruikelijk in de hele wereld. Op dit moment zijn ongeveer 145 landen in de wereld een BTW-uitvoering, en de OESO is bekend om te zeggen dat “de verspreiding van Value Added Tax de belangrijkste ontwikkeling in de belastingen in de afgelopen halve eeuw is geweest”. Omdat de BTW een aanzienlijke financiële impact op uw bedrijf, ongeacht de locatie kunnen hebben of dat u de klant of service provider, is het belangrijk dat managers in de verhuizing industrie hebben een goed begrip van wat de BTW is om onnodige kosten te vermijden . Als gevolg hiervan, is het verplicht voor alle landen, alle bedrijven om de relatieve informatie over de BTW.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
MECAT

Deze cursus introduceert de deelnemers op verschillende terreinen van de mode-industrie het bedrijfsleven, en geeft voorlichting in de manier waarop ze werken allemaal, e ... [+]

Over de cursus

Deze cursus introduceert de deelnemers op verschillende terreinen van de mode-industrie het bedrijfsleven, en geeft voorlichting in de manier waarop ze werken allemaal, en een inzicht in welk gebied de deelnemers zou willen werken. De deelnemers zullen een korte blik op de belangrijkste spelers en hun activiteiten binnen de industrie te nemen.

Doelgroep

De cursus biedt een uitstekende gelegenheid voor niet-fashion professionals om kennis op te doen om hun carrière of bedrijf te starten in de modewereld.

leerdoelen

De cursus omvat een geschiedenis van de mode zakelijke structuur en waar het nu is, is een blik op hoe de mode ontworpen en ontwikkeld, verschillende types van retailers, het kopen en fabricagemethoden, marketing en PR, en de loopbaan en zakelijke mogelijkheden in de industrie.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
MECAT

Deze cursus biedt een uitgebreide kennis van de evenementenbranche. De deelnemers worden onderwezen in de fundamentele aspecten van het organiseren van een evenement. ... [+]

Over de cursus

Deze cursus biedt een uitgebreide kennis van de evenementenbranche. De deelnemers worden onderwezen in de fundamentele aspecten van het organiseren van een evenement.

Doelgroep

Deze cursus wordt aanbevolen aan degenen die een baan te zoeken in event management en event managers die hun vaardigheden te verbeteren en hun carrière te verbeteren.

leerdoelen

De cursus zal u voorzien van tal van vaardigheden om met succes een evenement te beheren. U leert hoe te plannen, coördineren, implementeren en een evenement te evalueren.

Optioneel Online / afstandsonderwijs Attendance

Studenten zijn ook toegestaan ​​in te schrijven in deze cursus op een online / afstandsonderwijs basis.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
MECAT

Wanneer we reizen, uit eten, of een avond weg van huis, we genieten van 'gastvrijheid'. Deze cursus helpt u ontdekken verschillende aspecten van de huishouding, eten en d ... [+]

Over de cursus

Wanneer we reizen, uit eten, of een avond weg van huis, we genieten van 'gastvrijheid'. Deze cursus helpt u ontdekken verschillende aspecten van de huishouding, eten en drinken en facility management. Het zal u voorzien van de kennis over de verschillende zakelijke en operationele functies van de industrie.

Doelgroep

Leiders, toezichthouders, managers en alle medewerkers in het hotel en horeca

leerdoelen

Deze cursus richt zich op het ontwikkelen van professionele competenties als effectieve communicatie en klantenservice, informatietechnologie, teamwork en leiderschap. Bovendien, algemeen management van een hotel als organisatie met inbegrip van voedsel en drank, operaties, strategisch human resource management, verkoop en marketing in het hotel en horeca.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

MECAT is here for you