MECAT

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij MECAT

MECAT is een baanbrekend en vernieuwend opleidingsacademie die ongeëvenaard is in zijn forward-looking en wetenschappelijke aanpak van de opleiding en de opbouw van de creatieve, goed afgeronde professional. Actief leren vormt onze modus operandi.

Ons team van deskundigen, coaches, mentoren en trainers delen een filosofie die geworteld is in de nieuwste pedagogische aanpak, ondersteund door wetenschappelijke ontdekkingen om een ​​nieuwe kijk op het leren en opleiding te bieden.

Onze Geschiedenis

MECAT is een multinationale educatieve organisatie met kantoren in de Verenigde Staten, Verenigde Arabische Emiraten en Libanon. Onze reis begon in de vroege jaren 1990, de opleiding career professionals op het gebied van Business, Onderwijs, en Informatica. Onze stagiaires moment bezetten leidinggevende posities in hun vakgebied, en attribuut een groot deel van hun succes aan de hoge kwaliteit van het onderwijs door MECAT geleverd.

In 2000, MECAT stichtte de moderne universiteit voor het bedrijfsleven en de wetenschap, een van de meest succesvolle Libanese universiteiten in de nieuwe eeuw, met een engagement om hoger onderwijs te moderniseren in het Midden-Oosten. MECAT was in staat om veel van de archaïsche en klassieke aanpak in het onderwijs omver te werpen door te focussen op hands-on training en het bevorderen van creativiteit en innovatie.

MECAT De reis gaat verder met nieuwe kantoren in de Verenigde Staten van Amerika, waar het is op de hub van innovatie, technologie en creativiteit in de Silicon Valley van Californië. Onze nieuwe kantoren in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten in Dubai Knowledge Village brengen de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van het bedrijfsleven, onderwijs, sociaal werk, en onderzoek naar het Midden-Oosten, ervoor te zorgen dat het succes en de ontwikkeling hebben lukrake processen niet blijven, maar goed ontwikkelde en duidelijke individuele en organisatorische strategieën.

ONZE FILOSOFIE

MECAT is een baanbrekend en vernieuwend opleidingsacademie die ongeëvenaard is in zijn forward-looking en wetenschappelijke benadering van training. Wij streven ernaar om een ​​creatieve, succesvolle, goed afgeronde professioneel te bouwen. Actief leren vormt onze werkwijze en onze methoden maken gebruik van de nieuwste in de wereld van het onderwijs neurowetenschappen en technologie. MECAT's team van deskundigen, coaches, mentoren en trainers delen een filosofie die geworteld is in de moderne pedagogische aanpak van een nieuwe kijk op leren en opleiding te bieden. We onderscheiden ons van de concurrentie door de enige academie in dienst curricula dat innovatieve ontdekkingen op het gebied van psychologie, neurowetenschappen, en het onderwijs te integreren.

Ons hoofddoel is om de kennisbasis, zakelijk inzicht, en technische vaardigheden van onze trainees, in aanvulling op maat gemaakte strategische plannen voor de hele organisatie te ontwikkelen. Onze klanten moeten verwachten dat de gouden standaard krijgen in opleiding, zodat ze de dagelijkse uitdagingen van een snelle, voortdurend veranderende werkomgeving aan te pakken door middel van wetenschappelijk en in de praktijk beproefde oplossingen geworteld in het ontwerp-denken en groei mindset.

onze Curricula

Onze curricula zijn zorgvuldig ontworpen om trainees actief te leren, zodat de studenten worden betrokken in het materiaal, in plaats van passief te luisteren naar informatie over. Actief leren laat leerlingen om een ​​set van flexibele vaardigheden waar het materiaal wordt intuïtief te beheersen. Flipped klaslokalen, interactieve lezingen en open-source en bedrijfseigen digitale platforms zijn slechts voorbeelden van de gebruikte in onze trainingsmethodes. Kritische cognitieve vaardigheden worden geïntroduceerd door middel van methoden die de wetenschap van het leren om essentiële begrippen versterking gebruiken. Wij zorgen ervoor dat onze trainees groeien tot het onderwijs die wij bieden onder de knie, door hen te trainen op nieuwe cognitieve vaardigheden en fundamentele methoden te ontwikkelen en gebruik maken van hun kennis.

Optioneel Online / afstandsonderwijs Attendance

Studenten zijn ook toegestaan ​​om in te schrijven op MECAT op een online / afstandsonderwijs basis.

Locaties

Dubai

MECAT (Middle East Canadian Academy for Technology)

Address
Dubai Knowledge Village, Block 2A -G24
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten