Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Horizon International Flight Academy

Gebaseerd bij Al Ain International Airport en speciaal gebouwd voor de vlucht training, Horizon International Flight Academy heeft de benchmark voor de opleiding van piloten in het Midden-Oosten in te stellen.

Het hele jaar door zonnig en weersomstandigheden in Al Ain bieden minder dagen verloren als gevolg van slecht weer en het terrein heeft het extra voordeel van de presentatie van vele mogelijkheden voor beperkte macht scenario's, berg vliegen, en de woestijn training voorwaarden Wij leveren ongeëvenaarde vliegopleiding, het aanbieden van Helicopter Pilot cursussen. Onze medewerkers en studenten blijven gericht op het bereiken van de best mogelijke resultaten en daarom krijgen de best mogelijke voordelen voor de werkgelegenheid als een pilot.

Horizon Flight Academy

OVER ONS

Premier Flight Training Organization het Midden-Oosten

Horizon is een world-class vliegopleiding organisatie het leveren van innovatieve, op maat gemaakte training oplossingen voor commerciële en militaire klanten in Zuid-Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Met een 5.000 vierkante meter faciliteit op de internationale luchthaven Al Ain, Horizon vlucht trainingsprogramma maakt gebruik van state-of-the-art apparatuur en maakt gebruik van de beste middelen voor de opleiding van piloten doeleinden.

Goedgekeurd door de Verenigde Arabische Emiraten GCAA en EASA

Als voorbeeld hoge normen van de exploitatie en veiligheidseisen, Horizon opleidingen volgen het Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart (EASA), voorheen Joint Aviation Authority (JAA) syllabus. De opleidingen voor zowel vaste vleugels en draaivleugelvliegtuigen dragen de VAE General Civil Aviation Authority (GCAA) goedkeuring, en bovendien vaste vleugel opleidingen zijn goedgekeurd door het EASA.

Horizon biedt trainingen aan individuen en instellingen over de hele breedte van cockpitpersoneel, van Private Pilot License to Airline Transport Pilot License en vlieginstructeur Ratings. Het is de academie van de keuze voor commerciële pilot-opleiding Etihad Airways, en verzorgt ook opleidingen in de sectoren defensie en politie. De academie heeft opgelopen meer dan 70.000 vlieguren met meer dan 500 piloot en instructeur afgestudeerden.

Een Uitbreiding Footprint

Met de exponentiële groei voorspeld voor de luchtvaartindustrie, Horizon blijft haar opleiding expertise en klantenportefeuille uit te breiden. Met het doel om de toonaangevende vliegopleiding organisatie in Zuid-Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika, wordt Horizon bewegen in de Zuid-Aziatische markt, die haar opleiding expertise om een ​​breder klantenbestand.

Horizon is een joint venture-overeenkomst met Abu Dhabi Luchtvaart (ADA), een geavanceerde flight training faciliteit in Abu Dhabi gewijd aan het dienen wereldwijde commerciële en defensie klanten vast te stellen afgerond. De uitbreiding naar full motion simulator training bevordert Horizon heeft als missie om op het snijvlak van de vliegopleiding technologie en innovatieve leren terwijl het aanbieden van flexibele, kosteneffectieve, op maat gemaakte oplossingen aan haar klanten het handhaven van de hoogste normen van veiligheid, kwaliteit en efficiency.

Over Mubadala Development Company

De missie van de Mubadala Development Company is om expertise en middelen benutten om duurzame financiële rendement te genereren, bouwen bedrijven, clusters van expertise te ontwikkelen, en het creëren van nieuwe industrieën. De onderneming streeft naar een katalysator in het faciliteren van Abu Dhabi ambitieus 2030 plan om de lokale economie te transformeren.

Mubadala Aerospace, een Mubadala Development Company business unit helpt naar Abu Dhabi te vestigen als een wereldwijde aerospace hub, een hoeksteen van de economische strategie van diversificatie van de Emiraat's, door middel van de lange termijn, kapitaalintensieve investeringen. Mubadala Aerospace investeert intelligente wijze in een netwerk van internationale bedrijven die wereldklasse prestaties, innovatieve producten en diensten met toegevoegde waarde te leveren aan haar klanten, het smeden van wederzijds voordelige partnerschappen, en benutten van kansen in de markt.

Focussen op een waaier van sectoren zoals MRO, OEM, Aerostructures en Flight Training, haar portfolio van bedrijven zijn onder andere: ADAT, Sanad, Strata, SR Technics, Horizon, AMMROC en Piaggio Aero. Elk van deze bedrijven heeft bewezen expertise in hun vakgebied en treedt op met een wederzijds streven om best-in-class zijn. Huisvesting veel van deze faciliteiten van wereldklasse is de Nibras Al Ain Aerospace Park gelegen in de stad Al Ain Abu Dhabi. Dit park wordt gezamenlijk door Mubadala Aerospace en Abu Dhabi Airport Company (ADAC).

Door te investeren in lokaal talent, is Mubadala Aerospace het ontwikkelen van leiders van morgen het creëren van een omgeving waarin ze hun potentieel kunnen bereiken. Mubadala Aerospace biedt wereldklasse beurzen en stages bij high profile bedrijven die VAE Nationals met toegang tot de beste internationale programma's.

Mubadala Aerospace is ook investeren in onderzoek en ontwikkeling, het creëren van kennis kapitaal en het bevorderen van een eigen bodem basis van informatie die kan worden gebruikt om de wereldwijde luchtvaartindustrie te bevorderen en een concurrentievoordeel te behouden. Mubadala Aerospace levert leading edge oplossingen klaar voor gebruik binnen de lokale, regionale en wereldwijde aerospace markt.

Horizon Flight Academy

Onze visie, missie en waarden

Visie

Om de toonaangevende vliegopleiding organisatie in het Midden-Oosten, het ondersteunen van de groei van de regionale luchtvaart en het leveren van duurzame financiële rendementen voor onze stakeholders.

Missie

Door het leveren van innovatieve, world-class training oplossingen en voortdurend uitbreiden en aanpassen van ons aanbod, bieden we een uitzonderlijke trainingservaring voor piloten en kosteneffectieve, value oplossingen toegevoegd voor klanten.

Discipline

We zijn streng, systematisch en grondig het waarborgen van de hoogste normen van veiligheid, kwaliteit en efficiëntie in alles wat we doen.

World-class Standards

We zijn toegewijd aan het instellen van een nieuwe kwaliteit benchmark voor de regio. Wij streven naar innovatieve oplossingen om voortdurend verbeteren van onze service.

Werk van het team

We begrijpen de kracht van een team. We werken samen, het delen van verantwoordelijkheden en succes aan ons gemeenschappelijk doel te bereiken.

Klantgericht

Wij zijn vastbesloten om waarde toe te voegen voor onze klanten. Wij creëren op maat gemaakte programma's en 'op maat' oplossingen die voldoen aan hun individuele behoeften.

gedreven

We zijn gedreven om te slagen, het nakomen van ons mandaat en uitrusting van onze stakeholders met de middelen die ze nodig hebben om te groeien.

Horizon Flight Academy
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Horizon International Flight Academy

Het doel van de cursus is het trainen van bestuurders tot het vaardigheidsniveau dat noodzakelijk is om een ​​CPL (H) af te geven. De CPL is de vereiste vergunning indien ... [+]

Doel van de cursus

Het doel van de cursus is het trainen van bestuurders tot het vaardigheidsniveau dat noodzakelijk is om een ​​CPL (H) af te geven. De CPL is de vereiste vergunning indien u wenst om helikopters als een carrière vliegen. De Horizon CPL (H) cursus is beschikbaar voor de ab-initio stagiair piloten. Het is ontworpen om studenten van nul vlieguren nemen helemaal naar de afgifte van een GCAA CPL (H) licentie zonder voorafgaande vliegervaring vereist.

Syllabus van de cursus Theoretische kennis: 450 uur Flying Training: 137 uur (Minimum) Duur van de cursus: 53 weken (minimum)

Structuur van de Cursus

De CPL cursus is een full-time opleiding, bestaande uit computer based training en klassikale training. Het doel van de grond school is om aspirant-piloten met de theorie van de luchtvaart toe te rusten om te behouden en deze kennis toe te passen in het vliegen. De syllabus theoriekennis van de CPL (H) Geïntegreerde cursus komen de volgende onderwerpen:... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi
September 2019
Engels
Voltijd
53 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Horizon International Flight Academy

Het doel van de cursus is het opleiden van gekwalificeerde militaire vliegers naar een GCAA CPL (H) licentie te verkrijgen. ... [+]

Doel van de cursus

Het doel van de cursus is het opleiden van gekwalificeerde militaire vliegers naar een GCAA CPL (H) licentie te verkrijgen.

Syllabus van de cursus Theoretische kennis: 300 uur "Optionele" Flying Training: 15 uur Duur van de cursus: 21 weken

Structuur van de Cursus

De syllabus van de QMP (H) cursus komen de volgende onderwerpen:

Air Law Algemene kennis luchtvaartuigen incl. Instrumentatie Mass & Balance vliegtuigen Prestaties Flight Planning Human performance Meteorologie navigatie Radio Navigation operationele Procedures Beginselen van het vliegen Communicatie

Toelatingseise... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi
September 2019
Engels
Voltijd
21 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Horizon International Flight Academy

Het doel van de Instrument Rating training is om een ​​kandidaat op te leiden tot het niveau van bekwaamheid voor het verkrijgen van een instrument rating. ... [+]

Doel van de cursus

Het doel van de Instrument Rating training is om een ​​kandidaat op te leiden tot het niveau van bekwaamheid voor het verkrijgen van een instrument rating. Een Instrument Rating is nodig voor een pilot om te vliegen onder Instrument Flight Rules (IFR).

Syllabus van de cursus Theoretische kennis: 210 uur Flying Training: 50 uur Duur van de cursus: 17 weken

Structuur van de Cursus

De IR (H) cursus is een full-time opleiding, de syllabus behandelt de volgende onderwerpen:

Air Law navigatie Radio Navigation Communicatie Human performance Algemene kennis luchtvaartuigen AGK Instruments Meteorologie Flight Planning operationele Procedures ... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi
September 2019
Engels
Voltijd
17 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Horizon International Flight Academy

Het doel van de Flight Instructor Course is om de kandidaat te voorzien van de mogelijkheid om een ​​student te instrueren om de voorwaarden voor de afgifte van een vergu ... [+]

Doel van de cursus

Het doel van de Flight Instructor Course is om de kandidaat te voorzien van de mogelijkheid om een ​​student te instrueren om de voorwaarden voor de afgifte van een vergunning niveau.

Syllabus van de cursus Theoretische kennis: 125 uur Flying Training: 31,5 uren Duur van de cursus: 14 weken

Structuur van de Cursus

De FI (H) cursus is een full-time opleiding, de student-instructeurs de praktijk van de planning van klasse kamer les periodes en het ontwikkelen van hun capaciteit om op korte en lange briefings te geven. Tijdens deze fase wordt de student instructeur zal worden geleerd om aan te tonen en om alle oefeningen vanaf de rechterkant op zitting te evalueren.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Abu Dhabi
September 2019
Engels
Voltijd
14 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

HORIZON FLIGHT ACADEMY