Horizon International Flight Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij Horizon International Flight Academy

Gebaseerd bij Al Ain International Airport en speciaal gebouwd voor de vlucht training, Horizon International Flight Academy heeft de benchmark voor de opleiding van piloten in het Midden-Oosten in te stellen.

Het hele jaar door zonnig en weersomstandigheden in Al Ain bieden minder dagen verloren als gevolg van slecht weer en het terrein heeft het extra voordeel van de presentatie van vele mogelijkheden voor beperkte macht scenario's, berg vliegen, en de woestijn training voorwaarden Wij leveren ongeëvenaarde vliegopleiding, het aanbieden van Helicopter Pilot cursussen. Onze medewerkers en studenten blijven gericht op het bereiken van de best mogelijke resultaten en daarom krijgen de best mogelijke voordelen voor de werkgelegenheid als een pilot.

Horizon Flight Academy

OVER ONS

Premier Flight Training Organization het Midden-Oosten

Horizon is een world-class vliegopleiding organisatie het leveren van innovatieve, op maat gemaakte training oplossingen voor commerciële en militaire klanten in Zuid-Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Met een 5.000 vierkante meter faciliteit op de internationale luchthaven Al Ain, Horizon vlucht trainingsprogramma maakt gebruik van state-of-the-art apparatuur en maakt gebruik van de beste middelen voor de opleiding van piloten doeleinden.

Goedgekeurd door de Verenigde Arabische Emiraten GCAA en EASA

Als voorbeeld hoge normen van de exploitatie en veiligheidseisen, Horizon opleidingen volgen het Europees Agentschap voor de Veiligheid van de Luchtvaart (EASA), voorheen Joint Aviation Authority (JAA) syllabus. De opleidingen voor zowel vaste vleugels en draaivleugelvliegtuigen dragen de VAE General Civil Aviation Authority (GCAA) goedkeuring, en bovendien vaste vleugel opleidingen zijn goedgekeurd door het EASA.

Horizon biedt trainingen aan individuen en instellingen over de hele breedte van cockpitpersoneel, van Private Pilot License to Airline Transport Pilot License en vlieginstructeur Ratings. Het is de academie van de keuze voor commerciële pilot-opleiding Etihad Airways, en verzorgt ook opleidingen in de sectoren defensie en politie. De academie heeft opgelopen meer dan 70.000 vlieguren met meer dan 500 piloot en instructeur afgestudeerden.

Een Uitbreiding Footprint

Met de exponentiële groei voorspeld voor de luchtvaartindustrie, Horizon blijft haar opleiding expertise en klantenportefeuille uit te breiden. Met het doel om de toonaangevende vliegopleiding organisatie in Zuid-Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika, wordt Horizon bewegen in de Zuid-Aziatische markt, die haar opleiding expertise om een ​​breder klantenbestand.

Horizon is een joint venture-overeenkomst met Abu Dhabi Luchtvaart (ADA), een geavanceerde flight training faciliteit in Abu Dhabi gewijd aan het dienen wereldwijde commerciële en defensie klanten vast te stellen afgerond. De uitbreiding naar full motion simulator training bevordert Horizon heeft als missie om op het snijvlak van de vliegopleiding technologie en innovatieve leren terwijl het aanbieden van flexibele, kosteneffectieve, op maat gemaakte oplossingen aan haar klanten het handhaven van de hoogste normen van veiligheid, kwaliteit en efficiency.

Over Mubadala Development Company

De missie van de Mubadala Development Company is om expertise en middelen benutten om duurzame financiële rendement te genereren, bouwen bedrijven, clusters van expertise te ontwikkelen, en het creëren van nieuwe industrieën. De onderneming streeft naar een katalysator in het faciliteren van Abu Dhabi ambitieus 2030 plan om de lokale economie te transformeren.

Mubadala Aerospace, een Mubadala Development Company business unit helpt naar Abu Dhabi te vestigen als een wereldwijde aerospace hub, een hoeksteen van de economische strategie van diversificatie van de Emiraat's, door middel van de lange termijn, kapitaalintensieve investeringen. Mubadala Aerospace investeert intelligente wijze in een netwerk van internationale bedrijven die wereldklasse prestaties, innovatieve producten en diensten met toegevoegde waarde te leveren aan haar klanten, het smeden van wederzijds voordelige partnerschappen, en benutten van kansen in de markt.

Focussen op een waaier van sectoren zoals MRO, OEM, Aerostructures en Flight Training, haar portfolio van bedrijven zijn onder andere: ADAT, Sanad, Strata, SR Technics, Horizon, AMMROC en Piaggio Aero. Elk van deze bedrijven heeft bewezen expertise in hun vakgebied en treedt op met een wederzijds streven om best-in-class zijn. Huisvesting veel van deze faciliteiten van wereldklasse is de Nibras Al Ain Aerospace Park gelegen in de stad Al Ain Abu Dhabi. Dit park wordt gezamenlijk door Mubadala Aerospace en Abu Dhabi Airport Company (ADAC).

Door te investeren in lokaal talent, is Mubadala Aerospace het ontwikkelen van leiders van morgen het creëren van een omgeving waarin ze hun potentieel kunnen bereiken. Mubadala Aerospace biedt wereldklasse beurzen en stages bij high profile bedrijven die VAE Nationals met toegang tot de beste internationale programma's.

Mubadala Aerospace is ook investeren in onderzoek en ontwikkeling, het creëren van kennis kapitaal en het bevorderen van een eigen bodem basis van informatie die kan worden gebruikt om de wereldwijde luchtvaartindustrie te bevorderen en een concurrentievoordeel te behouden. Mubadala Aerospace levert leading edge oplossingen klaar voor gebruik binnen de lokale, regionale en wereldwijde aerospace markt.

Horizon Flight Academy

Onze visie, missie en waarden

Visie

Om de toonaangevende vliegopleiding organisatie in het Midden-Oosten, het ondersteunen van de groei van de regionale luchtvaart en het leveren van duurzame financiële rendementen voor onze stakeholders.

Missie

Door het leveren van innovatieve, world-class training oplossingen en voortdurend uitbreiden en aanpassen van ons aanbod, bieden we een uitzonderlijke trainingservaring voor piloten en kosteneffectieve, value oplossingen toegevoegd voor klanten.

Discipline

We zijn streng, systematisch en grondig het waarborgen van de hoogste normen van veiligheid, kwaliteit en efficiëntie in alles wat we doen.

World-class Standards

We zijn toegewijd aan het instellen van een nieuwe kwaliteit benchmark voor de regio. Wij streven naar innovatieve oplossingen om voortdurend verbeteren van onze service.

Werk van het team

We begrijpen de kracht van een team. We werken samen, het delen van verantwoordelijkheden en succes aan ons gemeenschappelijk doel te bereiken.

Klantgericht

Wij zijn vastbesloten om waarde toe te voegen voor onze klanten. Wij creëren op maat gemaakte programma's en 'op maat' oplossingen die voldoen aan hun individuele behoeften.

gedreven

We zijn gedreven om te slagen, het nakomen van ons mandaat en uitrusting van onze stakeholders met de middelen die ze nodig hebben om te groeien.

Horizon Flight Academy

Locaties

Abu Dhabi

Horizon International Flight Academy

Address
majlis Alain - Shakhboot Bin Sultan St - Abu Dhabi - United Arab Emirates
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoonnr.
+971 3 785 5550