English Training Lounge

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een Engels taalschool dat je de controle ...

Op Engels Training Lounge begrijpen we dat de moderne wereld niet stopt alleen maar omdat we het nodig hebben om! Dit is de reden waarom ETL biedt een Engels taalschool dat is zo flexibel als u hem nodig heeft. Wij leveren Engels taalonderwijs op een tijd en locatie van uw keuze! Wij zijn geen 9 tot 5 Engels als tweede school omdat we weten dat het leven 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Wij bij Engels Training Lounge zijn er trots op de wereld een Engels bieden als tweede taal school die is letterlijk binnen handbereik!

Engels Training Lounge - een Engels taalschool voor de wereldwijde klas

Welkom bij waar je wilt zijn!

OVER ENGELS TRAINING LOUNGE

  • Engels studeren op een tijd en plaats die bij u past
  • Studie met een ervaren leraar Engels
  • Verbinding maken met een wereldwijde Engels leerervaring

EEN BERICHT VAN ONZE STICHTER - DAN NEWTON

Engels Training Lounge ontstond in december 2009 als een idee dat ik moest verder te ondersteunen beroepsonderwijs ESL studenten aan een hogeschool was ik les aan in Riyad in Saoedi-Arabië. In 2011 werd Engels Training Lounge geregistreerd als een naamloze vennootschap en we gingen van een steungroep voor een Engels onderwijs en opleiding school met een wereldwijd bereik. Het was duidelijk dat de behoeften van veel Engels taal studenten waren niet in steen gebeiteld en dat iedere student hadden hun eigen specifieke Engels leren verlangens. We hebben samen een aantal onderzoeken om precies te weten wat voor soort Engels onderwijs en opleiding potentiële studenten wilden. De ontvangen gegevens toonden een grote hoeveelheid ontevredenheid met de traditionele ESL cursussen en dat veel van wat werd onderwezen in de klas had weinig tot geen relevantie voor de studenten academische of loopbanen. Met deze informatie wilde ik een Engels taal school die ging over de leerling te ontwerpen, het aanbieden van wat ze nodig hebben en willen om voor hen om het meeste uit hun leerervaring met ons te krijgen. Ik wist dat ETL had zo flexibel en zo gevarieerd in zijn Engels taalonderwijs en opleiding als de behoeften van elk van onze studenten. Kortom, hadden we specifiek in onze curricula te zijn en bieden zo veel Engels leerroutes, zoals vereist door alle ESL leerlingen.

Wij streven ernaar om 's werelds toonaangevende online en face-to-taal School / het bedrijf onder ogen zien en geloven dat de sleutel tot succes is eenvoudig cursussen die tegemoet te komen aan onze klanten en leerlingen behoeften. Afhankelijk van de eisen van de klant, kunnen we een volledig persoonlijk trainingsprogramma te leveren of indien nodig een meer gestructureerde, traditionele leerweg - allemaal op een tijd en plaats die handig is voor de leerling.

Ik hoop dat iedereen die komen om te studeren en te trainen met Engels Training Lounge over de best mogelijke en vooruitgang ervaring in hun Engels studies aan hun toekomstige doelen te bereiken.

Daniel Newton - Oprichter en directeur van het Engels Training Lounge, ETL

CURSUS EN OPLEIDING BLOKKEN

Onze cursussen een geleverd in opleiding blokken van 4, 6, 8, 10 of 12 uur met de optie om meer uren indien nodig add-on. Voor de zakelijke klant bieden wij een op maat gemaakte blok van de studie die is in lijn met hun specifieke Engels opleidingsbehoeften - (Training block uur afhankelijk van het verloop van de studie en het Engels eisen).

Vraag jezelf af: 'Waar moet ik wil zijn in het leven?'

Engels Training Lounge is gebaseerd op het principe dat het Engels taal die u verder zal nemen. Verder in je persoonlijke leven, verder in uw professionele leven en verder in uw academische leven. Het grootste geschenk Engeland heeft aan de wereld gegeven, is het Engels. Wij geloven dat iedereen heeft de mogelijkheid om te leren en te ontwikkelen kennis van het Engels, of een andere taal. Bij ETL zullen wij u dat een stap dichter bij het realiseren van uw volledige potentieel ... welkom naar waar je wilt zijn!

HOE HET WERKT

De Engels Training Lounge leermethode geeft de leerling de mogelijkheid om Engels in een zelfverzekerde en authentieke manier te spreken. Dit biedt een duidelijke verbetering in het luisteren en begrip van de leerling vaardigheden. Dit op zijn beurt leidt tot een meer vloeiende en ritmische Engels leesvaardigheid en uitspraak.

LESSEN

ETL biedt programma's van de studie die gemakkelijk in iemands levensstijl. ETL leerlingen verbinden met onze trainers in persoon of online via een aantal conferencing platforms, Skype @ ETL-Engels het meest populair zijn. Na elke 50 minuten les de leerling volgt een checklist van dingen die ze nu kunnen doen en zeggen in het Engels of de gekozen taal van de studie. Met de trainer helpt de leerling begint te benadrukken en hun fouten en gebieden van hun Engels / taal vaardigheden die verbetering behoeven te herkennen. Met de begeleiding van de ETL de leerling daadwerkelijk begint te ontdekken Engels of de taal van de studie voor zich!

Locaties

Abu Dhabi

Address
ETL, PO Box 95005
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten

Buenos Aires

Address
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentinië

Bogotá

Address
Bogotá, Bogota, Colombia

Rio de Janeiro

Address
Rio de Janeiro, Staat van Rio de Janeiro, Brazilië

Santiago

Address
Santiago, Stedelijk gebied rond Santiago, Chili

Buenavista

Address
Buenavista, Staat Mexico, Mexico

Buenos Aires

Address
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentinië

Bogotá

Address
Bogotá, Bogota, Colombia

Rio de Janeiro

Address
Rio de Janeiro, Staat van Rio de Janeiro, Brazilië

Santiago

Address
Santiago, Stedelijk gebied rond Santiago, Chili

Buenavista

Address
Buenavista, Staat Mexico, Mexico

Dubai

Address
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Bangkok

Address
Bangkok, Thailand

Beijing

Address
Beijing, Beijing, China

Delhi

Address
Delhi, India

Hanoi

Address
Hanoi, Hanoi, Vietnam

Hong Kong

Address
Hong Kong, Hongkong

Kuala Lumpur

Address
Kuala Lumpur, Federaal grondgebied van Kuala Lumpur, Maleisië

Riyadh

Address
Riyadh, Provincie Riyad, Saoedi-Arabië

Seoul

Address
Seoul, Seoul, Zuid-Korea

Sjanghai

Address
Sjanghai, Sjanghai, China

Singapore

Address
Singapore, Singapore

Taipei

Address
Taipei, Taiwan

Tokyo

Address
Tokyo, Japan

Jakarta

Address
Jakarta, Indonesië

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonië, Spanje

Berlijn

Address
Berlijn, Berlijn, Duitsland

Bern

Address
Bern, Kanton Bern, Zwitserland