Lees de Officiële Beschrijving

Wie we zijn

Convertas is een betrouwbaar adviesbureau dat organisaties helpt bij het ontwikkelen van hun activiteiten om hun doelstellingen te bereiken door de beste werkwijzen toe te passen.

Bij Convertas helpen we bedrijven hun prestaties te verbeteren en te groeien, nieuwe en betere manieren te vinden om dingen te doen. We bieden een reeks gespecialiseerde services voor alle bedrijfsdomeinen, waarbij we samenwerken met onze klanten om hen te helpen hun organisaties te ontwikkelen.

Convertas expertise van Convertas is gebaseerd op jarenlange ervaring met klanten uit verschillende industrieën, in het Midden-Oosten, Afrika, Europa en Azië.

Ons belangrijkste doel is om uw bedrijf te helpen zijn prestaties te verbeteren en te groeien door problemen te identificeren en op te lossen, nieuwe en betere manieren te vinden om dingen te doen. Of het nu gaat om een ​​grote onderneming, een kmo of een non-profitorganisatie, we helpen u bij het ontwikkelen van uw activiteiten, waardoor de kosten worden verlaagd.

Bij Convertas de brede waaier van diensten ons aanbod aantrekkelijk met veel uitdagingen en ontwikkelingskansen. Ons aanbod strekt zich uit tot alle terreinen van het bedrijfsleven en werkt hand in hand met onze klanten om hen te helpen de organisaties te ontwikkelen.

Wat we doen

Ons aanbod van consulting services is gericht op strategisch management en probleemoplossing in marketing, human resources, kwaliteit, financiën, inkoop en supply chain. Onze consultants staan ​​klaar om klanten te helpen bij het plannen en implementeren van projecten, hen te adviseren en te brainstormen om praktische resultaten te produceren en het strategisch denken te verbeteren.

Bij Convertas trainen we mensen op alle gebieden van het bedrijfsleven, waaronder management, personeelsbeheer, marketing, financiën, inkoop en logistiek, gericht op organisaties, managers en werknemers.

Onze missie

Convertas is een betrouwbaar adviesbureau dat organisaties helpt hun activiteiten te ontwikkelen om zich aan te passen aan hun doelstellingen, en de beste werkwijzen te gebruiken.

Wij helpen bedrijven hun prestaties te verbeteren en te groeien, door te plannen, problemen op te lossen en nieuwe en betere manieren te vinden om dingen te doen. We bieden een reeks gespecialiseerde services voor alle bedrijfsdomeinen, waarbij we samenwerken met onze klanten om hen te helpen hun organisaties te ontwikkelen.

Onze visie

Convertas visie van Convertas is om de betrouwbare adviseur te zijn in alle bedrijfssectoren over de hele wereld, een toonaangevend adviesbureau, vertrouwd voor zijn hoge niveaus van competenties in verschillende bedrijfssectoren.

Onze waarden

  • Excellentie: we streven ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden die hun verwachtingen overtreft
  • Integriteit: wat we beloven, zal worden geleverd. Het hebben van sterke morele principes is onze manier van leven. We leveren resultaatgerichte diensten.
  • Creativiteit: we creëren nieuwe kansen voor onze klanten door onze diensten, probleemoplossing en strategische planning.
  • Leiderschap: ons leiderschap is gebaseerd op de visie die we hebben die anderen inspireert en motiveert.

Training en ontwikkeling

We organiseren trainingen op alle gebieden van het bedrijfsleven, waaronder strategisch management, human resources management en marketing

Onze trainingsmethodologie

Omdat mensen zich niet veel herinneren van wat ze lezen of horen, vertrouwt onze methode meer op het gebruik van audiovisuele impact, dat effectiever is dan de stijl van de les. Presentaties, video's en simulatiemethoden hebben bewezen zeer effectief te zijn voor mensen om te onthouden.

Bovendien zijn doen en leren de beste manieren om te leren en te onthouden. Dit betekent het betrekken van de stagiair bij het leerproces door interactie, door het invullen van werkbladen en het aanzetten tot uitleggen en presenteren van wat is verworven.

Trainingssessies worden gedurende drie tot vijf opeenvolgende dagen gehouden in openbare gelegenheden in hotels in een conferentieopstelling of bij de klant als interne cursussen.

We behandelen ook individuele trainingsprogramma's (ITP's) voor personen die cursussen aanvragen die zijn afgestemd op hun werkterrein of op hun behoeften. Dit zijn één-op-één training in coachingstijl die voor de meesten beschikbaar is

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Convertas

Deze cursus geeft essentiële en diepgaande praktische technieken die je in staat stellen om uit te blinken op je werkplek. ... [+]

Deze cursus geeft essentiële en diepgaande praktische technieken die je in staat stellen om uit te blinken in je werkomgeving. In deze cursus leert u multidisciplinaire best practices, zoals hoe u een betere bedrijfsschrijver en een mastercommunicator kunt zijn.

Deze cursus richt zich ook op het belang van het bieden van uitzonderlijke interne en externe klantenservice en de impact hiervan.

Bovendien krijg je grondig de kans om de effecten van stress op de werkplek te bespreken en manieren om stress in een voordeel om te zetten. U zult ook leren hoe het beheersen van uw effectieve gebruik van tijd onvermijdelijk uw productiviteit zal verhogen en uw stressniveau zal verlagen. Een ander onderwerp waar je je in gaat verdiepen, is het organiseren en uitvoeren van een effectieve en professionele vergadering. Ten slotte zul je in detail leren hoe je je telefoonverwerkingsmogelijkheden kunt verbeteren.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
4 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Deze praktische cursus bereidt je voor op een opwindende carrière in Management. Verbeter uw vooruitzichten op loopbaanontwikkeling door dit programma te gebruiken als ee ... [+]

Deze praktische cursus bereidt je voor op een opwindende carrière in Management. Verbeter uw vooruitzichten op loopbaanontwikkeling door dit programma te gebruiken als een basis voor verdere studies op dit snelgroeiende gebied. Deze kwalificatie biedt een unieke, betaalbare, kosteneffectieve mogelijkheid voor studenten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de eisen van de concurrerende markt.

DoelenVerwerven van best practices in budgetteringBegrijp de strategische rol van kostenconceptenVerklaar de kostenconcepten voor het gebruik van kosteninformatie voor managementcontroleBeschrijf de rol van budgetten in het beheerprocesBespreek het belang van strategie en haar rol in de hoofdbegrotingBereid een hoofdbudget voor en leg de onderlinge verbanden uit tussen het ondersteunende schemaBegrijp de zero-base, activity-based en kaizen benaderingen van budgetteringVerklaar de essentie van besturingssystemenFlexibele budgetten ontwikkelen voor het evalueren van financiële prestaties op korte termijnIdentificeer verschillende kostenbeheersingsmaatregelenMeet en evalueer de prestatiesWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Deze cursus moet de deelnemers de kennis en vaardigheden bieden die nodig zijn om een ​​consistente visie te ontwikkelen voor het begeleiden van de acties, besluitvorming ... [+]

Deze cursus moet deelnemers voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een consistente visie te ontwikkelen voor het begeleiden van de acties, besluitvorming en toewijzing van middelen door een organisatie.

Strategische planning moet gebaseerd zijn op de waarde die de organisatie creëert voor haar klanten en moet de organisatie positioneren als een waardevolle partner voor die klanten.

DoelenMissie Visie en doelstellingen van een organisatieSWOT-analyse met een grondige studie van alle componentenVergelijk SOWT met andere hulpmiddelen (bijvoorbeeld PEST)Perceptie en het denken van onderbewuste niveausWaarden en normenSoorten strategieën en het gebruik ervanVoorbereiden van actieplannen voor de implementatie van een strategisch planImplementatie en monitoring van strategische plannenWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Deze cursus behandelt de nieuwste essentiële werkwijzen in prognoses, planning, inkoop, transport, warehousing en logistiek. Het heeft betrekking op het Supply Chain Oper ... [+]

Deze cursus behandelt de nieuwste essentiële werkwijzen in prognoses, planning, inkoop, transport, warehousing en logistiek.

Het heeft betrekking op het Supply Chain Operations Reference (SCOR) -raamwerk voor continue prestatieverbetering in de hele toeleveringsketen.

Leveranciers zijn belangrijke belanghebbenden om kwaliteit en resultaat te bepalen. Een goed beheer van de supply chain kan ervoor zorgen dat u met ondersteunende leveranciers werkt. Het implementeren van supply chain management levert de juiste output op, waarvoor een grote betrokkenheid van uw eigen managementteam vereist is.

DoelenHerken trends en moderne werkwijzen in supply chain en logistiek managementPraktijkvoorspelling en inventarisoptimalisatietechniekenBeoordeel artikelcategorieën en formuleer geschikte inkoopstrategieënBeschrijf de rol en doelstellingen van transportmanagement in de logistiekGebruik value-added warehousing-techniekenPas het Supply Chain Operations Reference (SCOR) -raamwerk toe voor het beheer van de supply chain-prestatiesWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Dit programma introduceert Business Intelligence (BI), hands-on, waarmee u grote hoeveelheden gegevens kunt opschonen, normaliseren en interpreteren. Je zult in staat zij ... [+]

Dit programma introduceert Business Intelligence (BI) , hands-on, waarmee u grote hoeveelheden gegevens kunt opschonen, normaliseren en interpreteren. Je zult in staat zijn om historische relaties op te bouwen, de huidige situatie te analyseren en toekomstige strategieën te voorspellen.

De toepassing van BI is grenzeloos en omvat operationele, tactische en strategische zakelijke beslissingen. Het omvat alle afdelingen en cascades naar alle gebruikers die gegevens opschonen, rapporteren, analyseren, modelleren, integreren en automatiseren.

In deze cursus gebruiken we MS Excel uitsluitend als een ultieme en direct beschikbare BI-tool waarmee u een exclusief niveau van expertise kunt ontwikkelen en onmiddellijke waarde toevoegt aan uw werk en bedrijf.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
4 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Creativiteit, problemen oplossen en besluitvorming helpt je niet alleen betere oplossingen te creëren, het zorgt ook voor een positieve ervaring die het aannemen van nieu ... [+]

"Verbeelding is belangrijker dan kennis. Want terwijl kennis alles definieert wat we momenteel kennen en begrijpen, verwijst verbeelding naar alles wat we misschien nog ontdekken en creëren. "Albert Einstein

Het is een proces dat u helpt bij het opnieuw definiëren van de problemen en kansen die u tegenkomt, nieuwe, innovatieve antwoorden en oplossingen bedenkt en actie onderneemt. De gebruikte tools en technieken maken het proces leuk, boeiend en samenwerken.

Creativiteit, problemen oplossen en besluitvorming helpt je niet alleen betere oplossingen te creëren, het zorgt ook voor een positieve ervaring die het aannemen van nieuwe ideeën versnelt. Nadat we de denkmechanismen hebben begrepen, zullen we je de methoden en hulpmiddelen bieden die je tijdens de sessies zult oefenen en die je kunnen helpen op je werk of in het leven, en van de meest alledaagse situaties tot de moeilijkste of ongebruikelijke.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Deze praktische cursus bereidt je voor op een opwindende carrière in management en leiderschap. Verbeter uw vooruitzichten op loopbaanontwikkeling door dit programma te g ... [+]

Deze praktische cursus bereidt je voor op een opwindende carrière in management en leiderschap. Verbeter uw vooruitzichten op loopbaanontwikkeling door dit programma te gebruiken als een basis voor verdere studies op dit snelgroeiende gebied. Deze kwalificatie biedt een unieke, betaalbare, kosteneffectieve mogelijkheid voor studenten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de eisen van de concurrerende markt.

DoelenWerving - positiebepaling, adverteren; interviewvaardigheden; selectie techniekenRetentie - inductie, oriëntatie, ontwikkeling, beloningenPerformance Management - het stellen van verwachtingen, belangrijke verantwoordelijkhedenTraining en coaching voor prestaties en het bieden van effectieve feedbackOverzicht van de wettelijke vereisten die HRM hanteertWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

De workshop is bedoeld voor managers die een gebrek hebben aan kennis op het gebied van boekhouding en financiën. Eigenaars en managers moeten vaak financiële overzichten ... [+]

De workshop is bedoeld voor managers die een gebrek hebben aan kennis op het gebied van boekhouding en financiën. Eigenaars en managers moeten vaak financiële overzichten ondertekenen en goedkeuren en de gegevens interpreteren.

Ze leren hoe ze informatie uit financiële overzichten kunnen gebruiken voor hun plannings- en beheerswerkzaamheden en hoe ze de prestaties van het bedrijf kunnen beoordelen aan de hand van financiële verklaringen (zoals het identificeren van onregelmatige variabelen voor de laatste periode, ...)

DoelenIdentificeer de functies van boekhoudkundige informatie in het besluitvormingsprocesUitleg elementen van financiële overzichtenVoer een basisanalyse uit van de financiële prestatiesGebruik boekhoudkundige informatie voor het nemen van beslissingenWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
3 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Effectief management van Human Resources wordt steeds meer gezien als een positieve invloed op de prestaties en het competitieve succes in zowel grote als kleine organisa ... [+]

Effectief management van Human Resources wordt steeds meer gezien als een positieve invloed op de prestaties en het competitieve succes in zowel grote als kleine organisaties. Aangezien human resources als belangrijker worden beschouwd voor organisatorisch succes, hebben veel organisaties zich gerealiseerd dat het de mensen in een organisatie zijn die een concurrentievoordeel bieden.

DoelenBegrijp het belang van mensen als de belangrijkste troef van de organisatieOntdek hoe een organisatie haar Human Resources moet beherenZoek met vertrouwen de juiste persoon op de juiste plek met het juiste pakket voordelenPersoneelsplanningGebruik de meest effectieve rekruteringsopties en moderne hulpmiddelenBegrijp de juiste beloningsfilosofie en -strategie en hoe ze hun effectiviteit kunnen maximaliserenOntwikkeling van human resources en de voordelen ervanWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Goede klantenservice kan worden beschouwd als de grote differentiator tussen bedrijven. Hoewel concurrerende producten vaak vergelijkbaar zijn en gemakkelijk kunnen worde ... [+]

Goede klantenservice kan worden beschouwd als de grote differentiator tussen bedrijven. Hoewel concurrerende producten vaak vergelijkbaar zijn en gemakkelijk kunnen worden gedupliceerd, is goede klantenservice een holistisch systeem dat een voortdurende organisatiebrede inspanning vereist, gedreven door de top en doordringt in alle aspecten van de organisatiecultuur. De resulterende klantgerichte organisatie wordt een geduchte concurrent waarvan het model niet eenvoudig kan worden gekopieerd.

In deze cursus bekijken we wat er nodig is om een klantgerichte organisatie op te bouwen. Casestudy's, zelfevaluatieoefeningen, toepassing van tools voor servicekwaliteit, videoclips met debriefs, mondelinge en schriftelijke vragen die resulteren in debatten en meer worden allemaal in deze cursus gebruikt, naast korte presentaties van consultants en deelnemers.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Deze cursus is bedoeld om de deelnemers de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn voor een grondige analyse van een project tijdens de planningsfase en de implem ... [+]

Deze cursus is bedoeld om de deelnemers de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn voor een grondige analyse van een project tijdens de planningsfase en de implementatiefase.

Deelnemers aan deze interactieve cursus leren alle kritische tools en technieken die nodig zijn om beslissingen te nemen om de succesvolle uitvoering van een project in een dynamische omgeving te optimaliseren

DoelenDe vaardigheid en het vertrouwen om een praktische projectplanningstechniek te gebruiken.Het vermogen om te bepalen of een project echt op tijd en binnen het budget kan worden opgeleverd.Een goed begrip van hoe de risico's te ontdekken die nodig zijn om aan een beperkte leveringsdatum te voldoen.Het vertrouwen om project-afwegingen duidelijk over te brengen.Stel haalbare doelen met klanten, managers en projectteamleden.De kennis van hoe de werkelijke projectvoortgang te registreren en vervolgens de projectbasislijn te gebruiken om variantie op te sporen en te beheren.De mogelijkheid om uw vragen te "kaderen" bij het analyseren van het projectplan om verborgen varianties op te sporenWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
3 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Deze praktijkgerichte cursus zal uw datamassage-, modellering-, integratie- en automatiseringsvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Je beheerst ook de normalisatie e ... [+]

Deze praktijkgerichte cursus zal uw datamassage- , modellering-, integratie- en automatiseringsvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Je beheerst ook de normalisatie en massering van ruisige gegevens, het opstellen van rapporten, analyse en afstemming.

Dit is een op Excel gebaseerde cursus waarmee u een nieuw niveau van expertise kunt ontwikkelen en direct waarde toevoegt aan uw werk.

DoelenPast Excel-rapportagetechnologie toe op het gebied van business, financiën en accounting door gegevenssnijden en -snijden, gegevens masseren en gegevensanalysevaardigheden te verbeterenGebruik draaitabellen en draaigrafieken om geautomatiseerd schrijven, analyseren en afstemmen van rapporten zo efficiënt mogelijk uit te voerenOntwikkel speciale flash- en managementrapporten door Excel te koppelen met Access, web, tekst, SQL en andere databasesHerhaal taken en genereer rapporten efficiënt door macro's op te nemen, uit te voeren en te bewerkenVerkrijg tal van tips en trucs die de efficiëntie verbeterenWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

De cursus is opgezet als een workshop waarbij deelnemers eerst een 'SWOT'-analyse voor de HR-functie in hun eigen organisatie uitwerken en vervolgens de verschillende noo ... [+]

De cursus is opgezet als een workshop waarbij deelnemers eerst een 'SWOT'-analyse voor de HR-functie in hun eigen organisatie uitwerken en vervolgens de verschillende noodzakelijke vaardigheden en competenties identificeren die hen in staat stellen om zowel hun individuele als departementale HR-leiderschap te ontwikkelen en te ontwikkelen. transformeren zichzelf in value adding managers.

De cursus zal ook gebruik maken van een mix van interactieve technieken zoals lezingen, case-study's en groepsdiscussies die tot doel hebben om het begrip te versterken en voorbeelden van internationale best practices te bieden.

DoelenOntwikkel technieken om hun interne HR-processen en -activiteiten te koppelen aan externe verwachtingenLeg uit wat de zes hedendaagse HR-competenties zijn die HR-professionalisme definiëren en die hen in staat stellen waardetoevoegende managers of professionals te wordenPas de nodige hulpmiddelen toe om elk van de zes competenties voor HR-leiderschap te beoordelen en te verbeterenVerdedig moderne HR-analytische hulpmiddelen en gebruik ze later in hun organisaties om bedrijfsintelligentiegegevens en -rapporten te genererenGenereer HR-informatie die het risico dat gepaard gaat met investeringen in menselijk kapitaal helpt minimaliserenCreëer een effectieve HR-afdeling die bedrijfsresultaten oplevertGenereer geschikte zakelijke beslissingenWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Deze cursus stelt u in staat om uzelf en uw HR-afdeling om te vormen tot een zakenpartner die in staat is resultaten te leveren en waarde toe te voegen aan uw organisatie ... [+]

Deze cursus stelt u in staat om uzelf en uw HR-afdeling om te vormen tot een zakenpartner die in staat is resultaten te leveren en waarde toe te voegen aan uw organisatie.

Deze cursus is gebaseerd op de nieuwste onderzoeken en best practices met betrekking tot personeelsbeheer. Het geeft nieuwe ervaringen en voorbeelden aan de deelnemers, maar ook inzichten en inzicht in wat een succesvolle HR-zakenpartner maakt.

De cursus maakt gebruik van een geïntegreerde mix van trainingsmethoden, waaronder lezingen, casestudy's, groepsactiviteiten en het delen van ervaringen. Deelnemers zullen verschillende HR-strategieën doorlopen, essentiële prestatie-indicatoren ontwerpen en de competenties identificeren die nodig zijn voor het succes van HR als zakenpartner.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

International Financial Reporting Standards (IFRS) zijn 's werelds meest toegepaste standaarden voor jaarrekeningen. Meer dan 120 landen vereisen of staan nu het gebruik ... [+]

International Financial Reporting Standards (IFRS) zijn 's werelds meest toegepaste standaarden voor jaarrekeningen. Meer dan 120 landen vereisen of staan nu het gebruik van de IFRS toe. Meer dan 7.000 overheidsbedrijven in de Europese Unie voldoen sinds 2005 aan de IFRS. De meeste andere landen passen de IFRS toe of hebben besloten hun nationale normen te convergeren met de IFRSs.

Deze vijfdaagse cursus biedt een gedetailleerd en gedetailleerd overzicht van alle belangrijke technische IFRS-vereisten en omvat illustratieve financiële overzichten, casestudy's, voorbeelden, dekking van de belangrijkste IFRSs en interactieve deelname van de deelnemers. Naast een beoordeling van de huidige IFRS, ontvangen cursisten ook een update over de belangrijkste nieuwe normen voor opbrengsten, leases en financiële instrumenten en de waarschijnlijke impact van hun acceptatie.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Het is moeilijk om de nodige voorschriften en procedures te creëren en te implementeren om verschillende soorten bedrijfsmiddelen te beheersen. Het beheersen van activa i ... [+]

Het is moeilijk om de nodige voorschriften en procedures te creëren en te implementeren om verschillende soorten bedrijfsmiddelen te beheersen.

Het beheersen van activa is in de eerste plaats gebaseerd op het vertrouwen van degenen die ze beheren. (Hoewel dit een belangrijke factor is, is het niet uniek voor het besturingssysteem.) Er wordt weinig aandacht besteed aan de evaluatie en definitie van risico's bij het instellen van methoden voor activabeheersing.

DoelenIdentificeer de verschillende soorten bedrijfsmiddelenBeschrijf de structuur en elementen van een intern controlesysteemActiviteiten voor activabeheer ontwikkelenLeg uit hoe u activabeheersactiviteiten effectief implementeertWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
4 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Deze cursus biedt leiderschapstraining en de vaardigheden die nodig zijn om jezelf en andere mensen te beheren en laat zien hoe uitstekend leiderschap organisaties transf ... [+]

Deze cursus biedt leiderschapstraining en de vaardigheden die nodig zijn om jezelf en andere mensen te beheren, en laat zien hoe uitstekend leiderschap organisaties transformeert. Er zijn grote uitdagingen voor de leiders van vandaag die organisaties willen vormen voor morgen.

Nieuwe modellen van leiderschap zijn in opkomst om deze uitdagingen aan te gaan, en deze ontwikkelingen vereisen een andere benadering van het denken over effectief leiderschap. Er is ook een toenemende vraag naar ethisch en boeiend leiderschap dat de prestaties en het welzijn van werknemers verbetert, evenals de prestaties van de organisatie.

DoelenBenadruk de kritische studie van leiderschap en de implicaties daarvan voor mondiaal leiderschapIntroduceer geselecteerde theoretische kadersLeid leiderschapstheorieën toe om te oefenenOntwikkel persoonlijke leiderschapsvaardigheden en -stijlWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Dit programma richt zich op de praktische vaardigheden die professionals moeten ontwikkelen en onderhouden om anderen te leiden en een agent van verandering te zijn. ... [+]

Dit programma richt zich op de praktische vaardigheden die professionals moeten ontwikkelen en onderhouden om anderen te leiden en een agent van verandering te zijn.

Dit programma begint met deelnemers de basisprincipes van leiderschap bij te brengen en gaat door met het aanleren van deelnemers waardevolle vaardigheden in interpersoonlijke communicatie, communicatie in kleine groepen, conflictbeheer, interculturele communicatie, schrijven en beheren van organisatorische veranderingen.

DoelenCommuniceer ideeën duidelijk, krachtig en opzettelijk om anderen te inspireren en te leiden om visie te creëren, cultuur vorm te geven en organisatiedoelstellingen te bereiken.Ontwikkel sterke interactieve communicatievaardigheden om relaties tussen teams, afdelingen en hiërarchische niveaus te versterken.Ontwikkel communicatiestrategieën voor teambuilding om effectief samen te werken voor een betere probleemoplossing en besluitvorming.Verander vernietigend conflict in constructief conflict terwijl je vertrouwen in de organisatie opbouwt en een productieve werkomgeving creëert.Herken culturele verschillen binnen en tussen organisaties en gebruik de beste communicatiepraktijken om begrip en goede wil te vergroten.Plan, introduceer en implementeer een succesvolle verandering met werknemersondersteuning in de complexe zakelijke omgeving van vandaag.Virtuele teams bouwen, beheren en leiden en strategieën implementeren om samenwerking en productiviteit te maximaliseren.Gebruik krachtige schrijfvaardigheden om effectieve berichten samen te stellen die de gewenste resultaten opleveren in verschillende zakelijke contexten.Wie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

De MSP-cursus geeft kennis over MSP®-principes, bestuursthema's en transformatiestromen gedefinieerd in het MSP®-raamwerk, een gerenommeerde standaard voor projectbeheer. ... [+]

De cursus Managing Successful Programs geeft kennis over MSP®-principes, bestuursthema's en transformatiestromen gedefinieerd in het MSP®-framework, een gerenommeerde standaard voor projectbeheer.

De rollen en verantwoordelijkheden van programmabeheer die in deze cursus worden uitgelegd, zullen uw vermogen om deel te nemen en aan de zakelijke vereisten van uw klanten te voldoen, bevorderen. Met deze training kunt u betere vaardigheden voor programmabeheer, verbeterd aanpassingsvermogen en flexibiliteit demonstreren bij het werken in een veranderlijke, steeds veranderende programmeeromgeving.

DoelenVerwerven van de relevante kennis en vaardigheden die MSP Foundation nodig heeftOntwikkel een goed begrip van hoe projecten in een programma passenBeschikken over een grondige kennis van en blijk geven van een sterke betrokkenheid bij de principes en processen van programmabeheerOntwikkel een oplossingsgerichte aanpak van risicovermindering, issue management, kwaliteitscontrole en stakeholder managementIn staat zijn de programmamanagementstrategie van een organisatie te bepalen en te sturenWie zou moeten bijwonenProfessionals werkzaam in een programmabeheersrolSenior projectmanagersProgrammabeheerdersOperationele managersQuality Assurance-professionalsmodules... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Succesvolle organisaties krijgen altijd meer kansen. Het is dan wanneer het beheren van de uitbreiding belangrijk wordt. Om een team meerdere projecten te laten beheren, ... [+]

Succesvolle organisaties krijgen altijd meer kansen. Het is dan wanneer het beheren van de uitbreiding belangrijk wordt. Om een team meerdere projecten te laten beheren, is er behoefte aan unieke technieken en hulpmiddelen. Deze training zal helpen bij het succesvol beheren van meerdere projecten tegelijkertijd.

DoelenBegrijp het verschil tussen één en meerdere projectbeheermogelijkhedenSleutelprincipes van projectmanagementMonitoring van meerdere projectenHoe praktische en relevante tools te maken voor het monitoren van meerdere projectenBeheer van meerdere projectbudgetten en financiënTijdigheids- en kwaliteitsstandaardtoepassing voor meerdere projectenHRM-principes voor meerdere projectenWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Microkrediet omvat de toewijzing van kleine leningen aan ondernemers of ambachtslieden die geen toegang hebben tot conventionele bankleningen. Microkrediet groeit vooral ... [+]

Microkrediet omvat de toewijzing van kleine leningen aan ondernemers of ambachtslieden die geen toegang hebben tot conventionele bankleningen. Microkrediet groeit vooral in ontwikkelingslanden, waar het micro-projecten kan uitvoeren en de activiteit en het creëren van rijkdom kan bevorderen.

Microkrediet wordt ook toegepast in ontwikkelde landen.

Deze cursus moet het broodnodige platform bieden om ervaringen uit te wisselen tussen beleidsmakers, bankiers en organisaties voor bedrijfsontwikkeling om op behoeften gebaseerde kredietregelingen voor de ontwikkeling van micro-ondernemers te ontwikkelen. Het zal een broodnodig platform bieden om ervaringen te delen en daardoor noodkredieten te ontwikkelen voor economische empowerment van jongeren.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Het gedrag van mensen wordt beïnvloed door de situatie, maar meer door hun begrip van de wereld om hen heen. Dat maakt sommige mensen moeilijk voor anderen. ... [+]

Het gedrag van mensen wordt beïnvloed door de situatie, maar meer door hun begrip van de wereld om hen heen. Dat maakt sommige mensen moeilijk voor anderen.

De meesten van ons hebben op een of ander moment met moeilijke mensen te maken. De stress van het omgaan met moeilijke mensen kan een gebrek aan productiviteit en terughoudendheid creëren om naar het werk te komen.

DoelenHet verschil in mensen begrijpenInzicht in menselijke gedragspatronen en personaBegrijpen waarom mensen moeilijk worden om mee om te gaanManipulaties van moeilijke mensen vermijdenVertrouwen ontwikkelen in het omgaan met een aantal verschillende soorten mensenToepassen van technieken voor conflictoplossingWoorden gebruiken die de-escaleren en kritiek effectief gevenAssertief gedrag toepassen en directe resultaten zienWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
3 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Deze praktische cursus bereidt je voor op een boeiende carrière in HR Management and Leadership. Verbeter uw vooruitzichten op loopbaanontwikkeling door dit programma te ... [+]

Deze praktische cursus bereidt je voor op een boeiende carrière in HR Management and Leadership. Verbeter uw vooruitzichten op loopbaanontwikkeling door dit programma te gebruiken als een basis voor verdere studies op dit snelgroeiende gebied.

Deze kwalificatie biedt een unieke, betaalbare, kosteneffectieve mogelijkheid voor studenten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de eisen van de concurrerende markt

DoelenBegrijp medewerkersbetrokkenheid en motivatieBegrijp de componenten van werknemersbetrokkenheidBegrijp de drivers en de enablers van medewerkersbetrokkenheidVerwerven van vaardigheden om werknemersbetrokkenheid te bevorderenOntwikkeling van human resources en de voordelen ervanWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Organisatieontwikkeling vergroot de rol van HR om een strategische partner in het bedrijf te worden. Deze cursus helpt je alles te weten over de ontwikkeling van organisa ... [+]

Organisatieontwikkeling vergroot de rol van HR om een strategische partner in het bedrijf te worden. Deze cursus helpt je alles te weten over de ontwikkeling van organisaties, van definitie tot applicaties.

Het zal de rol van human resources-ontwikkeling in de organisatie benadrukken om mensen en organisaties te helpen bij het effectief managen van verandering.

Deze cursus maakt gebruik van een combinatie van theorie en praktische toepassing van cursusconcepten. Deelnemers zullen deelnemen aan simulatie-oefeningen in combinatie met discussies over situaties uit het echte leven, waardoor ze een sterke kennis en vaardigheden kunnen verwerven.

DoelenBegrijp organisatorische ontwikkelingBeoordeel de bereidheid van de organisatie voor ontwikkelingHuidige data-analyse met betrekking tot organisatie-ontwikkelingStel een strategie voor organisatieontwikkeling opImplementeer verandermanagementprocessenWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

In deze cursus wordt een diepgaand inzicht gegeven in het vaststellen van de juiste maatregelen om werknemers te managen, maatregelen die in de eerste plaats een objectie ... [+]

In deze cursus wordt een diepgaand inzicht gegeven in het vaststellen van de juiste maatregelen om werknemers te managen, maatregelen die in de eerste plaats een objectief karakter hebben. Het beschrijft ook hoe effectieve functioneringsgesprekken moeten worden gehouden en benadrukt het belang van coaching als middel om de prestaties te verbeteren.

De cursus combineert theoretische en praktische methoden voor het leveren van inhoud. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze play-functioneringsgesprek vergaderingen en coachingsessies spelen.

DoelenDefinieer prestatiebeheer, de doelstellingen en verschillende verantwoordelijkhedenMaak een lijst van de belangrijkste fasen in een cyclus voor prestatiebeheer en beheer deze voor optimale resultatenOntwikkel tastbare en ontastbare prestatiemetingenCreëer bedrijfsgebaseerde doelstellingen, inclusief 'SMART'-doelen, maatregelen en key performance indicators (KPI's)Definieer coaching en vermeld de 5 stappen voor het uitvoeren van optimale coachingsessiesVoer effectieve functioneringsgesprekkenIdentificeer manieren om werknemers te belonen en te herkennenWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Lean-principes zullen worden uitgelegd en gebruikt om deelnemers te helpen begrijpen hoe processen kunnen worden verbeterd door middel van mapping in service- en producti ... [+]

Verschillende procesbeoordelingen worden gepresenteerd en besproken. Lean-principes zullen worden uitgelegd en gebruikt om deelnemers te helpen begrijpen hoe processen kunnen worden verbeterd door middel van mapping in service- en productieorganisaties. Deze cursus zal de deelnemers betrekken bij verschillende eenvoudige en complexe proces mapping oefeningen.

De cursus daagt de deelnemers uit door het gebruik van actuele casestudy's en scenario's. Hoorcolleges, groepsdiscussies en presentaties worden gebruikt om de leerdoelen te bereiken.

DoelenDefinieer processen en hun belang voor het goed functioneren van een organisatieIdentificeer de internationale normen voor benaderingen van processenBestudeer verschillende methodes voor procesbeoordelingGenereer procesanalysekaarten en maak proceskaarten voor verbeteringVerifieer de noodzaak om processen te meten als een verbeteringstoolWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Planning is zowel de meest kritische als de meest uitdagende fase van elke inkoopoperatie. Het geeft de richting aan hoe de functie de bevoorradingszekerheid van de organ ... [+]

Planning is zowel de meest kritische als de meest uitdagende fase van elke inkoopoperatie. Het geeft de richting aan hoe de functie de bevoorradingszekerheid van de organisatie wil veiligstellen.

Als het gaat om biedingsbeheer, zal een degelijk inkoopplan helpen om de vaak tegenstrijdige doelen van het genereren van besparingen en het bevredigen van interne klanten tegen elkaar af te wegen. In deze cursus geven we een grondige uitleg over hoe we de planning van inkoopdoelstellingen en -initiatieven kunnen benaderen.

We verdiepen ons in de verschillende kwalitatieve en kwantitatieve prognosetechnieken als ze betrekking hebben op voorraadplanning en we demonstreren hoe verschillende vendor-integratiestrategieën kunnen worden toegepast om operaties en projecten te ondersteunen.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Deze cursus biedt de deelnemers de nodige vaardigheden om hun projecten te plannen door projectscore-uitspraken en structuren voor de afbraak van projectwerk te maken. Da ... [+]

Deze cursus biedt de deelnemers de nodige vaardigheden om hun projecten te plannen door projectscore-uitspraken en structuren voor de afbraak van projectwerk te maken. Daarnaast kunnen deelnemers essentiële prestatie-indicatoren ontwikkelen voor het bewaken en beheersen van hun projectplanning en budget.

De cursus is ook bedoeld om de deelnemers te helpen bij het beoordelen van de haalbaarheid van hun projecten door kapitaalbudgettechnieken toe te passen. Ten slotte zullen deelnemers effectief de betrokkenheid van projectbetrokkenen plannen en hun verwachtingen beheren.

De cursus maakt gebruik van een mix van interactieve technieken, zoals korte presentaties door de consultant en de deelnemers en psychometrische beoordelingen. De cursus bevat ook het gebruik van een aantal groepsoefeningen en case-study's gevolgd door plenaire discussies.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Deze cursus richt zich op het verbeteren van de risicomanagementexpertise van de projectmanager, van de initiële planning tot de afsluiting van het project. Deelnemers zu ... [+]

Studies suggereren dat 90% van de projectproblemen kan worden voorzien door de toepassing van technieken voor projectrisicobeheer. Het proactief identificeren en beheersen van risico's verhoogt de nauwkeurigheid van de scope, het schema en het budget van het project aanzienlijk, evenals de tijd die het team besteedt aan het blussen van branden.

Deze cursus richt zich op het verbeteren van de risicobeheerexpertise van de projectmanager, van de initiële planning tot de afsluiting van het project. Deelnemers zullen alle cursusbeginselen toepassen op een werkgerelateerde case study die rechtstreeks uit hun werkomgeving wordt genomen. Wanneer de cursus is voltooid, kunnen studenten projectrisico's identificeren, analyseren, beantwoorden en beheersen.... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
3 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Op een hoger niveau is er behoefte aan communicatiestrategieën die zeer indrukwekkend zijn. Dit omvat zowel schriftelijke en mondelinge communicatie als lichaamstaal, rea ... [+]

Op een hoger niveau is er behoefte aan communicatiestrategieën die zeer indrukwekkend zijn. Dit omvat zowel schriftelijke en mondelinge communicatie als lichaamstaal, reacties, woordkeuze, redenering en al het andere.

Hoewel media- en PR-vaardigheden in toenemende mate vereist zijn voor elke gevestigde organisatie, moeten managers zich ook voorbereiden om uit te blinken in relevante vaardigheden.

DoelenMaak een geïntegreerde PR-strategieVerbeter uw interviewvaardighedenMaak effectief gebruik van online PR-optiesBeheer elektronische mediaMaximaliseer de mediasterkte van uw organisatieBegrijp de regels voor lobbycampagnesBeheer de verdiensten en minpunten van directe e-mailWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Deze cursus is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de "op onderzoek gebaseerde" behoeften van logistieke managers, directeuren en CEO's voor vaardigheden op het gebied va ... [+]

Deze cursus is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de "op onderzoek gebaseerde" behoeften van logistieke managers, directeuren en CEO's voor vaardigheden op het gebied van supply chain management.

Deze uitgebreide vijfdaagse trainingsworkshop zal zorgen voor een effectief en efficiënt gebruik van aanbestedingsvaardigheden. Leveranciers zijn belangrijke belanghebbenden om kwaliteit en resultaat te bepalen.

Strategisch management van de supply chain kan ervoor zorgen dat u samenwerkt met ondersteunende leveranciers. Het implementeren van supply chain management levert de juiste output op en vereist een grote betrokkenheid van uw eigen managementteam.

DoelenOefen een effectieve logistiek en supply chain managementAnalyse en onderzoek uitvoeren van lopende operatiesZorg voor organisatorische verbeteringen in de supply chainVergelijk in-house versus outsourcing van inhurenBegrijp het wettelijke kaderBeheer leveranciers; monitoring en evaluatieBreng kosten in verband met mijlpalenWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Deze cursus zal inkoop- en supply chain-professionals toerusten en ontwikkelen om ijverig en effectief met hun bevoorradingsbasis te kunnen werken, risico's te beperken e ... [+]

Het vermogen om risico's in een supply chain effectief te beheren, is een absolute vereiste in de vaardigheden van elke huidige supply chain-professional.

Deze cursus zal inkoop- en supply chain-professionals toerusten en ontwikkelen om ijverig en effectief met hun bevoorradingsbasis te kunnen werken, risico's te beperken en alle kansen te maximaliseren om een concurrentievoordeel te behalen op hun markt.

Deze cursus is zeer interactief en omvat groepsdiscussies, teamoefeningen, casestudies, individuele en groepspresentaties, video's en summatieve quizzen. Alle deelnemers krijgen verschillende kansen om de gevorderde kennis toe te passen en hun vaardigheden in Supply Chain Risk Management aan te tonen .... [-]

Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Deze praktische cursus in logistiek bereidt je voor op een spannende carrière in de logistiek. Verbeter uw vooruitzichten op loopbaanontwikkeling door dit programma te ge ... [+]

Deze praktische cursus in logistiek bereidt je voor op een spannende carrière in de logistiek. Verbeter uw vooruitzichten op loopbaanontwikkeling door dit programma te gebruiken als een basis voor verdere studies op dit snelgroeiende gebied. Deze kwalificatie biedt een unieke, betaalbare, rendabele mogelijkheid voor studenten

DoelenLeid een winnend logistiek team, afdeling of projectBegrijp de praktische en nieuwste technieken in logistiek managementStel anderen in staat om resultaten te behalen in logistiek managementZorg voor goede registratie, opslag, opslag en voorraden volgens de laatste bedrijfsvereistenZorg ervoor dat aan de opslag- en goederenvoorraadprincipes wordt voldaan.Beheer internationale logistiek van grotere schalen.Wie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Deze cursus zal theorieën over vraagplanning, modellen en beste praktijken toelichten die deelnemers zullen helpen omgaan met verschillende toekomstscenario's om een cont ... [+]

Deze cursus zal theorieën over vraagplanning, modellen en beste praktijken toelichten die deelnemers zullen helpen omgaan met verschillende toekomstscenario's om een continue stroom van inventaris tegen de laagst mogelijke kosten te verzekeren.

Deze cursus maakt gebruik van een mix van interactieve en hands-on technieken en korte presentaties door de consultant en de deelnemers. Er zullen veel individuele en groepsoefeningen zijn. De oefeningen zijn allemaal werkgerelateerd waarbij deelnemers de optimale oplossingen moeten berekenen of tekenen nadat ze het proces hebben begrepen.

DoelenVermeld de doelstellingen van het voorraadbeheer en vermeld hun impact op de kosten en klantenserviceMaak een juiste classificatie van de voorraad en gebruik best practices voor het specificeren en catalogiseren van artikelenGebruik wetenschappelijke prognosetechnieken om de vraag te voorspellen en de doorlooptijden beter te beherenDifferentiëring en categorisering van voorraadkostenelementenBereken de optimale bestelhoeveelheid en bepaal veiligheidsvoorraden en bestelmomentenWie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
3 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Convertas

Zakelijke ondernemingen lopen altijd risico. Dit risico kan risico's voor de besluitvorming, inschattings- en planningsrisico's, processen en procedures enz. Omvatten. De ... [+]

Zakelijke ondernemingen lopen altijd risico. Dit risico kan risico's voor de besluitvorming, schattings- en planningsrisico's, processen en procedures enz. Omvatten. Het is duidelijk dat fraude of andere vormen van misbruik van bedrijfsmiddelen een risico vormen.

Deze workshop combineert internationale normen voor verschillende soorten risicobeheer en is ontwikkeld door ervaren experts. De cursus is bedoeld om managers een gedegen kennis en financiële / auditprofessionals in staat te stellen de vaardigheden relevant te maken voor risicobeheer.

DoelenIdentificeer de verschillende soorten bedrijfsactiva,Beschrijf de structuur en elementen van een intern controlesysteem,Identificeer mogelijke bedrijfsrisico's en plan plannen om deze goed te beherenActiviteiten voor activabeheer ontwikkelen,Leg uit hoe u activabeheersactiviteiten effectief implementeert.Wie zou moeten bijwonen... [-]
Verenigde Arabische Emiraten Dubai
Open Inschrijving
Engels
Voltijd
5 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
212, Diamond Center 2, Arjan, Dubai
124534 Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Website
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten
Address
Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
Address
Istanboel, Istanbul, Turkije
Address
Kuala Lumpur, Federaal territorium van Kuala Lumpur, Maleisië