Youth for Understanding USA

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In het buitenland studeren

YFU's kenmerkende merk van culturele uitwisseling opent gedachten en harten, maakt leren mogelijk dat levens transformeert en helpt ons uiteindelijk om burgers van één wereld te maken. Hoewel het waar is dat alle reizen het perspectief verbreden en de reiziger blootstelt aan nieuwe ervaringen, transformeren de programma's van YFU wie je bent en veranderen ze permanent zoals jij dat ziet.

Studeer in het buitenland programma's

Door de uitwisselingservaring krijgen YFU-deelnemers intercultureel begrip, leren ze wederzijds respect kennen en ontwikkelen ze een gevoel van sociale verantwoordelijkheid. Uw ervaring in het buitenland geeft u leidinggevende competenties die nodig zijn om de uitdagingen aan te gaan en te profiteren van de kansen van een snel veranderende wereldwijde gemeenschap. YFU biedt programmering voor alle leeftijden waarmee je jezelf kunt onderdompelen in een andere cultuur, een nieuwe taal kunt leren en gelijkgestemde mensen kunt ontmoeten die in onze missie geloven.

Met YFU, zult u de nuances van een vreemde taal waarderen, en uw vertrouwen in nieuwe situaties testen. Hoewel je YFU-leeravontuur slechts korte tijd zal duren, zal je reis naar het buitenland een krachtige, levensveranderende impact hebben. Studeer in het buitenland met YFU om een ​​begrip van een verre plaats te ontwikkelen, en ook een begrip van een innerlijke plek.

Wanneer u lid wordt van YFU, sluit u zich aan bij een wereldwijd expertisenetwerk met bijna 65 jaar ervaring in meer dan 70 landen, waarvan er meer dan 40 beschikbaar zijn om in het buitenland te studeren. Van het voltooien van aanvragen en het aanpassen van uw reis tot aanpassing aan uw uitwisseling, onze ervaren Admissions Counselors en vrijwilligers zijn hier om u bij elke stap van de weg te ondersteunen.

 • Jeugdprogramma's (leeftijd 15-18): Kies uit traditionele jaar-, semester- of zomerprogramma's. Open voor Amerikaanse middelbare scholieren of pas afgestudeerden.
 • Klasuitstappen: een spannende gelegenheid voor mentors, hun middelbare scholieren en andere geïnteresseerde studenten om unieke culturele centra te verkennen gedurende 2-3 weken tijdens de zomervakantie.
 • Young Adult / Gap Year-programma's (afgestudeerd middelbare school tot 26 jaar): studeren en / of deelnemen aan vrijwilligersprogramma's. Open voor jonge volwassenen die klaar zijn om een ​​verschil te maken in de wereld van vandaag.

Word een wereldburger

Het verbazingwekkende aan studeren in het buitenland is dat de ervaring voor iedereen anders is. Wat u uit een internationale uitwisseling haalt, is uniek voor u:

 • Ontdek en ontwikkel persoonlijke sterke punten zoals zelfredzaamheid, vindingrijkheid en zelfvertrouwen
 • Krijg een nieuw, globaal perspectief en krijg een gevoel van sociale verantwoordelijkheid
 • Vergroot de vaardigheid in een andere taal
 • Ontmoet opmerkelijke mensen en bouw levenslange vriendschappen op
 • Bouwen aan betere besluitvorming, probleemoplossende en conflictoplossingsvaardigheden
 • Ontwikkel onafhankelijkheid van denken en aanpassingsvermogen in het omgaan met het onverwachte
 • Krijg een echt voordeel op universiteitstoepassingen
 • Verbeter wereldwijde carrièrekansen

Locaties

Washington

Address
Youth for Understanding USA
641 S St, NW

Washington, District of Columbia, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden