Youth for Understanding USA

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Waarom CCP met YFU?

YFU USA Community Colleges bieden veel voordelen om internationale studenten te helpen slagen in hun universiteitsprogramma's:

SUPPORT: Community colleges bieden kleinere klassen met meer persoonlijke aandacht van leraren. YFU USA heeft ook een speciale coördinator op elke campus om u te helpen met uw vragen en problemen.

COST: wilt u geld besparen? Community Colleges zijn goedkoper dan universiteiten van vier jaar, EN de partneruniversiteiten van YFU USA zijn akkoord gegaan met speciale collegegelden, waarmee u geld bespaart terwijl u werkt aan uw bachelordiploma.

DIVERSIFY YOUR CURRICULUM VITAE: Deelname aan een uitwisselingsprogramma van de YFU USA toont toekomstige werkgevers dat u over de nodige arbeidsethos en probleemoplossende vaardigheden voor een wereldwijde markt beschikt.

Wat kan YFU voor u doen?

ACADEMISCHE STEUN: Bij YFU weten we dat het belangrijk is om vanaf het begin een sterk academisch plan te hebben. Ons opgeleid personeel helpt u bij het kiezen van uw cursus en zorgt ervoor dat u "op schema" blijft voor overdracht na uw twee jaar durende programma.

TOEGANGSBEVOEGDHEID: De medewerkers van YFU USA en de coördinatoren op de campus helpen u bij het selecteren en aanvragen van een universiteit bij de overdrachtopties die beschikbaar zijn bij uw partnerkeuze.

Community College-programma

Als je tussen de 17 en 23 jaar oud bent en bent afgestudeerd aan het middelbaar onderwijs, kom je misschien in aanmerking om deel te nemen aan het YFU USA Community College Program (CCP)!

YFU USA biedt de volgende programma's

 • ESL om je Engelse niveau te verbeteren
 • Kloofervaring: semester of jaar
 • Academisch semester of jaar
 • Tweejarige Associate Degree met Pathways-optie

Ondersteunende diensten

Het netwerk van medewerkers en vrijwilligers van YFU USA biedt studenten de ondersteuning die ze nodig hebben in hun nieuwe leven in de VS:

 • Campuscoördinatoren om u te helpen bij het navigeren op uw school
 • Getrainde support managers om te helpen met eventuele problemen
 • Medische verzekering om u gezond te houden
 • Ervaren medewerkers die u begeleiden bij het visumproces
 • Luchthaven- en reisassistentie

2 2: Pad naar een bachelordiploma

Het CCP-programma van YFU USA kan je op weg helpen naar een bachelordiploma. Studenten die de tweejarige opleiding succesvol hebben afgerond, komen mogelijk in aanmerking voor overdracht naar een vierjarige universiteit! YFU USA community colleges bieden trajecten aan vele uitstekende universiteiten.

Slaapzaal of gastgezin? Het is jouw keuze.

YFU-studenten kunnen het echte Amerikaanse collegeleven in een slaapzaal ervaren of in een gastgezin wonen om het Amerikaanse gezinsleven te ervaren.

DORMITORY LIFE: Wonen op de campus biedt veel manieren om de overstap naar college gemakkelijker te maken:

 • Gemakkelijke toegang: alles gebeurt direct voor de deur!
 • Bespaar tijd: minder tijd op reis naar en van de campus betekent meer tijd om te studeren, spelen of slapen!
 • Doe mee: iemand in uw gebouw kan uw nieuwe beste vriend worden.

Locaties

Washington

Address
Youth For Understanding USA
641 S St, NW
Suite 200

DC 20001 Washington, District of Columbia, Verenigde Staten