York County Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

York County Community College ( YCCC ) is een geweldige plek om met je opleiding te beginnen, je vaardigheden te verbeteren of aan de carrière van je dromen te beginnen! York County Community College biedt haar studenten kleine klassen, met studentgerichte docenten en personeel, flexibele cursusroosters die passen bij werk en gezin, en een persoonlijke en uitdagende educatieve ervaring voor studenten van alle leeftijden.

York County Community College biedt academische, loopbaan- en transferprogramma's en dient ter bevordering van de culturele, economische en personeelsontwikkeling in York County en de staat Maine.

Bij York County Community College vieren we het individuele succes van elke student. Hoewel we academische vooruitgang erkennen als een belangrijk onderdeel van hun reis, waarderen we de waarde van levenservaring, persoonlijke ontwikkeling, zelfbewustzijn en het nastreven van leren. We zijn toegewijd om elke student in staat te stellen zijn volledige academische potentieel te bereiken en zijn persoonlijke doelen te bereiken.

Locaties

Wells

Address
College Drive,112
04090 Wells, Maine, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: