Wytheville Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Namens onze hele universiteitsgemeenschap - studenten, docenten, personeel en ons bestuur - Wytheville Community College ik je van harte welkom bij Wytheville Community College (WCC). We nodigen u uit om onze website te verkennen, te bellen of te e-mailen om meer te weten te komen over de lonende en uitdagende kansen die WCC te bieden heeft. WCC is hier om de inwoners van de provincies Bland, Carroll, Grayson, Smyth en Wythe, de stad Galax, de inwoners van Virginia en daarbuiten te dienen.

Onze programma's en diensten zijn ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van iedereen die we bedienen. Om zo goed mogelijk aan de behoeften van onze gemeenschappen te voldoen, heeft het college aanbiedingen op de Wytheville Campus, het Crossroads Institute in Galax, het Summit Center in Marion, en biedt het ook mogelijkheden voor dubbele inschrijving aan middelbare scholieren op hun respectievelijke middelbare scholen. WCC heeft aanbiedingen voor diegenen die geïnteresseerd zijn in dag-, avond-, weekend- en online cursussen.

WCC biedt een breed scala aan programma's: transferprogramma's voor de eerste twee jaar van een baccalaureaat, technische programma's ter voorbereiding op een succesvolle carrière, ontwikkelingscursussen om te helpen bij een succesvolle overgang naar de universiteit, personeelsontwikkeling om voorbereid te zijn op het werk en permanente educatie voor het leven van leren moeten we allemaal leiden. WCC is er trots op nu meerdere generaties gezinnen in onze gemeenschap te hebben gediend. We hopen dat u een van degenen zult zijn die ervoor kiezen om uw opleiding voort te zetten of uw werkvaardigheden te verbeteren door middel van onze krediet- en niet-kredietaanbiedingen. We hopen dat je je bij hen voegt.

Locaties

Online Verenigde Staten

Address
East Main Street,1000
24382 Wytheville, Virginia, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden