Westmont College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

In 1937 richtte Ruth Kerr een liberal arts college op, toegewijd aan het historische christelijke geloof. Wallace Emerson, de eerste president, zag een instelling voor zich die wedijverde met de beste hogescholen in het hele land, en hij zette de norm voor academische strengheid en uitmuntendheid die nog steeds van toepassing is.

In 1945 ontgroeide Westmont zijn faciliteiten in Los Angeles en verhuisde naar het voormalige landgoed van Dwight Murphy in Santa Barbara met zijn 125 hectare en mediterraan huis. Het verwerven van een ander pand en de voormalige Deane School for Boys voltooide de campus met de Pathways , stenen bruggen en tuinen van het voormalige landgoed.

Westmont behaalde in 1958 accreditatie en begon in de jaren zestig met de bouw van zijn campus en voegde negen grote gebouwen toe. In 1976 kreeg het college goedkeuring voor de inschrijving van 1.200 studenten. In 2007 keurde de provincie een bijgewerkt masterplan voor de campus goed en Westmont begon in 2008 met de eerste bouwfase.

Locaties

Online Verenigde Staten

Address
93108 Santa Barbara, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: