West Virginia Junior College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

West Virginia Junior College werd opgericht in 1892 in Charleston, West Virginia. WVJC breidde zijn programma-aanbod, studentendiensten en werkgeversdiensten uit naar Monongalia in 1922 en de provincies Harrison in 2002, door campussen op te richten in Morgantown, WV en Bridgeport, WV.

WVJC is voorop blijven lopen in het onderwijs om ervoor te zorgen dat studenten academische opties hebben die voldoen aan de eisen van een steeds veranderende, technologisch gedreven arbeidsmarkt. In de afgelopen jaren heeft WVJC, naast onze andere veelgevraagde programma's, programma's voor verpleegkunde en netwerkbeheer / beveiliging ontwikkeld om studenten te helpen profiteren van deze groeiende velden.

In 2011 ontwikkelde WVJC een online onderwijsaanbodplatform, bekend als WVJC Online, voor verschillende van zijn programma's. Het doel van deze online school was om studenten te ondersteunen die een balans moeten vinden tussen school en werk en gezin. WVJC Online streeft ernaar om hetzelfde serviceniveau te behouden dat studenten ervaren op de wooncampus. De WVJC Online-formule voor studentensucces en positieve loopbaanresultaten heeft zich verspreid naar de naburige staten Pennsylvania, Maryland, Ohio, Virginia en Kentucky, waardoor WVJC Online een regionale online universiteit is geworden die studenten kunnen vertrouwen.

Locaties

Online Verenigde Staten

Address
Willey Street,148
26505 Morgantown, West Virginia, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden