Wellesley College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Wellesley staat bekend om de voortreffelijkheid van het onderwijs, de schoonheid van de omgeving, de begaafde faculteit en de uniciteit van de campuscultuur.

Maar bovenal staat Wellesley bekend om de duizenden volbrachte, bedachtzame vrouwen die het al meer dan 100 jaar de wereld instuurt: vrouwen die een verschil willen maken.

Een transformatieve educatieve ervaring

Elk jaar worden zo'n 2.400 van 's werelds beste niet-gegradueerde vrouwen uitgedaagd om hun eigen hoogste persoonlijke en intellectuele verwachtingen te overtreffen. Het meesterschap van Wellesley-afgestudeerden demonstreert over het professionele en beroepsmatige spectrum, en de invloed die ze uitoefenen - of dat nu in hun eigen gemeenschap is of op het wereldtoneel - is een bewijs van een buitengewoon empowerende niet-gegradueerde ervaring.

De levendige academische gemeenschap van Wellesley hecht veel waarde aan een rigoureus, diepgaand onderzoek en een creatief, multidisciplinair denken. De collaboratieve benadering van studiebeurzen moedigt studenten aan om hun standpunten ter discussie te stellen, te bespreken en te verfijnen, niet alleen met elkaar, maar ook met onze faculteit van wereldklasse - vaak door rechtstreeks met hen samen te werken aan baanbrekende projecten.

Een Wellesley-opleiding bevordert de hoogste standaard van gereedheid voor de 'echte wereld' in zijn afgestudeerden, in termen van vermogen om te denken, te handelen en op zinvolle en effectieve wijze deel te nemen aan hun gekozen interessegebieden.

Het voordeel "Full-Engagement"

De academische filosofie van Wellesley met volledige betrokkenheid strekt zich uit tot de werking van het College zelf. De stem van de student staat hier centraal bij de besluitvorming; studenten dienen in belangrijke commissies van de Board of Trustees, nemen deel aan het facultaire onderzoek en dragen bij aan strategische planning.

Studenten nemen deel aan een breed scala aan buitenschoolse projecten: het College en de omliggende gemeenschap en het grotere Boston bieden honderden stages, pleitbezorgingsprojecten en de zeldzame voordelen om een ​​vitaal lid te zijn van de grootste academische 'hotspot' in het land.

Naar verluidt volledig geëngageerd tijdens Wellesley, dragen studenten dit gevoel van doelgerichte betrokkenheid en persoonlijke toewijding gedurende het hele leven. Het is het signaalteken van een Wellesley-vrouw.

Een wijdverbreide campusomgeving

Het gevoel voor de schaal van de adembenemende natuurlijke omgeving, waarin gebouwen zorgvuldig worden geplaatst, onderscheidt de fysieke omgeving van Wellesley in het klassieke New England-stadje Wellesley, Massachusetts, net buiten Boston.

De thuisbasis van toonaangevende instellingen zoals het Albright Institute, het Knapp Social Science Center, het Davis Museum, het Newhouse Center for the Humanities en de wereldberoemde Wellesley Centers for Women, Wellesley's middelen zijn niet alleen een magneet voor de omliggende gemeenschap en grootstedelijke gebieden. Gebied; ze trekken aandacht - en geleerden - van over de hele wereld.

Commitment to Women

Alles over Wellesley College getuigt van haar toewijding aan vrouwen en biedt hen een ongeëvenaarde educatieve ervaring die niet alleen respecteert wat het beste is van elk van hen, en hun eigen potentieel, maar ook van wat vrouwen onze wereld bieden.

Wellesley's Mission

"Om een ​​uitstekende opleiding in de kunsten te bieden aan vrouwen die een verschil in de wereld zullen maken."

Niet Ministrari sed Ministrare. "Niet om te worden bediend, maar om te dienen", verkondigt het motto van Wellesley, waarbij het de missie van het college vastlegt in vier Latijnse woorden: een uitstekende opleiding in de kunsten bieden aan vrouwen die een verschil in de wereld zullen maken.

Slimme, serieuze vrouwen kiezen voor Wellesley omdat het een van de beste vrije kunsteducaties - en totale leeromgevingen - overal beschikbaar biedt. Maar ze studeren af ​​met meer dan een hoog aangeschreven graad en vier gedenkwaardige jaren. Ze vertrekken als 'Wellesley-vrouwen', die op een unieke manier zijn voorbereid om betekenisvolle persoonlijke en professionele bijdragen te leveren aan de 'echte wereld' en er belangrijke invloeden van te maken.

'S Werelds meest vooraanstaande universiteit voor vrouwen, Wellesley staat bekend om intellectuele striktheid, haar geloof in het blijvende belang van dienstbaarheid (en dat geloof in de praktijk brengen), en de ontwikkeling ervan bij studenten van een inclusieve, pragmatische benadering van leiderschap.

Wellesley gelooft in

Het verschil maken

Elke vrouw kan en moet een zinvolle bijdrage leveren aan haar wereld. Er is een groeiende erkenning dat empowerment en leiderschap van vrouwen cruciaal zijn voor hun eigen vooruitgang en voor wereldwijde maatschappelijke verandering. Wellesley en alumnae hebben de intellectuele en sociale ontwikkeling en autonomie van vrouwen al meer dan 100 jaar ondersteund en verdedigd.

Gedisciplineerd denken

Onderzoek en intellectuele uitwisseling leiden tot gedisciplineerd denken. Wellesley daagt studenten uit om uitgebreid onderzoek te doen, nauwkeurig te ondervragen, en de creatieve sprongen te maken - het synthetiseren van uiteenlopende ideeën, perspectieven en ervaringen - die leiden tot nieuwe niveaus van begrip. Een samenwerkingscultuur (met onze faculteit van wereldklasse, maar ook met haar leeftijdsgenoten) verfijnt de intellectuele gewoonten van een student, verbetert haar oordeel en vergroot haar gevoel van meesterschap, terwijl ze haar leert een weloverwogen positie in te nemen en deze met overtuiging te verdedigen.

Diversiteit waarderen

Er is geen groter voordeel voor iemands intellectuele en sociale ontwikkeling - en voor de vitaliteit van een academische gemeenschap - dan de openhartige betrokkenheid bij en verkenning van onbekende gezichtspunten en ervaringen. Wellesley moedigt studenten aan om nieuwe ideeën uit te proberen, nieuwe actielijnen uit te proberen en authentiek te communiceren met anderen wier overtuigingen of keuzes de hunne uitdagen.

Pragmatisch leiderschap

Een hedendaagse liberale kunsteducatie moet echte leiderschapsvaardigheden verbeteren. De strengheid van een Wellesley-opleiding maakt deel uit van wat onze afgestudeerden zo effectief maakt "out in the world". Maar Wellesley-vrouwen leren ook om strategische denkers te zijn die omgevingen kunnen "lezen", hun uitdagingen kunnen uitvoeren en mensen samen kunnen brengen om een doel.

Service

Weten hoe te dienen is een sleutelelement van effectief leiderschap. Echte leiders inspireren in plaats van controle, en ze zetten hun intellect en energie in voor het harde werk om een ​​gevoel van betrokkenheid, verantwoordelijkheid en gemeenschappelijk doel te creëren bij het nastreven van een visie. Wellesley heeft zich lang gewijd aan het idee dat voormalig president van Wellesley, Diana Chapman Walsh, beschreef als 'betrouwbaar leiderschap' en dat dit ideaal onderschrijven een integraal onderdeel is van de Wellesley-ervaring.

Locaties

Wellesley

Address
Central Street,106
02481 Wellesley, Massachusetts, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden