Western Iowa Tech Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Westelijke Iowa Tech Community College is een door de overheid gesteunde uitgebreide community college ten dienste van de Iowa graafschappen Cherokee, Crawford, Ida, Monona, Plymouth, en Woodbury, die een gecombineerde bevolking van ongeveer 180.000 te hebben.

Een raad van bestuur negen leden biedt bestuur voor Westelijke Iowa Tech Community College. De bestuursleden worden gekozen uit de negen districten in de zes-county service gebied. Het College is geaccrediteerd door de Noord Centrale Vereniging van Hogescholen en scholen en wordt gereguleerd door de Iowa State Department of Education.

WITCC Missie Als een uitgebreide community college, onze missie is om de kwaliteit van het onderwijs te bieden en economisch verbeteren van de gemeenschappen die we bedienen.

Waarden & Guiding Principles

Student Learning - Wij waarderen de persoonlijke, intellectuele en professionele groei van onze studenten. Kwaliteit - We zijn toegewijd aan kwaliteit van onderwijs en diensten aan het succes van studenten en werkgever tevredenheid te maximaliseren. Toegang - We bieden toegang tot het college door het aanpakken van de behoeften van studenten met betrekking tot tijd, locatie en kosten. Diversiteit - Wij respecteren individuele verschillen en streven ernaar om de behoeften van onze diverse gemeenschappen te voldoen. Levenslang leren - Wij stimuleren een leven lang leren voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Academische vrijheid - We zijn toegewijd aan de vrije uitwisseling van ideeën en informatie die onze groei als een onderwijsinstelling bevordert. Gedeelde Governance - Wij geloven in gedeeld bestuur en onze medewerkers en studenten te stimuleren bij te dragen aan de ontwikkeling van het College. Efficiëntie en effectiviteit - Wij streven naar voortdurende verbetering en fiscale verantwoordelijkheid in onze educatieve programma's en diensten College. Toewijding - Wij hechten waarde aan een werkomgeving waarin wederzijds respect en samenwerking tussen het College en de medewerkers bevordert. Professionele Integriteit - We zijn toegewijd aan de hoge normen van ethiek en integriteit in onze relaties, onze professionele activiteiten en de prestaties van onze taken.

Strategische doel Een verdubbeling van onze student afmaakten in drie jaar

Strategische initiatieven met Strategies De drie belangrijkste strategische initiatieven met bijbehorende strategieën voor West Iowa Tech Community College in de periode vanaf 1 juli 2015 tot 30 juni, 2018, zijn:

Het creëren van een leeromgeving die toegang, betrokkenheid, en het succes bevordert Gebouw gewaardeerd en duurzame gemeenschap relaties aan geschoolde arbeidskrachten te bereiden Het plegen van elkaar, zodat we kunnen inzetten voor onze leerlingen.

Locaties

Sioux City

Western Iowa Tech Community College

Address
Western Iowa Tech Community College,
4647 Stone Avenue

51102-5199 Sioux City, Iowa, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 712-274-6400