West Hills College - Coalinga

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

West Hills College, Coalinga is een openbaar, tweejarig college in de stad Coalinga, Californië. Coalinga is centraal gelegen, halverwege tussen Los Angeles en San Francisco. West Hills College is volledig geaccrediteerd door de Accreditatiecommissie voor Community en Junior Colleges (Western Association of Schools and Colleges).

West Hills College bevindt zich in Central Valley in Californië, een van de meest productieve landbouwregio's ter wereld. De centrale locatie is ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in wonen en studeren in een kleine, landelijke gemeenschap terwijl ze toegang blijven houden tot veel van de belangrijkste attracties van Californië.

Coalinga is een kleine, veilige, landelijke gemeenschap op ongeveer 100 kilometer van Fresno, in het hart van Californië in de westelijke Verenigde Staten. Coalinga ligt op drie uur rijden van San Francisco en Los Angeles, evenals de nationale parken Yosemite, Sequoia en Kings Canyon en de dynamische kustlijn van Californië. Het droge, subtropische mediterrane klimaat is uitstekend geschikt voor buitenactiviteiten.

Locaties

coalinga

West Hills Community College District

Address
300 Cherry Lane
93210 coalinga, Californië, Verenigde Staten
Telefoonnr.
+1 559-934-2100

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden