Lees de Officiële Beschrijving

USC Gould is een elitewetenschool die zich inzet voor academische excellentie. Ons succes bestaat uit een faculteit van wereldklasse, een hechte en diverse studentenorganisatie, een goedgelegen campus, een interdisciplinair curriculum en een ondersteunend alumni-netwerk.

De faculteit is nationaal erkend voor zijn studiebeurs op veel gebieden, de interdisciplinaire focus, openbare dienstverlening en leiderschap in het vak. Onze kleine klas en de lage verhouding tussen hoogleraar en student creëren een intieme en collegiale leeromgeving.

USC Gould werd opgericht in 1900 en was de eerste law school van Zuid-Californië. Vanaf de eerste dagen van de school hebben we vrouwen en studenten van kleur ingeschreven. Vandaag onderhouden we een van de meest uiteenlopende studentenpopulaties van de natie en schrijven we de meest internationale studenten in. Dit creëert een omgeving die een breed scala aan perspectieven en ervaringen bevordert.

Onze locatie in Los Angeles biedt studenten enorme kansen op een van de beste legale markten en drukste rechtbanken in de Verenigde Staten.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Zomercursussen

University of Southern California USC Gould School of Law

USC Gould's Summer Law en Engels (SLE) vier weken durende programma bouwt een basis in juridische kennis en versterkt uw Engelse spreek- en schrijfvaardigheid. Het progra ... [+]

Zomerwet en Engels (SLE)

USC Gould's Summer Law en English (SLE) is een vier weken durend programma dat uw Engelse spreek- en schrijfvaardigheid versterkt en u helpt een basis te leggen voor toekomstige juridische studies in de Verenigde Staten.

Het programma van deze zomer loopt van 15 juli - 9 augustus 2019.

SLE is ontworpen voor internationaal:

advocatenbedrijfsjuristzakelijke professionalsambtenarenrechtenstudenten, in het bijzonder zij die hun eerste rechtenstudie (LLB of gelijkwaardig) al hebben behaald of binnenkort zullen verdienen en geïnteresseerd zijn in het volgen van juridische studies in de VSiedereen die geïnteresseerd is in het Amerikaanse rechtsstelsel en die een niet-wetse undergraduate-graad heeft behaald buiten de Verenigde Staten... [-]
Verenigde Staten South Los Angeles
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

University of Southern California - Campus Tour

Is the U.S. bar exam right for you?

LLM Degree Career Opportunities

Admit Day at USC Gould School of Law