University of California, San Diego - Extension International Programs

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij de internationale programma's van de University of California San Diego Extension

Internationale programma's van UC San Diego Extension bieden instructie van de hoogste kwaliteit, waarin mensen hun volledige potentieel kunnen leren. Hoogwaardige academici, gecombineerd met onze uitstekende campusfaciliteiten, studentenondersteunende diensten en een idyllische natuurlijke omgeving, garanderen de best mogelijke kansen voor uw succes en tevredenheid.

UC San Diego Extension International Programs is de perfecte keuze voor, universitair krediet, professionele certificaatprogramma's en Engelse taalcursussen.

De voordelen van een internationale ervaring motiveren duizenden mensen om elk jaar in de Verenigde Staten te studeren. Als je academische vooruitgang en ontwikkeling van vaardigheden zoekt om je carrière een boost te geven, zul je je interculturele begrip verbeteren en een competitief marktvoordeel behalen. Na 9 maanden aaneengesloten studies, kunt u een optionele praktijkopleiding (OPT) aanvragen en een arbeidsvergunning krijgen om gedurende 12 maanden in de VS te solliciteren. De inzet van University of California San Diego (UC San Diego) voor academische excellentie wordt weerspiegeld in de hoge kwaliteit van het onderwijs en het curriculum in de programma's die op deze site worden beschreven. Wij heten u welkom in UC San Diego en kijken ernaar uit u te helpen aan de ervaring van uw leven!

Wij heten u welkom in UC San Diego en kijken ernaar uit u te helpen aan de ervaring van uw leven te beginnen!

accreditatie

UC San Diego is geaccrediteerd door de Western Association of Schools and Colleges (WASC). UC San Diego Extension - zoals alle andere UC San Diego scholen, hogescholen en afdelingen - is geaccrediteerd door WASC via de universiteit. Alle cursussen en certificaatprogramma's aangeboden door UC San Diego Extension zijn ontwikkeld en beheerd in overeenstemming met het Extension-beleid en de voorschriften van de Academische Senaat van de Universiteit van Californië.

studenten

UC San Diego Extension International-programma's bieden u de vaardigheden en concurrentievoordeel om u te helpen uw studie- of carrièredoelen te bereiken. Veel van onze studenten vinden verder succes in de VS of hun thuisland na hun studie aan de UC San Diego Extension.

“Na het voltooien van een Quantitative Finance Master aan een andere universiteit, was mijn doel om een goed afgerond, uitgebreider professioneel profiel te bereiken dat mijn Quantitative Finance-achtergrond zou versterken door mijn werkingsspectrum uit te breiden binnen zakelijke toepassingen in de echte wereld. UC San Diego heeft me geholpen deze doelen te bereiken door middel van zowel de certificaten Project Management als Business Management. Ik voel me nu bekrachtigd met een diverse set tools in verschillende disciplines. Of het nu gaat om financiën, zaken, boekhouding of projectbeheer, de certificaten die ik bij UC San Diego heb genomen, hebben de waarde die ik kan bieden aan een bedrijf en aan elke onderneming waarin ik me wil wagen, echt verhoogd.

Ik zou de programma's bij UC San Diego zeker aanraden aan iedereen die zijn naam wil koppelen aan een prestigieus onderwijssysteem dat tot de beste ter wereld behoort. ”

Felipe Correa Maal (Colombia)

128797_north-campus-at-dusk-exposure-edited.jpg

San Diego

San Diego staat bekend als de beste stad van Amerika en heeft meer dan 100 kilometer aan prachtige stranden, bergen tot 2.000 meter en het beste klimaat het hele jaar door in de Verenigde Staten. De gemiddelde temperatuur van San Diego is 21 ° Celsius, met milde winters en perfecte zomers. Als de op een na grootste stad van Californië en de achtste grootste stad in de Verenigde Staten, is San Diego vol leven en cultuur. San Diegans zijn ontspannen, vriendelijke en actieve mensen met zeer uiteenlopende culturen en achtergronden.

Universiteit van Californië, San Diego

Gelegen aan meer dan 5 vierkante kilometer bos met uitzicht op de Stille Oceaan, de Universiteit van Californië, heeft San Diego een werkelijk spectaculaire locatie en de rijke intellectuele omgeving van een van de 15 beste universiteiten ter wereld. UC San Diego is opgericht door uitzonderlijke wetenschappers die niet bang waren om risico's te nemen om conventionele wijsheid opnieuw te definiëren. Vandaag blijft de universiteit innovatie stimuleren om de samenleving vooruit te helpen, economische groei voort te stuwen en onze wereld te verbeteren. Sinds enkele jaren staat UC San Diego op de eerste plaats van de openbare universiteit in de natie door Washington Monthly, op basis van de positieve impact van de universiteit op het land.

Universiteit van Californië, San Diego Extension

De Universiteit van Californië, San Diego Extension, is de afdeling voor beroepsopleiding en openbare dienstverlening van UC San Diego. UC San Diego Extension-cursussen worden gegeven door instructeurs die deskundig zijn in hun vakgebied en bieden de meest geavanceerde kennis en een geavanceerd inzicht in een breed scala van industrieën. Uitbreidingsstudenten profiteren van onmiddellijk toepasbare informatie, een professioneel en academisch netwerk van collega's en een beter begrip van de Amerikaanse cultuur.

128798_1_UCSanDiegoPublications_ErikJepsen.jpg

Internationale programma's van UC San Diego Extension

UC San Diego Extension International Programs bevindt zich op de prachtige en prestigieuze UC San Diego-campus. International Programs is het onderdeel van UC San Diego Extension dat internationale studenten en professionals kansen biedt om in het buitenland te studeren aan de University of California, San Diego. UC San Diego Extension International-programma's omvatten: Engelse taalcursussen en docent Engels als vreemde taal (TEFL) certificaten aangeboden door het UC San Diego English Language Institute; certificaten in bedrijfs- en projectbeheer; en universitaire kredietprogramma's waarmee studenten lessen kunnen volgen bij bijna alle academische afdelingen op de campus van de University of California, San Diego.

Naast ons cursusaanbod, heeft International Programs zeer ervaren internationale studentenservicemedewerkers om te helpen met elk aspect van studeren in het buitenland.

instructeurs

UC San Diego Extension heeft uniek gekwalificeerde instructeurs die het allerbeste onderwijs en training bieden. Bij UC San Diego Extension zijn we trots op onze instructeurs en geloven dat ze het hart zijn van de extensie-ervaring. Omdat voorlichtingsinstructeurs zorgvuldig zijn geselecteerd en experts in hun vakgebied, brengen ze zowel up-to-date vakkennis als een passie voor het delen van hun kennis in de klascontext.

Locaties

San Diego

Address
University of California, San Diego
San Diego, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden