University of California, Berkeley

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Schittering in actie

Het Berkeley International Study Programme (BISP) biedt de mogelijkheid voor kortstudeerstage in het buitenland aan de University of California, Berkeley en cultuurrijke University of California, Berkeley . Liefkozend "Berkeley" of "Cal" genoemd, is het beroemd om zijn topwetenschappers, sociaal activisme, innovatie en diverse studentenlichamen. Met andere woorden: 'Brilliance in Action'.

De professoren van Berkeley zijn enkele van de beste in hun vakgebied, bezig met baanbrekend onderzoek, innovatief denken, inspirerend onderwijs en dienstverlening aan de samenleving. Niet minder dan zeven van de huidige faculteit van de universiteit hebben de Nobelprijs, waarmee het niveau van deskundigheid wordt getoond dat wordt aangeboden aan deze premier universiteit. In onze geglobaliseerde wereld blijft UC Berkeley beroemd om vrije meningsuiting en doordacht debat te bevorderen, omdat de wereld van werk en sociale netwerken steeds meer gediversifieerd worden.

De campus is levendig en levendig met een aantal van de beste niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten uit Californië en over de hele wereld, die zich actief bezighouden met het leven op de campus en in de gemeenschap. De campus en de omliggende gebieden zijn rijk aan cultuur, met onbeperkte mogelijkheden om het leven in Californië en de VS te ervaren

Dankzij het voortdurende onderzoek en de academische uitmuntendheid van de universiteit staat UC Berkeley aan de top van meerdere wereldranglijsten. Elk jaar is het volgens de Times Higher Education uitgeroepen tot een van 's werelds ' Elite Six 'wereldwijde universitaire merken . Bovendien is UC Berkeley uitgeroepen tot de nummer één openbare universiteit in de Verenigde Staten in de wereldwijde ranglijsten van universiteiten van 2020 US News en World , zoals in de afgelopen jaren.

Zoveel te zien, zoveel te doen!

De campus van Berkeley bruist van het leven, met meer dan 42.000 studenten uit Californië en de rest van de wereld om een dynamische en onderling verbonden gemeenschap te creëren . Dagelijkse activiteiten, uitvoeringen en evenementen komen veel voor op de campus en in de omgeving en zijn toegankelijk voor zowel de studentenpopulatie als het grote publiek.

BISP-studenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan studentengroepen , waarvan er meer dan 1.000 beschikbaar zijn om uit de hele campus te kiezen.

Studenten reizen vaak naar leuke en opwindende plekken in Californië. Gemeenschappelijke uitstapjes zijn in de buurt van San Francisco, Napa Valley, Lake Tahoe, Yosemite en langs de kuststranden naar Los Angeles, Hollywood en San Diego. Tijdens schoolpauzes kunnen ze buiten Californië gaan naar Las Vegas, de Grand Canyon, de Pacific Northwest naar Oregon of Washington, New York, Chicago, Florida, Texas, of een bepaalde favoriet is Hawaii.

Locaties

Berkeley

Address
Berkeley International Study Program
Department of Sociology
410 Barrows Hall

4720-1980 Berkeley, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden