Union County College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Als de eerste community college in New Jersey, zet het Union County College zich in om toegankelijk en betaalbaar vrijzinnig kunstonderwijs te bieden aan inwoners van Union County. Onze focus op excellentie drijft onze missie om nieuwe programma's en cursussen te ontwikkelen die de steeds veranderende wereldwijde eisen weerspiegelen.

Onze missie wordt geleid door onze toewijding om studenten in staat te stellen hun doelen te bereiken door inwoners van Union County toegang te bieden tot hoogwaardig en betaalbaar hoger onderwijs. Als uitgebreide gemeenschapscollege met een diverse studentenpopulatie bieden we loopbaanprogramma's, overdrachtsprogramma's, ontwikkelingseducatie en mogelijkheden voor levenslang leren, met een focus op uitmuntendheid in alles wat we doen.

Union County College zet zich in om Union County te dienen in een omgeving die gericht is op het succes van studenten. Het College streeft ernaar om studenten een gevoel van verantwoordelijkheid voor hun eigen ontwikkeling en begrip van hun verplichtingen als leden van een democratische samenleving te bevorderen.

Locaties

Cranford

Address
Springfield Avenue,1033
07016 Cranford, New Jersey, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: