Udacity

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Onze Missie

Onze missie is om toegankelijke, betaalbare, boeiende en zeer effectief hoger onderwijs naar de wereld te brengen. Wij zijn van mening dat het hoger onderwijs is een fundamenteel mensenrecht, en we proberen onze studenten in staat stellen om hun opleiding en carrière verder te ontwikkelen.

We Believe

Onderwijs is niet langer een eenmalige gebeurtenis, maar een levenslange ervaring. Onderwijs moet minder passief luisteren (geen lange lezingen) en actiever bezig zijn. Onderwijs moet machtigen studenten om te slagen niet alleen op school, maar in het leven.

We zijn het opnieuw uitvinden van het onderwijs in de 21e eeuw door het overbruggen van de kloof tussen de echte wereld vaardigheden, relevante opleiding en werkgelegenheid. Onze studenten zullen vloeiend in nieuwe technologie, de moderne wiskunde, wetenschap en kritisch denken zijn. Zij zullen vaardigheden trouwen met creativiteit en de mensheid te leren, denken en doen. Udacians zijn nieuwsgierig en betrokken wereldburgers.

Ons verhaal

Udacity werd geboren uit een Stanford University experiment waarin Sebastian Thrun en Peter Norvig boden hun "Introduction to Artificial Intelligence" natuurlijk online voor iedereen, gratis. Meer dan 160.000 studenten in meer dan 190 landen ingeschreven en niet veel later, Udacity werd geboren. Nu zijn we een groeiend team van opvoeders en ingenieurs op een missie om de toekomst van het onderwijs te veranderen door het overbruggen van de kloof tussen de echte wereld vaardigheden, relevante opleiding en werkgelegenheid.

Locaties

Berg uitzicht

Address
2465 Latham Street 3rd Floor,
CA 94040 Berg uitzicht, Californië, Verenigde Staten

Opleidingen

Geen programma's om te laten zien

Verfijn zoekopdracht hierboven, kijk op onze populaire categorieën hieronder of voer een trefwoord zoeken.


... or simply by choosing your degree: