US Aviation Academy

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Hier bij de US Aviation Academy zijn we er trots op een van de beste keuzes te zijn voor luchtvaarteducatie en -instructie bij aspirant-piloten en vliegliefhebbers. Onze luchtvaartschool heeft met succes talloze vluchtstudenten uitgerust met een schat aan luchtvaartkennis die hen heeft geholpen om het vereiste deskundigheidsniveau te bereiken om hun specifieke pilootlicenties, certificeringen en beoordelingen te behalen. Dat doen we jaar na jaar door naast onze studenten te werken en hen alleen het hoogste niveau van vlieginstructie, opleiding en training mogelijk te maken.

Onze luchtvaartacademie

US Aviation Academy streeft naar uitmuntendheid sinds we in 2002 onze deuren openden. Wij zijn een door de Federal Aviation Administration goedgekeurde CFR Part 141 flight academy die tot de hoogst gewaardeerde vliegscholen in de Verenigde Staten behoort. Met twee campuslocaties in Noord-Texas kunnen onze luchtvaartstudenten hun vliegopleiding in Denton, Texas ontvangen op de Denton Municipal Airport (DTO) of in Sherman, Texas op de regionale luchthaven van Noord-Texas (GYI). Beide locaties bieden verschillende mogelijkheden voor studenten om hun leerervaringen te verbeteren. Onze vliegschool heeft zelfs een zelfonderzoekende autoriteit op onze DTO-locatie.

Omdat de US Aviation Academy een speciaal zelfonderzoekend gezag heeft over onze vliegschool, kunnen we het laatste woord hebben over de vraag of aspirant-piloten onder onze begeleiding de juiste vergunningen, beoordelingen en certificeringen ontvangen. Hoewel dit het geval is, zullen we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat studenten hun gewenste licenties, certificeringen en / of beoordelingen tijdig behalen.

Carrière

We bieden cursussen aan voor mensen die gecertificeerde piloten willen worden voor carrière- en niet-carrière doeleinden. Onze gewaardeerde luchtvaartacademie bereidt studenten voor op sport-, privé- en commerciële pilootlicenties, evenals multi-engine rating, instrumentwaardering, luchtvaarttransport en vlieginstructiecertificering.

De tijd op onze vliegschool omvat lesgeven in de klas, vliegtraining in de lucht en instructie op de grondschool. Doorgewinterde, door de FAA goedgekeurde luchtvaartprofessionals beheren al deze diensten, zodat studenten een opleiding krijgen die voldoet aan de hoogste industrienormen.

De topprioriteiten van de Amerikaanse luchtvaart zijn het handhaven van de hoge eisen die de FAA aan luchtvaartscholen stelt en de hoop en dromen van onze studenten om piloot te worden een tastbare realiteit worden. Als je klaar bent om met ons een vliegopleiding te beginnen, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Locaties

Denton

Address
Spartan Drive,4850
76207 Denton, Texas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden