University Language Institute

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

programma's

Intensief Engels:

Eenjarig programma met 6 niveaus. Klassen komen maandag-vrijdag 9:00-02:50 (met een uur en 10 minuten voor de lunch) Vijf klassen per dag (grammatica, lezen, schrijven, spreken en luisteren en anderen). Elk niveau is 7 weken. Gastgezinnen met Amerikaanse gezinnen zijn beschikbaar op een beperkte basis. Studentenvisum begeleiding beschikbaar.

TOEFL Preparation klasse:

TOEFL grammatica, lezen, luisteren, en test het nemen van vaardigheden. Buitenschoolse klasse beschikbaar als 4+ studenten aanmelden voor de klas.

Onze school

Mooie voorzieningen: ULI is gelegen in het Cityplex Towers (middelste toren, 14e verdieping). Vriendelijk en ervaren docenten: Full-time docenten hebben een Masters Degree in het onderwijzen van Engels als tweede taal (TESL). Regelmatige vergaderingen zijn gepland met homeroom leraren elke sessie. Alle docenten zijn wekelijkse spreekuur voor studenten consultatie. Extra Engels Praktijk: docenten, excursies, gesprekken met Amerikaanse studenten gedurende bepaalde periodes lunch (lente en vallen alleen). Christian School: Het intensieve Engels programma heeft de kapel een keer per week (die helpt met luistervaardigheden). Gevestigd in Tulsa, Oklahoma in de Verenigde Staten: Tulsa is een veilige, mooie en rustige kleine stad in het hart van het groene land. Lage prijzen: Hoge kwaliteit van het programma tegen lagere kosten dan de meeste intensieve Engels programma. Kleine klassen: Intensief klassen hebben 15 of minder studenten.

ULI Mission Statement

University Language Institute is een intensief Engels de school gebruik van een communicatieve en holistische benadering met onderdompeling in de cultuur, gewoonten en taal van de Verenigde Staten. Ons doel is om de nodige instrumenten in het Engels te verstrekken aan studenten voor te bereiden succesvol te zijn in de uitoefening van hun academische, zakelijke en persoonlijke doelen. Een integraal onderdeel van ons programma is om een ​​veilige, liefdevolle omgeving die bevorderlijk is voor het leren voor onze studenten. Wij zijn van mening dat, als een christelijke instelling, we hebben een kans om een ​​impact op de internationale betrekkingen te maken en verder de zaak van de vrede en begrip. Wij bieden professionele, kwaliteit van instructie te benadrukken docent / student en interactie student / student met de opvatting dat de studenten hebben uiteenlopende doelen en leerstijlen.

Doelen

Om afgestudeerden met de taal vaardigheden die nodig zijn in een academische omgeving te produceren. Om studenten in staat stellen om aanvaardbare normen op universiteit en hogeschool opnames test te bereiken. Om de kwaliteit van instructie voor het gebruik van een eclectische benadering van de studenten in staat te stellen een niveau van communicatie bevoegdheid die hun persoonlijke en professionele doelen te bereiken voldoet. Om een ​​klimaat van begrip en acceptatie te bouwen voor alle studenten, ongeacht etniciteit, nationaliteit, geslacht of religie.

Accreditatie

Universiteit Taleninstituut is geaccrediteerd door de Commissie op Engels Language Program Accreditation voor de periode van augustus 2013 tot en met augustus 2018 en stemt in met de CEA normen voor Engels Taal Programma's en instellingen te handhaven. CEA is erkend door de Amerikaanse minister van Onderwijs als een nationaal accrediteren agentschap voor Engels taal programma's en instellingen in de VS

Locaties

Tulsa

Address
University Language Institute
2448 E. 81st Street, Suite 1400

74137 Tulsa, Oklahoma, Verenigde Staten