UC Riverside Extension

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

UCR IEP biedt een uniek pad naar succes

De International Education Programmes (IEP) van de University of California, Riverside (UCR) biedt sinds 1975 Engels als tweede taal (ESL), academische en professionele programma's.

Ons curriculum wordt voortdurend geëvalueerd en bijgewerkt om de beste Amerikaanse leerervaring te garanderen. Elk jaar studeren studenten af van onze programma's en gaan door naar opwindende internationale carrières en / of volgen verdere academische studie.Amigos em campus universitário Naassom Azevedo / Unsplash

Mission Statement

Onze missie is om te zorgen voor hoogwaardige, innovatieve Engelse taal- en professionele programma's om te voldoen aan de diverse persoonlijke, professionele en educatieve doelen van onze internationale studenten.

We bieden studenten de mogelijkheid om hun kennis van de VS en de wereld te verkennen, eraan deel te nemen en te verrijken, door de gedeelde ontwikkeling van Engelse taal en academische vaardigheden.

Door teamwerk in een multiculturele omgeving moedigen we studenten aan om zichzelf te begrijpen, vertrouwen op te bouwen en een visie voor hun toekomst te ontwikkelen.

De waarden van wederzijds respect, professionaliteit en excellentie in lesgeven en service begeleiden ons in ons werk. We waarderen de unieke bijdragen van elke leraar, medewerker en student bij het creëren van een van de beste internationale onderwijsprogramma's in het land.

Waarom UCR?

1. Wees een student in het University of California-systeem

De University of California, Riverside, is een van de 10 campussen in het # 1 openbare universitaire systeem in de VS. UCR staat bekend als de meest diverse en internationaal vriendelijke campus in het UC-systeem en heeft bijna 80.000 alumni, van wie velen prestigieuze prijzen hebben gewonnen zoals de Guggenheim Fellowship, Nobelprijs, Pulitzerprijs en anderen.

2. Wees in het hart van Zuid-Californië

Riverside ligt 80 kilometer ten oosten van Los Angeles, in het hart van het prachtige, zonnige Zuid-Californië. Reis gemakkelijk naar stranden, bergen, pretparken of winkelcentra. Leef in een gastvrije en betaalbare universitaire gemeenschap.

3. Doe mee aan een programma dat de beste Amerikaanse campuservaring biedt

Onze studenten zullen je vertellen dat UCR de beste instructeurs heeft. Allen zijn werkende professionals met praktijkervaring. Ze zijn vriendelijk, behulpzaam en toegewijd aan het bieden van onderwijs van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat je de beste Amerikaanse campuservaring hebt.San Diego palm trees Andrew Ridley / Unsplash

Locaties

rivieroever

Address
University of California, Riverside Extension
1200 University Ave.
Riverside, Ca 92507-4596

rivieroever, Californië, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden