Totino-Grace High School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

Inspirerende geesten. Harten aanraken.

Totino-Grace is meer dan alleen een middelbare school. Totino-Grace is de beste voorbereiding van een student op het leven: inspirerend en vol geloof, rigoureus en betrokken, creatief en samenwerkend - een school waar elke student vertrouwen in zichzelf en hun toekomst zal ontwikkelen.

De raad van bestuur, de administratie, leraren en medewerkers van Totino-Grace zijn getalenteerde en zorgzame personen die zich inzetten voor de toekomstige voorbereiding en het succes van studenten. We hebben de eer om elke dag namens kinderen te werken en we nemen die verantwoordelijkheid serieus.

119621_TG2.jpeg

Terwijl het verstrekken van superieur onderwijs, bevestigen de faculteit en medewerkers van Totino-Grace getrouw en consequent de overtuigingen en leerstellingen van de katholieke kerk. We verwelkomen, houden van en kennen elke student die is toevertrouwd aan onze zorg en modelleert waardigheid en respect voor elkaar en voor de leer van de kerk.

Het katholieke, Lasalliaanse erfgoed van Totino-Grace introduceert studenten in een manier van leven die een rigoureus academisch onderzoek biedt, een zorg voor de minder bedeelden voedt en, belangrijker nog, een persoonlijke relatie met God opbouwt. Totino-Grace studenten maken deel uit van een schoolgemeenschap die studenten helpt een zoektocht te stimuleren om hun persoonlijke best te bereiken.

We zijn onze toegewijde medewerkers, hardwerkende studenten en weldoeners dankbaar en zijn er trots op samen te werken met ouders en verzorgers tijdens de middelbare schoolreis van hun student. Bezoek onze website voor meer informatie!

119631_TG7.jpeg

Missie, visie, waarden

Mission Statement

Totino-Grace is een aartsbisdom co-educatieve katholieke middelbare school in de Lasalliaanse traditie. We verwelkomen een studentenorganisatie die academisch, economisch en cultureel divers is en streven naar gelijkheid en excellentie in alle programma's. We erkennen de belangrijkste elementen van onze missie als leren, geloof, gemeenschap en service en proberen een veilige omgeving te bieden die prioriteit geeft aan wederzijds respect, zelfdiscipline en erkenning van onze verantwoordelijkheid in de wereldgemeenschap.

119619_TG3.jpeg

Visie

Totino-Grace is een innovatieve, levendige katholieke Lasalliaanse middelbare school die bekend staat om academische strengheid en relevantie. Verrijkende student-docent relaties en dynamische ervaringsleren kansen inspireren alle studenten om hun academische, geloofs- en persoonlijke doelen te bereiken. Financiële stabiliteit en vitaliteit zorgen voor toegankelijkheid en transformatief succes voor onze studenten en schoolgemeenschap.

119618_TG5.jpeg

Kernwaarden

Geloof:

 • Elke student heeft een inherente, onmetelijke waarde en is een kind van God.
 • Deelname aan een diep en betekenisvol gemeenschapsgevoel inspireert studenten om God te leren kennen, God lief te hebben en God te leven.

Aan het leren:

 • Elke student heeft het vermogen en de wens om te leren.
 • Het bevorderen van gepersonaliseerde ervaringen, zodat elke student zich gewaardeerd, geïnspireerd en een gevoel van verbondenheid voelt.
 • Het bieden van innovatieve en rigoureuze leermogelijkheden die leren aanwakkeren.
 • Mogelijkheden voor ervaringsleren.
 • Studenten betrekken bij collaboratieve en creatieve ervaringen gericht op het oplossen van echte problemen.
 • Het ontwikkelen van collaboratieve personeelsontwikkeling die is gebaseerd op data en best practices.
 • De middelen van de school maximaliseren en betaalbaar onderwijs geven.

119629_TG8.jpeg

Gemeenschap:

 • In het belang van het creëren van een veilige, ondersteunende en gastvrije omgeving.
 • Diversiteit verrijkt zowel het individu als de gemeenschap.
 • Elke student verdient het om respectvol te worden behandeld.
 • Betekenisvolle relaties tussen docenten en studenten hebben een grote invloed op de ontwikkeling van de hele student, wat resulteert in meer zelfvertrouwen, motivatie en prestaties van studenten.
 • Samenwerken met ouders en andere leden van de gemeenschap, zodat alle stemmen kunnen worden gehoord terwijl we samenwerken om een school te creëren die elke student inspireert.

Service:

 • Studenten moeten ervaren hoe het voelt om anderen te dienen.
 • Studenten moeten worden voorzien van een scala aan ervaringen om actieve en verantwoordelijke deelnemers in hun school, lokale en wereldwijde gemeenschappen te worden.
 • Een verantwoordelijkheidsgevoel en respect voor zichzelf, anderen en de gemeenschap ontwikkelen om te werken en te leven als dynamische burgers.

119620_TG4.jpeg

informeren

Laat ons je voorstellen aan onze gemeenschap - een gemeenschap die zich inzet voor het opleiden van het hele kind, inspirerende academische, sociale en spirituele groei. Een die gezegend is met toegewijd personeel en een breed scala aan onderscheidende programma's, gepersonaliseerde ervaringen en rigoureuze leermogelijkheden die verenigbaar zijn met de individuele behoeften en interesses van uw student.

Verken onze website voor waardevolle informatie over onze schoolgemeenschap.

Bekijk onze video's om studenten, ouders en alumni van Totino-Grace te horen wat ons uniek maakt en ons onderscheidt van andere schoolgemeenschappen in de Twin Cities.

Je zult snel leren hoe Totino-Grace studenten aanjaagt naar prestaties in academici en daarbuiten!

Locaties

Minneapolis

Address
1350 GARDENA AVE NE
55432 Minneapolis, Minnesota, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden