Tooele Applied Technology College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het Tooele Technical College (Tooele Tech) is het nieuwste college van het Utah System of Technical Colleges (UTECH) -systeem. De acht hogescholen die deel uitmaken van het UTECH-systeem bedienen elk een specifieke geografische regio binnen de staat. Tooele Tech bedient middelbare scholieren, volwassenen en bedrijven in Tooele County, waaronder Dugway, Grantsville, Stansbury Park, Tooele en Wendover.

Als technische hogeschool voor deze grote regio van Utah is het de missie van Tooele Tech om haar studenten praktische training en certificering te bieden om hen voor te bereiden op een succesvolle carrière op de huidige arbeidsmarkt in Utah. Het college werkt nauw samen met werkgevers om de nieuwste vaardigheden te bepalen die nodig zijn voor banen waar vraag naar is en om ervoor te zorgen dat lessen betaalbaar en voor iedereen toegankelijk zijn. Er zijn cursussen en programma's ontwikkeld rond het aanleren van deze vaardigheden door middel van hands-on training in praktijktoepassingen. Deze programma's en cursussen worden het hele jaar door aangeboden, volgens uw eigen schema en in uw eigen tempo. U kunt erop vertrouwen dat de certificeringen die u bij Tooele Tech verdient, u zullen helpen om u voor te bereiden op een lonende carrière.

De Tooele Tech Campus bevindt zich op 88 S. Tooele Blvd. in Tooele City. Het Tooele Technical College blijft groeien door in te spelen op veranderende behoeften en streeft ernaar een integraal en dynamisch onderdeel van onze gemeenschap te worden.

Locaties

Tooele

Address
South Tooele Boulevard,88
84074 Tooele, Utah, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden