The Film Connection

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

FILM CONNECTION

Met vestigingen in bijna elke stad in Amerika, de Film Connection Film School is in een unieke positie om u te trainen als een professionele filmmaker in de buurt waar je woont. We plaatsen u als leerling (extern) in een echte film productie bedrijf worden opgeleid één-op-één door een professionele filmmaker die uw lokale mentor wordt. Niet alleen zal je leren van de technische aspecten van regie, cinematografie, montage en nog veel meer, maar je zult ook waardevolle on-the-job ervaring, evenals de mogelijkheid om de insider toegang te krijgen en verbanden leggen die zo nodig aan het hebben van zijn een succesvolle carrière in de film.

Aan de Film Connection, we hebben één primaire doel: om te helpen nieuwe, aspirant filmindustrie hopefuls krijgen de opleiding, ervaring en connecties die ze nodig hebben in te breken in het bedrijf. We zijn niet alleen hier om je te leren de vaardigheden: we zijn hier om u te helpen uw carrière te lanceren. We zijn toegewijd aan uw succes.

Heeft u eerdere ervaring nodig hebt om een ​​Film Connection student? Nee, dat doe je niet. Sommige van onze studenten voorafgaand film ervaring; vele anderen niet. Ons curriculum is flexibel genoeg om uw wensen tegemoet te komen, of je een newbie of een veteraan in de filmbusiness bent. We krijgen uw voet tussen de deur en u te helpen uw vaardigheden te nemen naar het volgende level.

Het geheime ingrediënt: mentorschap Wat is ons geheim? Het is eigenlijk geen geheim helemaal niet, hoewel het niet over veel gepraat door andere filmscholen. Het geheim is mentorschap.

Bijna elke succesvolle professional in de filmindustrie, ongeacht hun opleiding of ervaring, kan ten minste één mentor die hen langs geholpen wijzen. Mentoring is een belangrijk onderdeel van de filmindustrie voor zo lang als de industrie zelf is rond, en voor filmscholen bestond, het was de enige manier om in de filmindustrie. Zelfs vandaag de dag, er is geen betere manier om de touwen te leren of krijgen gevestigd in de film dan om te werken een-op-een met een echt werkende film professional. Klassikale instructie kan je leren een aantal vaardigheden, maar het kan niet je daadwerkelijk verbinding maken met de industrie. Een mentor kan echter. Dit is de reden waarom op het Film Connection, de methode mentor-leerling (extern) is de basis van ons hele programma. Hoe werkt mentoring werk? Als u op zoek bent naar een producent, koppelen we je met een producer om één-op-één te leren. Als u wilt een regisseur te zijn, koppelen we je met een ervaren bestuurder. Als u wilt een scenarioschrijver zijn, koppelen we je met een succesvolle scenarist. Je krijgt het idee: met ons programma, wordt u begeleid en onderwezen door iemand die met succes de taak die u wilt doen in de film doet. Het doel is simpel: door het plaatsen van u als een leerling (extern) met een mentor in een echte productie bedrijf, wij u in staat stellen om de opleiding, werkervaring en de verbindingen die u nodig hebt om een ​​baan in de industrie bij te krijgen je afstudeert.

Een vangnet Zo effectief als onze trainingsaanpak is, weten we dat in deze business, niets is een ding zeker. Terwijl veel van onze studenten krijgen zodra ze zijn afgestudeerd (en zelfs daarvoor) ingehuurd, er is geen garantie dat een taak wordt voor u klaar als je afstudeert. U hebt een vangnet-een ondersteunend netwerk reeds op zijn plaats wanneer je het nodig hebt. Dat is de reden waarom de Film Connection heeft een arbeidsbemiddeling programma dat is ongeëvenaard.

Simpel gezegd, als tegen de tijd dat u het programma afgestudeerd, heb je niet ingehuurd door je mentor of door een verbinding die u hebt gemaakt in de loop van je opleiding, helpen we u het vinden van werk. Wij rusten u de tools die u nodig heeft om uw beste beentje voorzetten, schuren we ons netwerk van verbindingen voor elke film vacature we kunnen vinden, en wij helpen u een aanvraag voor hen. Dit vangnet is op zijn plaats als je het nodig hebt voor maximaal een jaar na je afstuderen.

Waarom doen we dit allemaal? Simpel: bij de Film Connection, ons doel is niet om uw geld te nemen, leer je een aantal vaardigheden en draai je verliest. Ons doel is om u te helpen uw filmcarrière van de grond. Daarom gaan we de extra mijl voor u.

ONZE INZET VOOR betaalbaar onderwijs Het is niet ongebruikelijk voor filmscholen naar boven van $ 50.000 of meer in rekening brengen collegegeld, en onze one-on-one mentor-leerling (extern) aanpak is eenvoudig gewaardeerd op zijn minst dat veel, zo niet meer. Maar op het Film Connection, zijn we toegewijd aan het houden van uw kosten laag, zodat u niet belast met verlammende hoeveelheden van de schuld als je afgestudeerd bent. Dat is de reden waarom de kosten van onze programma's om $ 9800 beperken we (boeken, materialen en software meegeleverd). Wij houden onze collegegeld laag, zodat je daadwerkelijk kunt veroorloven om naar school te gaan en ga verder met je carrière zonder dat u uw leningen voor studenten betalen voor de jaren na je afstuderen.

Professionals in de sector over de FILM CONNECTION

Locaties

Marina del Rey

Address
Marina del Rey, Californië, Verenigde Staten