The Alamo Colleges District ACCD

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Zoals de naamgenoot, heeft Alamo Colleges District hun eigen inspirerende impact op de samenleving. Vanaf onze oorsprong als community college district in 1945 tot decennia van verandering en uitbreiding, hebben we gestreden om hoger onderwijs voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken. Tegenwoordig komen vijf hogescholen deze belofte na met een breed scala aan cursussen en 2-jarige graden. Een recent kapitaalverbeteringsproject van $ 450 miljoen heeft ons in staat gesteld enkele van de beste faciliteiten voor lesgeven en leren in het land te creëren.

Onze studiepunten worden overgedragen aan vierjarige universiteiten voor degenen die een hogere opleiding volgen. En onze programma's voor personeelsontwikkeling helpen individuen een nieuwe carrière op te bouwen en te voldoen aan de behoeften van bedrijven. Kortom, het is onze missie om de toekomst opnieuw vorm te geven.

Wie we zijn?

  • Grootste aanbieder van hoger onderwijs in Zuid-Texas (meer dan 90.000 studenten).
  • We vertegenwoordigen de diversiteit van onze gemeenschap (73% minderheid).
  • 10.962 graden en certificaten werden uitgereikt in FY 2018.
  • De gemiddelde universitair afgestudeerde van het Alamo Colleges District zal elk jaar een winststijging van $ 9.400 zien, vergeleken met iemand met een middelbare schooldiploma die in Texas werkt.

Locaties

San Antonio

Address
2222 N. ALAMO ST.
78215 San Antonio, Texas, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden