Tallahassee Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Een leider in het hoger onderwijs

Sinds 1966 biedt het Tallahassee Community College hoogwaardig post-secundair onderwijs aan voor de inwoners van de provincies Leon, Gadsden en Wakulla, samen met studenten uit de hele staat, het land en in het buitenland. We worden consequent gerangschikt als een van de beste community colleges in de natie. Onze visie is om erkend te worden als uw universiteit van keuze.

TCC By The Numbers

  • 37k - TCC schrijft elk jaar meer dan 37.000 credit- en noncredit-studenten in
  • 24: 1 - TCC handhaaft een student op een faculteitsratio van 24 tegen 1
  • 77% - 77 procent van de TCC afgestudeerden overstappen naar een 4-jarige instelling na het afstuderen

Uitmuntendheid in het onderwijs

Bij TCC bieden we meer dan 70 verschillende diploma- en certificaatprogramma's aan die een verscheidenheid aan vakgebieden omvatten, van bedrijfsmanagement tot engineering, van verpleegkunde tot wetshandhaving. Onze Associate of Arts (AA) -graad voor overdracht aan een staatsuniversiteit biedt ook meerdere tracks voor diegenen die een bachelordiploma of hoger willen volgen. Verken al je opties en praat met je adviseur om te zien wat goed voor je is.

Allen zijn welkom

TCC vertegenwoordigt een diverse studentenorganisatie en bevestigt de groei en het succes van onze studenten door middel van academici, betrokkenheid bij leiderschap, kunst en meer. We verwelkomen studenten uit alle lagen van de bevolking en bieden hen de mogelijkheid om zichzelf en hun gemeenschap te versterken.

Je ontmoeten waar je bent

Van de hoofdcampus tot onze landspecifieke instituten tot onze satellietcentra, we zijn er trots op onze gemeenschap te kunnen bedienen op elk van onze zeven locaties in ons drielandendistrict. Er is altijd een locatie in de buurt van huis, werk en overal daar tussenin.

Een ideale plek om te wonen en te leren

Elk semester kiezen duizenden studenten voor Tallahassee als de volgende stap in hun studiereis. Thuisbasis van TCC, een van de beste community colleges in de Verenigde Staten, en twee grote universiteiten - Florida State University en Florida A

Locaties

Tallahassee

Address
444 Appleyard Drive
Tallahassee, Florida, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden