Lees de Officiële Beschrijving

Welkom op de Texas A & M University - Texarkana

Mission Statement

Als lid van De Texas A & M University System, Texas A & M University-Texarkana (TAMUT) is een uitgebreide regionale universiteit die studenten met academisch uitdagende, boeiende en lonende educatieve ervaringen biedt door middel van kwaliteit onderwijs, wetenschap, student ondersteunende diensten, co-curriculaire programmering, onderzoek en service. Door de persoonlijke aandacht van onze docenten en personeel, worden de studenten in de gelegenheid gesteld om de kennis, vaardigheden en vaardigheden te verwerven om leiders te worden in hun gekozen beroep en voor te bereiden op de mogelijkheden van het dienen in een mondiale omgeving.

sterke Academici

  • 24 undergraduate en 13 graduate opleidingen
  • De lessen gegeven door doctorally voorbereid faculteit, die niet door onderwijsassistenten
  • Kleinere klassen met een 18: student-to-faculteit verhouding 1

levendige gemeenschap

Bij TAMUT, Bieden wij meerdere manieren voor studenten om te leven op de campus buiten het klaslokaal met co-curriculaire, sociale en atletiek evenementen, Griekse leven en meer dan 40 studentenorganisaties te verkennen.

nieuwe voorzieningen

  • Onlangs uitgebreid 375-acre campus
  • Moderne voorzieningen bij Bringle Lake Village on-campus woonplaatszaal

betaalbaar onderwijs

  • Meer dan $ 15 miljoen in financiële hulp en beurzen toegekend in 2015-2016
  • 65% van de studenten in aanmerking komen voor financiële hulp

Grote waarde

Bij TAMUT, Bieden wij onze studenten met een hoge kwaliteit van het onderwijs, die de laagste is van de kosten van deelname van vier jaar universiteiten in Texas, evenals in de Arkansas, Oklahoma en Louisiana regio's.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Cursus

Texas A&M University Texarkana

De Intensive Engels Program (IEP) bereidt internationale studenten voor succes in de academische programma's of professionele carrière door het aanbieden van uitdagende a ... [+]

Intensive Engels Program (IEP) Onze Missie

De missie van de Texas A & M University-Texarkana (TAMUT) Intensive Engels Program (IEP) is in lijn met de missie van de universiteit, die is om studenten de mogelijkheid om de kennis, vaardigheden en vaardigheden te verwerven om leiders te worden in hun gekozen beroep en voor te bereiden op de mogelijkheden van het dienen in een mondiale omgeving.

De TAMUT's IEP Program streeft naar mondiale, internationale ervaringen zorgen voor TAMUT studenten en docenten, zoals weerspiegeld in haar missie. Voor internationale studenten en wetenschappers, het programma beoogt uitdagende academische te bieden, boeiende en lonende educatieve ervaringen door het aanbieden van hoge kwaliteit Engels als Tweede Taal (ESL) docenten en studenten ondersteunende diensten. Door middel van persoonlijke aandacht, onze IEP administratie en docenten streven naar Deelnemer studenten te helpen bij het ontwikkelen van taalkundige, academische en professionele vaardigheden, die zal helpen bij de verwerving van de culturele aanpassing vaardigheden die nodig zijn om te functioneren en te slagen in een mondiale samenleving waarin Engels is de primaire voertaal.... [-]

Verenigde Staten Texarkana
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
16 weken
Campus
Lees meer in Nederlands

TAMUT International Student

A&M Welcome Student

Texas A&M University Texarkana
Address
7101 University Ave.
75503 Texarkana, Texas, Verenigde Staten
Website
Telefoonnr.
+1 903-223-3000