Summer at Smith College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Summer Precollege Programs aan Smith College biedt intellectueel stimulerende en unieke kansen voor middelbare school jonge vrouwen die hun academische interesses in de klas en daarbuiten willen nastreven. Elk jaar bieden deze programma's meer dan 200 jonge vrouwen de vrijheid om uitdagende en intrigerende onderwerpen te verkennen, hun universiteitstoepassingen te versterken en de Smith-niet-gegradueerde ervaring te proeven terwijl ze leven en studeren met andere gemotiveerde en ambitieuze studenten uit de hele wereld. Smith verwelkomt in deze programma's jonge vrouwen van vele nationaliteiten en diverse raciale en sociaal-economische achtergronden die samen een buitengewone intellectuele gemeenschap vormen. De leeromgeving is hands-on, samenwerkend, verkennend, uitdagend en rijk aan rolmodellen. Smith-faculteitsleden bieden persoonlijke aandacht in de klas, stimuleren de interesses en passies van studenten en helpen hen nieuwe academische vaardigheden te ontwikkelen. Deelnemers krijgen een voorproefje van het universitaire leven op Smith's prachtige 147 hectare grote campus, met zijn traditionele klimop bedekte gebouwen, prachtige tuinen en Paradise Pond. Studenten wonen samen in studentenhuizen en Smith-studenten dienen als resident supervisors en onderwijsassistenten. Alle maaltijden worden geserveerd in de eetzalen van het huis. De campus van Smith ligt op een steenworp afstand van het centrum van Northampton, Massachusetts, dat regelmatig wordt genoemd als een van de beste universiteitssteden en de beste kleine kunststeden in het land. Studenten volgen elke dag cursussen en workshops en kunnen 's nachts en in het weekend kiezen uit een verscheidenheid aan georganiseerde culturele, sociale, sportieve en artistieke activiteiten. Hier worden jonge vrouwen serieus genomen en geïnspireerd om uit te blinken - als wetenschappers, wetenschappers, schrijvers, onderzoekers en leiders.

Voor internationale studenten

Smith College Precollege Programs verwelkomt internationale studenten elk jaar van over de hele wereld in onze programma's. Je zult merken dat onze kleine klassen, vergelijkbaar met de niet-geslaagde ervaring bij Smith, buitengewoon onderwijs bieden in een omgeving waarin vrouwen serieus worden genomen en geïnspireerd om als leiders uit te blinken. Smith is gevestigd in het noordoosten van de Verenigde Staten, een gebied met een aantal van de hoogste concentraties internationale studenten overal in het land.

Engelse taalvaardigheid

Houd bij het aanvragen van een programma rekening met zowel uw interesse en bekendheid met het onderwerp als met uw niveau van Engelse taalbeheersing. Om succesvol te zijn in onze uitdagende programma's, moet je voldoende Engels beheersen om bij te blijven met lessen in de klas, deel te nemen aan groepsdiscussies, Engels te lezen en te schrijven in een snel tempo en te communiceren en contact te leggen met je leeftijdsgenoten. Je Engelse taalbeheersing is essentieel voor het hebben van een positieve ervaring.

Engelse bekwaamheidstests (TOEFL of IELTS) zijn vereist voor internationale burgers. Ze zijn nodig voor studenten die worden onderwezen in een andere taal dan het Engels. Als een student twee jaar of minder in het Engels is opgeleid, zijn ze nog steeds verplicht om de resultaten van de Engelse vaardigheidstest in te dienen. Studenten die drie jaar of langer in het Engels zijn opgeleid, hoeven geen scores in te dienen.

Houd er rekening mee dat de testvereiste gebaseerd is op burgerschap, niet op de plaats waar een student naar school gaat.

De volgende scores worden aanbevolen:

  • TOEFL: we raden een minimum TOEFL-score van 90 aan
  • IELTS: we raden een minimale algemene IELTS-score van 6,5 aan

Het leven bij Smith

Een groot deel van je ervaring zal een echt gevoel krijgen voor het leven op de universiteit en zelfstandig leven. Dompel jezelf onder in een campusomgeving die je zal inspireren, met het extra voordeel van zorgbegeleiding en begeleiding door een residentiele directeur en stagiairs.

Leven

Geniet van een kamer in een van de prachtige huizen van Smith, elk met een woonkamer die dienst doet als een geweldige thuisbasis. Studenten verblijven in huizen van Talbot, Lamont, Gillett en Northrop. Smith-huizen hebben een- en tweepersoonskamers en de meeste deelnemers hebben een kamergenoot.

Elk huis heeft zijn eigen eetzaal en Smith's eten is heerlijk en voedzaam. Drie maaltijden per dag worden verstrekt. Het personeel van Dining Services is geschikt voor glutenvrije, vegetarische en veganistische diëten. Ze werken ook met deelnemers die andere dieetbeperkingen hebben.

Een typische dag

De lessen gaan van 9.00 uur tot 16.00 uur. Daarna kun je alle campusfaciliteiten gebruiken (Smith heeft twee sporthallen, een binnenzwembad, binnen- en buitenbaan en tennisfaciliteiten, squashbanen, een dansstudio, een croquetveld en een fitnesscentrum. Smith is ook de thuisbasis van een vooraanstaand kunstmuseum, een bekroonde botanische tuin en broeikasgassen) en ga op excursies die deel uitmaken van je lessen (muziek, theater) voor middagen, avonden en weekenden. Er is altijd een georganiseerde activiteit om deel te nemen - of u kunt tijd doorbrengen met uw vrienden uit het programma. Elk programma biedt een aantal van zijn eigen activiteiten buiten het klaslokaal, maar we plannen ook activiteiten waaraan alle studenten willen deelnemen. Er zijn ook optionele uitjes die een afzonderlijke vergoeding vereisen.

CONTACT

Kantoor van zomerprogramma's

30 Belmont Avenue
Smith College
Northampton MA 01063

Telefoon: 413-585-4455
Fax: 413-585-4344
E-mail: summerprecollege@smith.edu

Locaties

Northampton

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: