Sullivan County Community College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij SUNY Sullivan, een uitgebreid community college in het SUNY (State University of New York) systeem. We doen er alles aan om u voor te bereiden op de toekomst, of u nu uw eerste baan krijgt, overgaat naar een vierjarige hogeschool of universiteit of uw persoonlijke en professionele vaardigheden verbetert.121664_adult-blur-book-series-545062.jpg

Onze missie

SUNY Sullivan biedt programma's en bronnen die studenten en de bredere gemeenschap opleiden, inspireren en versterken. Door excellentie in onderwijzen en leren, bereiden we studenten voor op een diverse en onderling verbonden wereld, en ondersteunen we positieve economische en sociale verandering binnen Sullivan County en daarbuiten. We modelleren duurzame acties en bevorderen sociaal, ecologisch en economisch verantwoord burgerschap door een overkoepelende cultuur van excellentie.

Onze campus

Onze landelijke, 405 hectare grote campus ligt in de schilderachtige Catskill Mountains op minder dan twee uur rijden van New York City en Albany. Het beschikt over een reeks van negen onderling verbonden gebouwen plus het Paul Gerry Fieldhouse. Onze campusgebouwen, waaronder het Seelig Theater in het midden van het complex, zijn ontworpen door architectenbureau Edward Durell Stone121665_adolescent-attractive-backpack-1462630.jpg

Onze studenten (vanaf najaar 2014)

Er waren 1.647 studenten (930 voltijd en 717 deeltijd) ingeschreven aan het college, die een demografisch diverse groep van individuen vertegenwoordigden. Bovendien is 71 procent van deze studenten inwoners van Sullivan County.

Onze accreditatie

SUNY Sullivan is geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education, gevestigd aan 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Telefoon: (267) 284–5000.

Onze curricula zijn goedgekeurd door de State University of New York en het New York State Department of Education. Alle curricula zijn goedgekeurd voor de opleiding van veteranen onder de relevante openbare wetten, en het college is goedgekeurd door de US Citizenship and Immigration Services, een bureau van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid, voor de aanwezigheid van buitenlandse studenten. Accreditatie- en licentiedocumenten kunnen online worden bekeken of via het kantoor van de vice-president voor academische en studentenzaken.

Onze bedrijfsprogramma's zijn landelijk geaccrediteerd door de Association of Collegiate Business Schools and Programs voor het aanbieden van haar bedrijfsprogramma's die uitmonden in de associate of science en associate in toegepaste wetenschappen.

Het curriculum voor verpleegkunde is geaccrediteerd door en geregistreerd bij de New York State Education Department, Bureau of Professional Licensing.121666_beautiful-blur-casual-935756.jpg

Duurzame Sullivan

Duurzaamheid staat centraal in wat we doen bij SUNY Sullivan. Onze toewijding aan ecologische en sociale verantwoordelijkheid is van invloed op alles van onze campusactiviteiten tot ons curriculum.

We nemen al jarenlang duurzame praktijken op in onze campusactiviteiten, waaronder een geothermisch systeem om onze gebouwen te verwarmen en te koelen en, meer recent, de installatie van een fotovoltaïsche array van 3 kW en een windturbine van 2,5 kW voor praktische training voor duurzame energie. In 2015 heeft SUNY Sullivan een stroomaankoopovereenkomst gesloten met Sullivan Solar Garden, LLC, waaronder de installatie van een zonneterrein van 2,15 MW (7056 PV-module) van 2,1 hectare op de campus.

SUNY Sullivan-studenten hebben geholpen bij het installeren van een groen dak op de campus, waardoor de kosten voor verwarming en koeling werden verlaagd, en onze studenten verzamelen en composteren elk jaar meer dan 3000 pond voedselresten met behulp van een compostgebied op de campus met geforceerde lucht. We hebben vulstations voor waterflessen toegevoegd, sanitair met laag debiet en hebben onze verlichtings- en gebouwautomatiseringssystemen aangepast om onze energie-efficiëntie te verbeteren, en hebben buitenzonlicht geïnstalleerd om een wandelpad naar ons honkbalveld te verlichten. We hebben een biologische gemeenschapstuin en bouwden een tuin met strobalen - een initiatief van ons Honours Program en student Green Building Maintenance and Management. Een deel van het voedsel dat in onze tuin wordt verbouwd, wordt gebruikt door campusservices, wat de vele duurzaamheidsinitiatieven van Chartwells verder bevordert. We werken voortdurend onze inventaris voor broeikasgasemissies bij en voeren strategieën voor afvalvermindering uit en werken ons inkoopbeleid bij om ons engagement voor duurzaamheid beter te weerspiegelen.

Deze en andere inspanningen helpen onze energiekosten te verlagen, onze faciliteiten efficiënter te maken en onze impact op het milieu te minimaliseren. Onze inzet voor duurzaamheid houdt daar echter niet op.

SUNY Sullivan wordt snel een leider in duurzaamheidseducatie. Onze cursussen op het gebied van Green Building Maintenance and Management Associate degree en Sustainability Studies leggen de basis voor een nieuw personeelsbestand. Ons milieustudieprogramma biedt een op wetenschap gebaseerde aanpak om complexe ecologische problemen van vandaag aan te pakken. We zijn ook toegewijd aan het inbrengen van duurzaamheid in onze curricula, te beginnen met een eerstejaars Metamorphosis-klasse. De cursus Metamorphosis bevordert een cultuur van excellentie door individuele prestaties en door het voltooien van een duurzaamheidsgericht serviceproject. We hebben zelfs niet-kredietworkshops en cursussen om uw persoonlijke of professionele duurzaamheidsgerelateerde vaardigheden uit te breiden.

Locaties

Loch Sheldrake

Address
112 College Road, Loch Sheldrake, NY 12759
Loch Sheldrake, New York, Verenigde Staten

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden