Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij SUNY Sullivan, een uitgebreid community college in het SUNY (State University of New York) systeem. We doen er alles aan om u voor te bereiden op de toekomst, of u nu uw eerste baan krijgt, overgaat naar een vierjarige hogeschool of universiteit of uw persoonlijke en professionele vaardigheden verbetert.121664_adult-blur-book-series-545062.jpg

Onze missie

SUNY Sullivan biedt programma's en bronnen die studenten en de bredere gemeenschap opleiden, inspireren en versterken. Door excellentie in onderwijzen en leren, bereiden we studenten voor op een diverse en onderling verbonden wereld, en ondersteunen we positieve economische en sociale verandering binnen Sullivan County en daarbuiten. We modelleren duurzame acties en bevorderen sociaal, ecologisch en economisch verantwoord burgerschap door een overkoepelende cultuur van excellentie.

Onze campus

Onze landelijke, 405 hectare grote campus ligt in de schilderachtige Catskill Mountains op minder dan twee uur rijden van New York City en Albany. Het beschikt over een reeks van negen onderling verbonden gebouwen plus het Paul Gerry Fieldhouse. Onze campusgebouwen, waaronder het Seelig Theater in het midden van het complex, zijn ontworpen door architectenbureau Edward Durell Stone121665_adolescent-attractive-backpack-1462630.jpg

Onze studenten (vanaf najaar 2014)

Er waren 1.647 studenten (930 voltijd en 717 deeltijd) ingeschreven aan het college, die een demografisch diverse groep van individuen vertegenwoordigden. Bovendien is 71 procent van deze studenten inwoners van Sullivan County.

Onze accreditatie

SUNY Sullivan is geaccrediteerd door de Middle States Commission on Higher Education, gevestigd aan 3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. Telefoon: (267) 284–5000.

Onze curricula zijn goedgekeurd door de State University of New York en het New York State Department of Education. Alle curricula zijn goedgekeurd voor de opleiding van veteranen onder de relevante openbare wetten, en het college is goedgekeurd door de US Citizenship and Immigration Services, een bureau van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid, voor de aanwezigheid van buitenlandse studenten. Accreditatie- en licentiedocumenten kunnen online worden bekeken of via het kantoor van de vice-president voor academische en studentenzaken.

Onze bedrijfsprogramma's zijn landelijk geaccrediteerd door de Association of Collegiate Business Schools and Programs voor het aanbieden van haar bedrijfsprogramma's die uitmonden in de associate of science en associate in toegepaste wetenschappen.

Het curriculum voor verpleegkunde is geaccrediteerd door en geregistreerd bij de New York State Education Department, Bureau of Professional Licensing.121666_beautiful-blur-casual-935756.jpg

Duurzame Sullivan

Duurzaamheid staat centraal in wat we doen bij SUNY Sullivan. Onze toewijding aan ecologische en sociale verantwoordelijkheid is van invloed op alles van onze campusactiviteiten tot ons curriculum.

We nemen al jarenlang duurzame praktijken op in onze campusactiviteiten, waaronder een geothermisch systeem om onze gebouwen te verwarmen en te koelen en, meer recent, de installatie van een fotovoltaïsche array van 3 kW en een windturbine van 2,5 kW voor praktische training voor duurzame energie. In 2015 heeft SUNY Sullivan een stroomaankoopovereenkomst gesloten met Sullivan Solar Garden, LLC, waaronder de installatie van een zonneterrein van 2,15 MW (7056 PV-module) van 2,1 hectare op de campus.

SUNY Sullivan-studenten hebben geholpen bij het installeren van een groen dak op de campus, waardoor de kosten voor verwarming en koeling werden verlaagd, en onze studenten verzamelen en composteren elk jaar meer dan 3000 pond voedselresten met behulp van een compostgebied op de campus met geforceerde lucht. We hebben vulstations voor waterflessen toegevoegd, sanitair met laag debiet en hebben onze verlichtings- en gebouwautomatiseringssystemen aangepast om onze energie-efficiëntie te verbeteren, en hebben buitenzonlicht geïnstalleerd om een wandelpad naar ons honkbalveld te verlichten. We hebben een biologische gemeenschapstuin en bouwden een tuin met strobalen - een initiatief van ons Honours Program en student Green Building Maintenance and Management. Een deel van het voedsel dat in onze tuin wordt verbouwd, wordt gebruikt door campusservices, wat de vele duurzaamheidsinitiatieven van Chartwells verder bevordert. We werken voortdurend onze inventaris voor broeikasgasemissies bij en voeren strategieën voor afvalvermindering uit en werken ons inkoopbeleid bij om ons engagement voor duurzaamheid beter te weerspiegelen.

Deze en andere inspanningen helpen onze energiekosten te verlagen, onze faciliteiten efficiënter te maken en onze impact op het milieu te minimaliseren. Onze inzet voor duurzaamheid houdt daar echter niet op.

SUNY Sullivan wordt snel een leider in duurzaamheidseducatie. Onze cursussen op het gebied van Green Building Maintenance and Management Associate degree en Sustainability Studies leggen de basis voor een nieuw personeelsbestand. Ons milieustudieprogramma biedt een op wetenschap gebaseerde aanpak om complexe ecologische problemen van vandaag aan te pakken. We zijn ook toegewijd aan het inbrengen van duurzaamheid in onze curricula, te beginnen met een eerstejaars Metamorphosis-klasse. De cursus Metamorphosis bevordert een cultuur van excellentie door individuele prestaties en door het voltooien van een duurzaamheidsgericht serviceproject. We hebben zelfs niet-kredietworkshops en cursussen om uw persoonlijke of professionele duurzaamheidsgerelateerde vaardigheden uit te breiden.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Associate of Applied Science

Sullivan County Community College

De Accounting AAS-opleiding integreert een grondige kennis van boekhoudtheorie en concepten met hands-on training in geautomatiseerde boekhouding. Het is ontworpen om stu ... [+]

Overzicht

De Accounting AAS-opleiding integreert een grondige kennis van boekhoudtheorie en concepten met hands-on training in geautomatiseerde boekhouding. Het is ontworpen om studenten voor te bereiden op instapposities in de particuliere, openbare en overheidsadministratie. Studenten leren hoe ze populaire, commerciële softwarepakketten kunnen gebruiken. Het programma is landelijk geaccrediteerd door de Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP).

De faculteit Business van SCCC heeft nauw samengewerkt met leden van de Business Advisory Board van het College om cursussen te ontwerpen die betrekking hebben op banen in het bedrijfsleven. SCCC beschikt over ultramoderne computerklaslokalen en laboratoria. De faculteit zijn zakelijke professionals, velen met een MBA-diploma. Er is ook een winnaar van de National Teaching Excellence Award.... [-]

Verenigde Staten Loch Sheldrake
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Sullivan County Community College

De Business Administration Associate of Applied Science biedt studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om beslissingen te nemen en problemen in de bedrijfsorgan ... [+]

De Business Administration Associate of Applied Science biedt studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om beslissingen te nemen en problemen in de bedrijfsorganisatie van vandaag op te lossen. Studenten leren hoe ze populaire, commerciële softwarepakketten kunnen gebruiken.

De faculteit bij Sullivan zijn zakelijke professionals, velen met een MBA-diploma. Er is ook een winnaar van de National Teaching Excellence Award . Dit programma is landelijk geaccrediteerd door de Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP).

Afstudeervereisten (60-62 studiepunten)

Na het succesvol voltooien van de vereisten van de Bedrijfskunde (AAS), moet een student bereid zijn om:... [-]

Verenigde Staten Loch Sheldrake
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 vind je doctoraat rechten
Campus
Lees meer in Nederlands
Sullivan County Community College

Deze Associate in Applied Science-opleiding biedt een groep gerelateerde bedrijfscursussen die de student een brede achtergrond en een duidelijk begrip van marketing en z ... [+]

Overzicht

Deze Associate in Applied Science-opleiding biedt een groep gerelateerde bedrijfscursussen die de student een brede achtergrond en een duidelijk begrip van marketing en zijn functie in het bedrijfsleven en de maatschappij bieden. Dit programma heeft een aantal cursussen gemeen met andere zakelijke programma's. Afgestudeerden die deze opleiding volgen, moeten een baan vinden in een breed scala aan marketingberoepen.

SCCC faculteit zijn zakelijke professionals, velen met MBA-graden. Een nationale winnaar van de Teaching Excellence Award is in dienst. Dit programma is landelijk geaccrediteerd door de Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP).

Afstudeervereisten (60-62 studiepunten)... [-]
Verenigde Staten Loch Sheldrake
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Sullivan County Community College

Met de explosieve groei van het web en de sterke vraag in traditionele publicaties, biedt de mogelijkheid om aantrekkelijk en effectief digitaal en print grafisch materia ... [+]

Overzicht

Met de explosieve groei van het web en de sterke vraag in traditionele publicaties, biedt de mogelijkheid om aantrekkelijk en effectief digitaal en print grafisch materiaal te ontwerpen en produceren een opwindende en lonende carrière. Ontwerpers die met de nieuwe media kunnen werken, zullen veel kansen vinden. SUNY Sullivan heeft een traditie van afstudeerders die begrijpen dat goed ontwerp en technische expertise samen zorgen voor krachtige resultaten.

Faciliteiten omvatten Apple Macintosh-labs met software, waaronder PhotoShop, Illustrator, Quark, Dreamweaver, Flash en Cinema 4 D. SUNY De opdrachten van Sullivan-studenten zijn ontworpen om een portfolio met voorbeeldwerk te creëren dat kan worden gepresenteerd voor het zoeken naar een baan of voor overdracht naar instellingen van vier jaar .... [-]

Verenigde Staten Loch Sheldrake
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Sullivan County Community College

SUNY Sullivan biedt twee tracks om professionals voor te bereiden op het belonen van een loopbaan in computerinformatiesystemen en technologie: computerprogrammering en c ... [+]

Overzicht

SUNY Sullivan biedt twee tracks om professionals voor te bereiden op het belonen van een loopbaan in computerinformatiesystemen en technologie: computerprogrammering en computerondersteuning.

Elke track is ontworpen om de achtergrond te bieden die nodig is voor onmiddellijke tewerkstelling of overgang naar een vierjarig programma. De tracks omvatten cursussen in hardware en gespecialiseerde software, programmeren, logica en probleemoplossing, applicatievaardigheden, databasebeheer, systeemanalyse en webontwerp om afgestudeerden een gevarieerde vaardigheden te bieden. Een kern van vrije-kunstlessen biedt de student de communicatie- en kritisch denkvaardigheden die nodig zijn voor loopbaanontwikkeling.... [-]

Verenigde Staten Loch Sheldrake
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Sullivan County Community College

Het programma Associate in Applied Science Hospitality and Tourism Management biedt een solide achtergrond in de industrie. Managementlessen op verschillende gebieden van ... [+]

Overzicht

Het programma Associate in Applied Science Hospitality and Tourism Management biedt een solide achtergrond in de industrie. Managementlessen op verschillende gebieden van het bedrijfsleven, toerisme en gastvrijheid bieden de studenten de nodige vaardigheden om te slagen in de bedrijfswereld.

Elke student krijgt een faculteitsadviseur toegewezen om de juiste keuzevakken te selecteren op basis van de interesses van de student. Afgestudeerden zijn werkzaam in vele facetten van de horeca en toerisme-industrie, waaronder hotels, spa's, casino's, restaurants, countryclubs, reis- en toeristenorganisaties, zakelijke eetgelegenheden en transportbedrijven.

De AAS-opleiding Hospitality and Tourism Management biedt doorgroeimogelijkheden naar vierjarige scholen voor studenten die het juiste grade point-gemiddelde behouden.... [-]

Verenigde Staten Loch Sheldrake
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands

Associate of Science

Sullivan County Community College

De Associate in Occupational Science degree in Culinary Arts bereidt de student voor op instapniveau werk op culinair gebied. De nadruk in de professionele cursussen ligt ... [+]

Overzicht

De Associate in Occupational Science degree in Culinary Arts bereidt de student voor op instapniveau werk op culinair gebied. De nadruk in de professionele cursussen ligt op de theorie, praktijk en hands-on werk in culinaire kunsten. Studenten werken met professionals uit de industrie in verschillende keukens, bakkerijen en de Grossinger Dining Room. Studenten volgen ook cursussen in inkoop van gastvrijheid, kostenbeheersing en human resources om hun kennis af te ronden. Ze ontvangen ServSafe- en TIPS-certificeringen als onderdeel van hun cursussen.

Afstudeervereisten (60-62 studiepunten)

Afgestudeerden van de culinaire kunsten - AOS heeft aangetoond:

Industrie-standaard, instapvaardigheden,Professionaliteit in zichzelf en in hun werk,Het vermogen om culinaire problemen creatief op te lossen en vaardigheden te ontwikkelen om die van zichzelf en die van anderen te evalueren,Technische, cognitieve en creatieve denkvaardigheden met professionele en tastbare resultaten.... [-]
Verenigde Staten Loch Sheldrake
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Sullivan County Community College

Dit programma is bedoeld voor studenten die actief geïnteresseerd zijn in milieuproblemen. Het doel van het programma is om een sterke achtergrond in de wetenschap te bie ... [+]

Overzicht

Dit programma is bedoeld voor studenten die actief geïnteresseerd zijn in milieuproblemen. Het doel van het programma is om een sterke achtergrond in de wetenschap te bieden, zodat studenten gevoelig en goed geïnformeerd zijn over de complexe milieuproblemen waarmee de hedendaagse samenleving wordt geconfronteerd. Het is ontworpen om tegemoet te komen aan verschillende interesses en toekomstplannen van de student en is geschikt voor overdracht naar hogere divisieprogramma's in Milieukunde, Milieuwetenschappen, Interdisciplinaire Studies, Onderwijs en andere curricula.

Afgestudeerden van de milieustudies - AS zal hebben aangetoond:

Kennis van verschillende milieuproblemen vanuit verschillende perspectieven,Kennis van de principes van chemie en wiskunde,Het vermogen om wetenschappelijke experimenten uit te voeren met behulp van de wetenschappelijke methode,De mogelijkheid om veilig en effectief te werken in een laboratoriumomgeving en in het veld, met behulp van een verscheidenheid aan apparatuur,De kritische denkvaardigheden die nodig zijn om conclusies te trekken uit wetenschappelijke gegevens.... [-]
Verenigde Staten Loch Sheldrake
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Sullivan County Community College

Het programma Psychologie is ontworpen om studenten te empoweren en te bevestigen door middel van brede training in de grondslagen van de psychologie. Het programma benad ... [+]

Overzicht

Het programma Psychologie is ontworpen om studenten te empoweren en te bevestigen door middel van brede training in de grondslagen van de psychologie. Het programma benadrukt de noodzaak om menselijk gedrag te begrijpen door kritisch denken en wetenschappelijke inspanningen, evenals het belang van praktijk die door de wetenschap wordt geïnformeerd. Studenten verwerven kennis van de huidige theorie en gegevens in de wetenschap van de psychologie, inclusief onderzoek en analytische vaardigheden om ethisch psychologisch onderzoek kritisch te evalueren en uit te voeren. Ze zullen schriftelijke en mondelinge presentatievaardigheden ontwikkelen die voldoende zijn om psychologische informatie effectief te communiceren, waardoor ze het college en de gemeenschap beter kunnen dienen als geïnformeerde en bezorgde burgers. Na succesvolle afronding van het programma, zullen studenten worden voorbereid op overdracht naar een baccalaureaat-programma in de psychologie of verbeterde instapmogelijkheden in beroepen die kennis van menselijk gedrag gebruiken.... [-]

Verenigde Staten Loch Sheldrake
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands