Southwestern Michigan College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Southwestern Michigan College

Accreditatie & Onze missie

Kom kijken wat ons onderscheidt van andere Michigan hogescholen.

Accreditaties / dochterbedrijven

Sinds de toetreding tot de gelederen van andere prestigieuze Michigan hogescholen in 1964, heeft Zuid-Westers Michigan College voortdurend uitgebreid haar curriculum en biedt nu meer dan 30 Associate graden. Geaccrediteerd door de Higher Learning Commissie van de Noord Centrale Vereniging van Hogescholen en scholen, Westers Michigan College is ook lid van de American Association of Community Colleges.

Scholen en universiteiten periodiek deelnemen aan een proces van zelf-onderzoek en visitatie om hun accreditatiestatus verlengen. Westers Michigan College heeft haar zelfstudie en werd opnieuw geaccrediteerd door middel van 2021.

Kernwaarden

De kernwaarden van Westers Michigan College beschrijven de overtuigingen die het college in alles wat het doet richten.

“Excellence met een persoonlijk tintje” is een werkende leidraad voor ons handelen. Hoge kwaliteit is inherent aan alles wat Westers Michigan College doet.

Wij zijn toegewijd aan verantwoordelijke managers van universiteitsbronnen: menselijke hulpbronnen door groei, tevredenheid en empowerment te bevorderen; Financiële middelen door te werken met een gebalanceerd budget en in de toekomst te investeren; Fysieke hulpbronnen door een hoogwaardige fysieke plant te handhaven.

Wij geloven in “Kennis voor iedereen.” Als de enige instelling voor hoger onderwijs in de wijk, Zuid-Westers Michigan College heeft de dubbele verantwoordelijkheid van het verstrekken van postsecondary carrière voorbereiding voor degenen die op zoek zijn naar directe werkgelegenheid en college cursussen en diploma's voor diegenen die baccalaureaatsgraden.

We hebben een commitment aan het zijn een lerende centraal college, het ontwikkelen van studenten door middel van een totaal college levenservaring en hen te voorzien van de 21e eeuw diensten. Mission Statement De missie van Westers Michigan College is om onze gemeenschap te dienen door het verstrekken van betaalbare lokale toegang tot kwalitatief hoogwaardige postsecondary carrière voorbereiding en hbo-opleiding - met inbegrip van de totale college levenservaring.

Locaties

Dowagiac

Address
58900 Cherry Grove Road
Dowagiac, MI 49047

Dowagiac, Michigan, Verenigde Staten

Niles

Address
33890 U.S. Highway 12
Niles, MI 49120

Niles, Michigan, Verenigde Staten